ChrisSaber Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας πρόσφατα τελείωσα μια ΕΠΑΣ στην ειδικότητα ηλεκτρολόγος εσ.εγκαταστάσεων και πρόκειται να πάω στρατό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει να πάω στο υπουργείο βιομηχανίας να δηλώσω το χαρτί μου η σε κάποια ένωση ηλεκτρολόγων για να πιάσω δουλεία ?
nickmanak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Στο υπουργειο βιομηχανιας δινεις εξετασεις για να παρεις αδεια μετρουμενη σε KW για να κανεις εγκαταστασεις. Για λεπτομερεις διαβασε το παρακατω λινκ: http://elektro-logika-s.blogspot.gr/
Muchacho Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας πρόσφατα τελείωσα μια ΕΠΑΣ στην ειδικότητα ηλεκτρολόγος εσ.εγκαταστάσεων και πρόκειται να πάω στρατό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει να πάω στο υπουργείο βιομηχανίας να δηλώσω το χαρτί μου η σε κάποια ένωση ηλεκτρολόγων για να πιάσω δουλεία ? Απο οσο ξερω πρεπει να βγαλεις ορισμενα ενσημα πρωτα και θα δωσεις και εξετασεις και μετα θα παρεις την αδεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα