Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο το Google Docs; It's still a webpage...

Κανει το LibreOffice να μοιαζει με επαγγελματικη σουϊτα υψηλων προδιαγραφων για desktop publishing.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατουρα και λιγο Google. Ονειρο ειναι.

Παντως νομιζω τωρα ποια καταφερε η Microsoft να μπει και στην mobile κατηγορια. Εγω πηρα Nokia Lumia 920 και σκιζει guys.

Μακάρι να μπορούσα να το αγοράσω και γω αλλά δυστυχώς....

• Like 2
Δημοσ.

Mια που με το google+ φαγανε το facebook, ωρα να φανε τωρα και το office. Αμε.

Aυτο το 90% των χρηστων του office ειναι απλα εξωπραγματικο νουμερο κι αν εχει γινει τετοια δηλωση απο την google ειναι καθαρα για διαφημιση και τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Εγώ που έχω δοκιμάσει αρκετά android apps τύπου office έχω να πω ότι δεν κάνουν ούτε τα βασικά όπως να διαβάζουν doc αρχεία.

Όταν σοβαρευτούν εκεί στην google και βγάλουν κάτι χρήσιμο και αξιόπιστο σε native κώδικα τότε θα μπορούν να λένε ότι θέλουν να πάρουν το 90% του office.

Τώρα ξέρουν τι να πάρουν...

• Like 1
Δημοσ.

Αν η google βγαλει ενα office αλα chrome τοτε μιλαμε . αν περιμενει μεσα απο την web page να πεταξει ο κοσμος την offline σουιτα που ειναι δεμενη με ολο το οικοσυστημα microsoft ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. 

Δημοσ.

To MS office είναι αστέρι. Ο κόσμος κρίνει και επιλέγει. Είναι ακριβό δεν λέμε, αλλα είναι καλό. Ετσι και αλλιώς η MS το παρακολουθεί  επιτρέπει να κυκλοφορούν πειρατικές εκδόσεις, δίνει αυτή την δωρεάν έκδοση για οικιακή χρήση και φαίνεται να κρατάει το παιχνίδι στα χέρια της. 

Το google docs δεν είναι άσχημο αλλα δεν το λές και κανονικό office. Είναι καλό για τα βασικά και κυρίως για διαμοιραζόμενα έγγραφα. Μέχρι εκεί.

Δυστυχώς φοβάμαι ότι θα αργήσουν να το βγάλουν σε desktop έκδοση, καθόσον δεν κερδίζουν από κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει οικονομικό όφελος για την google είναι από το σύννεφο της και το ιντερνετ. Το ίδιο κάνει και η MS. To θές τσάμπα? Πάρε την έκδοση του outool docs (online office). Θέλεις να το έχεις στο PC, τότε θα το πληρώσεις ή θα έχεις την "απλή έκδοση" (μη σε στείλουμε και στο libre). Η MS παίζει καλά στο office. 

Το libre/open office είναι μια πονεμένη ιστορία που και αυτό δείχνει αδύναμο να ανταγωνιστεί στα ίσια την MS. Λυπάμαι (ή όχι) που το λέω αλλα η MS αν είναι κάπου καλή είναι στο office (και στο destop OS) και αυτό δείχνει να κρατάει. Η google είναι καλή αλλού, όχι στο office. 

Δημοσ.

Πρώτα ανακοινώνουν ότι ξηλώνουν διάφορα (http://www.insomnia.gr/_/articles/microsoft/windows-phone/%CE%B7-google-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-gmail-%CE%BC%CE%AD%CF%83-r4154) και μετα την άκουσαν στέρεο με το Office....

Για γέλια απλά..

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε έναν βαθμό έχει δίκιο. Γιατί να αγοράσω ένα προϊόν για απλή χρήση όταν μπορώ να το έχω τζάμπα. Εγώ στο σπίτι δεν χρειάζομαι όλες τις δυνατότητες του OFIICE, απλό word/excel και είμαι οκ. Άσε που τα έχω και όλα Online και μπορώ να τα επεξεργάζομαι όποτε θέλω χωρίς να σκέφτομαι ότι δεν έχω μία σουίτα να τα δουλέψω.

Τώρα όσον αφορά για το γραφείο, το θεωρό πολύ δύσκολο. αλλά νομίζω ότι πολλές εταιρείες θα στραφούν σε τέτοιες λύσεις για να μειώσουν το κόστος στις εταιρείες τους, με το να αγοράζουν λογισμικά.

Δημοσ.

Από πού άντλησες την πληροφορία;

Απο τη ζωή. Εξαιρετικα σπανια βλεπεις αυτες τις γκουμουτσες στο δρομο και να πεις οτι δεν τραβανε και την προσοχη...Νομιζω ομως ειμαι εκτος θεματος και το σταματαω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...