Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απ'ολα έλεγξε αν το Pc σου γειώνεται σωστά.. δες την μπριζα να έχει γείωση και άλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας.

Η γειωση  σ'αυτη την πολυκατοικία νομιζω πως ειναι κατι που λειπει !!! αλλα πως θα γειωσω μια συσκευη ; 

Επειδη εχω παρατηρησει (παλιοτερα) οταν ακουμπουσαν τα ποδια μου στο πατωμα και ακουμπουσα μετα το Pc το κουτι  με χτυπουσε ταση και ενιωθα τα Hz που περνουσαν απο το δαχτυλο μου μικρη ταση γιαυτο ζω ακομα :Ρ

Δημοσ.

Η γειωση  σ'αυτη την πολυκατοικία νομιζω πως ειναι κατι που λειπει !!! αλλα πως θα γειωσω μια συσκευη ; 

Επειδη εχω παρατηρησει (παλιοτερα) οταν ακουμπουσαν τα ποδια μου στο πατωμα και ακουμπουσα μετα το Pc το κουτι  με χτυπουσε ταση και ενιωθα τα Hz που περνουσαν απο το δαχτυλο μου μικρη ταση γιαυτο ζω ακομα :Ρ

κοιτα ,εαν δεν εχεις καταλληλες γνωσεις ηλεκτρολογιας μην το πειραξεις( εαν φταιει η γειωση εκει που μενεις)

μπορει να φταιει η μπριζα..το καλωδιο..το τροφοδοτικο σου..ΑΛΛΑ εαν δεν υπαρχει καλη γειωση στο σπιτι σου ειναι δωρον-αδωρον! απο εκει ξεκινανε ολα, αλλαξε το καλωδιο η βαλε το σε αλλη μπριζα να δεις εαν στα κανει παλι, εαν στο κανει και εκει.. καλυτερα να το κοιταξει ηλεκτρολογος!

**ξεκινα απο το ποιο απλο για την δικη σου ακαιρεοτητα!

Δημοσ.

Πάρε ένα καλώδιο και ένωσε το σε μια βίδα στον υπολογιστή σου κ σε μια σωλήνα καλοριφέρ αλλά όχι πάνω σε 3 στρώματα μπογιά βρες ένα καθαρό σημείο. και σφιξτο καλά πάνω να μην είναι χαλαρό .. αν πετύχει μετά θα πάρεις ένα κολάρο γειώσεως κ θα το κάνεις καλύτερο..

Δημοσ.

Μια χαρά τα λές!

Βέβαια τώρα θα μπορούσε ο φίλος να μας πεί, απο το τροφοδοτικό μέχρι την πρίζα του τοίχου τί μεσολαβεί.

κανονικά θα πρέπει παντού να υπάρχει σούκο (όπως στο σίδερο, στο πλυντήριο κτλ) πρίζα και φίς & αν υπάρχει πολύπριζο να είναι επίσης με σούκο και να είναι κανονικά συνδεδεμένο το κίτρινο καλώδιο (αν το έχεις συνδέσει εσύ ο ίδιος)

Δημοσ.

Μια χαρά τα λές!

Βέβαια τώρα θα μπορούσε ο φίλος να μας πεί, απο το τροφοδοτικό μέχρι την πρίζα του τοίχου τί μεσολαβεί.

κανονικά θα πρέπει παντού να υπάρχει σούκο (όπως στο σίδερο, στο πλυντήριο κτλ) πρίζα και φίς & αν υπάρχει πολύπριζο να είναι επίσης με σούκο και να είναι κανονικά συνδεδεμένο το κίτρινο καλώδιο (αν το έχεις συνδέσει εσύ ο ίδιος)

Αν θυμαμε καλα η πριζα δεν ειναι σουκου :Ρ αλλα θα δοκιμασω αλλη στιγμη αυτα που μου απαντησανε πιο πανω.

τα βρισκω ενδιαφερον, προς το παρον Αημ Μπιζι :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...