Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα!

Πως μπορω να ζεστανω εναν χωρο γυρω στα 15 τ.μ?

Πετρελαιο ουτε λογος..Οσο για ξυλο αφηστε το.

Υπαρχει κατι με ρευμα εκτος air condition που να κανει δουλεια και να ειναι οικονομικο?

Δημοσ.

Καλοριφερ λαδιου και θα εισαι οκ. Αργει να ζεστανει αλλα κραταει και θερμοκρασια οπως οι σομπες. Οχι στα αεροθερμα.

Δημοσ.

http://www.bestprice.gr/item/2153209939/daewoo-dhg-7436

Aυτη εδω εχω για μια κουζινα 16 τ.μ και κάνει τρομερη δουλεία.

Επίσης δεν "μυριζει" όπως οι παλιές και εχει και αντιστάσεις που καίνε.

Αμα βαλεις και τα 2 γινεται λάβα.

Η μπουκάλα 34€ ευρω την 1η φορα και 18€ το γεμισμα ( βεβαια λενε τωρα απαγορεύτηκε) οποτε 18€ η αντικατασταση.

Δημοσ.

Συμφωνώ για καλοριφέρ λαδιού. Απλά αργεί λίγο να ζεστάνει αλλά γενικά για το χώρο που λες επαρκεί η θέρμανση του.

Δημοσ.

Καλοριφερ λαδιου και θα εισαι οκ. Αργει να ζεστανει αλλα κραταει και θερμοκρασια οπως οι σομπες. Οχι στα αεροθερμα.

Γιατι οχι εγω εχω ενα εδω και δεκα χρονια απο οταν ημουν φοιτητης και κανει μια χαρα δουλεια.
Δημοσ.

Μια απο τις νεες KEROSUN με συστημα ινβερτερ και εναλλαγη ρευματος, πετρελαιου, φημιζονται για οικονομικες, αλλα ειναι πανακριβες σε σχεση με τις αλλες σομπες του εμποριου

Ξεκινουν απο 330 ευρω νομιζω

Τα πλεονεκτηματα τους ειναι οτι δεν μυριζουν σχεδον καθολου και αυτο μπορω να το πω ανεπιφυλλακτα

Δεν εχεις να χασεις τιποτα νομιζω

Δημοσ.

Γιατι οχι εγω εχω ενα εδω και δεκα χρονια απο οταν ημουν φοιτητης και κανει μια χαρα δουλεια.

Στα θετικα του οτι ζεσταινει αμεσως.. Μονο αυτο!

Στα αρνητικα οτι ξηρενει τον χωρο και δε κραταει θερμοκρασια μολις σβησει. Ασε τον θορυβο αν διαβαζεις.

Δημοσ.

Στα θετικα του οτι ζεσταινει αμεσως.. Μονο αυτο!

Στα αρνητικα οτι ξηρενει τον χωρο και δε κραταει θερμοκρασια μολις σβησει. Ασε τον θορυβο αν διαβαζεις.

Ναι θορυβο εχει αλλα θερμοκρασια κραταει οκ δεν κραταει σαν το καλοριφερ λαδιου αλλα κανει δουλια.

Εγω το αναβω μιση ωριτσα πριν παω για μπανιο και μετα μολις γυρισω το κλεινω και εχω ζεστη για δυο ωριτσες, βεβαια κλεινω ολες τις πορτες για να μην χανω θερμοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...