andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας! Βρήκα αυτό το tablet από το lightinthebox με 45% έκπτωση http://www.lightinthebox.com/logos-9-7-inch-capacitive-android-4-0-tablet-with-5-points-touch-8gb-1g-ram-1-2ghz-3g-dual-camera-hdmi-out_p310616.html Πως σας φαίνεται καλό είναι;
yannis18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 imo μονοπύρηνο το 2013 σε αυτή την τιμή, με τίποτα. Πάντως έχει IPS οθόνη με 4:3 αναλογία.
andrikakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 imo μονοπύρηνο το 2013 σε αυτή την τιμή, με τίποτα. Πάντως έχει IPS οθόνη με 4:3 αναλογία. άρα δεν αξίζει εε; :/
pp6210 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου το συγκεκριμένο site δεν είναι τόσο αξιόπιστο, τουλάχιστον για ακριβές αγορές.... εγώ προσωπικα την έχω πατήσει στο παρελθόν μαζί τους και με φτηνή αγορά! Γενικά οι ταμπλέτες με 3G είναι ακριβές και δεν αξίζει αφού τα περισσότερα android έχουν πια τη δυνατότητα wifi hotspot. Επιπλέον, καλύτερα να διαλέξεις μοντέλα για τα οποία υπάρχει υποστήριξη σε γνωστά φόρα όπως το xda, slatedroid και πρόσφατα το dragondevs. Εγώ παρέλαβα πριν 10 μέρες το Yandao N70, αγορασμένο από το eternal team στο aliexpress. Αν θές ψάξε λίγο σε αυτό το φόρουμ για να εντοπίσεις τμπλέτες που έχουν αγοραστεί από παιδιά πρόσφατα, και σαν μοντέλα και σαν μαγαζιά.... h**p://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=170
DIGITHEOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου το συγκεκριμένο site δεν είναι τόσο αξιόπιστο, τουλάχιστον για ακριβές αγορές.... εγώ προσωπικα την έχω πατήσει στο παρελθόν μαζί τους και με φτηνή αγορά! Γενικά οι ταμπλέτες με 3G είναι ακριβές και δεν αξίζει αφού τα περισσότερα android έχουν πια τη δυνατότητα wifi hotspot. Επιπλέον, καλύτερα να διαλέξεις μοντέλα για τα οποία υπάρχει υποστήριξη σε γνωστά φόρα όπως το xda, slatedroid και πρόσφατα το dragondevs. Εγώ παρέλαβα πριν 10 μέρες το Yandao N70, αγορασμένο από το eternal team στο aliexpress. Αν θές ψάξε λίγο σε αυτό το φόρουμ για να εντοπίσεις τμπλέτες που έχουν αγοραστεί από παιδιά πρόσφατα, και σαν μοντέλα και σαν μαγαζιά.... h**p://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=170 Εγω παλι εχω κανει πολλες αγορες απο το συγκεκριμενο site και δεν ειχα ποτε προβλημα , και μαλιστα μια φορα που ειχα παραγγειλει δυο ip καμερες αξιας 170 ευρω και αργησαν σχεδον εναμισι μηνα,μου εκαναν refund και μια βδομαδα μετα μου ηρθαν οι καμερες ,τους ενημερωσα οτι παρελαβα ,και τους ζητησα να μου πουνε που να τους βαλω ξανα τα χρηματα , μου στειλανε μειλ οτι δεν χρειαζεται και οτι ειναι ευχαριστημενοι που παρελαβα..αυτα..
Dark_son20 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τα ίδια και εδώ. σε αγορές από ηλεκτρονικά μέχρι πίνακες και νυφικό ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους
pp6210 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 η δική μου εμπειρία για το ligthinthebox είναι παλιά, περίπου 1,5 χρόνο, οπότε πιθανόν να βελτιώθηκε η κατάσταση. Μου έστειλαν μια κάμερα-ρολόι η οποία δεν δούλευε και ήταν όλα τα γράμματα σε Κινέζικα (ενώ στις φωτό ήταν στα Αγγλικά), με το ζόρι δέχτηκαν να το στείλω πίσω και επειδή το έστειλα απλή αλληλογραφία (το κόστος συστημένου ήταν το μισό κόστος αγοράς) είπαν οτι δεν το παρέλαβαν ποτέ! Πάντως αυτό που προτείνω για μοντέλα με υποστήριξη και που έχουν αγοραστεί από παιδιά στην Ελλάδα ισχύει στο έπακρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα