Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στον Τερματισμό Λειτουργίας


Warner Bro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον τελευταίο καιρό, όταν κλείνω τον υπολογιστή(όχι πάντα) <<κολλάει>> στον τερματισμό λειτουργίας και δε σβήνει. Αναγκάζομαι και τον κλείνω από το κουμπί στο κουτί(αυτό από το οποίο το ανοίγω). Κανονικά, όταν το κάνεις αυτό μόλις το ξανά ανοίγεις το κομπιούτερ σου λέει ότι τα Windows δεν τερματίστηκαν σωστά αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα καμία φορά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και κάνε τερματισμό από εκεί. Άμα γίνει κανονικά τερματισμός τότε κάποιο software που έχεις εγκατεστημένο εμποδίζει τον τερματισμό του υπολογιστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kι εγω το ιδιο προβλημα εχω τις τελευταιες μερες δες εδω που εβαλα κ θεμα αλλα καμια απαντηση http://www.insomnia.gr/topic/469908-δε-κλεινει-το-laptop/

Χτες το βραδυ το αφησα ετσι κ μετα απο αρκετη ωρα εκλεισε (κανα 20-25 λεπτο).

Δε ξερω τι να πω,το antivirus που εκανα πληρη σαρωση, δε βρηκε κατι.

 

Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν παταω τερματισμος λειτουργιας,στην οθονη που λεει αναμονη για κλεισιμο προγραμματων,ενω δεν εμφανιζεται καποιο προγραμμα ανοιχτο λιγο πριν βγει η οθονη τερματισμου(μπλε)εμφανιζεται ενα αρχειο με ονομα text host (αν προλαβαινω να το δω σωστα) κ μετα απο μισο δευτερολεπτο βγαινει η οθονη τερματισμου λειτουργιας.Το κανει κ σε σενα αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου tool1983 εμένα δε μου το βγάζει αυτό

 

thomasG4 κάνω συχνά scan με malwarebytes. Το δεύτερο που λες δεν το έχω. Θα το κατεβάσω, θα κάνω αυτά που λες και θα σου πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,δοκιμασα δυο φορες να κλεισω το υπολογιστη,οταν ηταν σε safe mode διχως να κολλησει.Δοκιμαζω αλλες δυο σε κανονικη λειτουργια,ουτε παλι κολλησε.

Θα δοκιμασω το malwarebytes αλλα κ παλι αν ηταν καποιο ειδος malware δεν θα επρεπε να κολλαει σε καθε κλεισιμο,πως δηλαδη επιλεγει ποιες στιγμες θα κολλησει κ ποιες οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, άνοιξε το cmd με δεξί κλικ ως διαχειριστής και δώσε αυτή την εντολή

 

sfc /scannow

 

Άμα δεν το φτιάξει και αυτό τότε πάλι στο cmd ως administrator δώσε

 

chkdsk /r c:

 

μετά

 

y

 

και μετά επανεκκίνηση για να τσεκάρει τον δίσκο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω και εγω παρομοιο προβλημα αλλα με μια διαφορα. Οταν εισαγω ενα cd η dvd μεσα στο μηχανημα,και παω να κλεισω τον υπολογιστη με το δισκακι μεσα, τοτε ο υπολογιστης κολλαει στον τερματισμο λειτουργιας. Κανω repair windows με το προγραμμα απο το  tweaking.com. δουλευει κανα 2 ημερες καλα, μετα παλι τα ιδια. Εχω κανει σαρωσεις με malware. με super antispyware με antivirus (pctools) και παλι το προβλημα συνεχιζετε. Οταν δεν υπαρχει στην υποδοχη cd, o υπολογιστης τερματιζει κανονικα, oταν υπαρχει μεσα στο μηχανημα καποιο δισκακι , τοτε δημιουργειτε το προβλημα και αναγκαζομαι να κλεισω τον υπολογιστη απο το κουμπι της τροφοδοσιας. Μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει αυτο. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Sirios8e
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...