Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με yahoo mail


konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exω ενα προβλημα με ενα λογαριασμο yahoo τον οποιο τον ειχα απο παλια .Στην αρχη ειχα ξεχασει τον κωδικο επειδη ειχα καιρο να τον χρησιμοποιησω και μαλλον ειχε καταργηθει επειδη ειχε περασει καιρος .Αποφασισα μετα και εφτιαξα εναν ιδιο με το ιδιο id στο οποιο μπηκα μια φορα πριν μια εβδομαδα και χθες που πηγα να ξαναμπω μου αφου εγραψα τον κωδικο μου πεταξε ερωτηση ασφαλειας επειδη λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη απο την οποια συνδεομαι (!!!!) και το παρακατω μηνυμα .

 

 

Γιατί δεν αναγνωρίζουμε τη συσκευή σας;

 

  • Χρησιμοποιείτε μια συσκευή ή ένα browser που δεν είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
  • Μπορεί να έχετε διαγράψει τα cookies του browser ή να έχει ρυθμιστεί ο browser για να διαγράφει τα cookies όταν τον κλείνετε.
  • Χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "Private Browsing".

 

Το αστειο ειναι οτι η ερωτηση ασφαλειας που μου γραφει αναφερει οτι προστεθηκε σε ημερομηνια 2009 τοτε δηλαδη που ειχα φτιαξει το αρχικο mail το οποιο και σβηστηκε .Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θυμαμαι την απαντηση και δεν καταλαβαινω γιατι μου το γραφει αυτο .Πιο χαλια messenger δεν εχω ξαναδει και στην βοηθεια δεν αναφερει κατι ,ενω αν στειλω mail σε καποιον υπευθυνο ζηταει να γραψω εκτος απο τα στοιχεια μου και τον κωδικο ,τις απαντησεις στις ερωτησεις ασφαλειας .Τρεχα γυρευε ,σκεφτειτε να το ειχα και για κατι σημαντικο δηλαδη ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

ρε φιλε το ιδιο προβλημα εχω και εγω...παω να μπω στον λογαριασμο μου και μου ζηταει μια ηλιθια ερωτηση που γνωριστηκατε με την γυναικα σας!!! που να θυμαμαι τι μλκ ειχα γραψει το 2009.... και δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο μου!! εχει κανεις καμια απαντηση??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. Ηλιθια ερωτηση την οποια δεν εβαλα σιγουρα. και 2ο mail το οποιο εκλεισε (ηταν πριν αρκετα χρονια) αλλα το παραξενο ειναι οτι σαν mail μου δινει το [email protected]. το δινει και σε σας/? Βοηθεια πλζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...