Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,μερες που ειναι λεω να παω πρωτη φορα στο λουτρακι...οσοι εχουν παει ας πουν τις γνωμες τους,οριο ηλικιας ειναι 21+?? τι παιχνιδια προτεινετε,τι λεει το φαγητο,ποτο?? θα αω μαλλον με το λεωφορειο που ειδα οτι δινεις 10 ευρω! εχει φαι ποτο εισοδο αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παει μια φορα με κατι φιλους. Φαι δεν αξιζε και το ποτο ακριβο. Λεωφοριακια και τετοια δεν ειχε τοτε. βεβαια εχουν περασει χρονια απο τοτε και δεν μπορω να ξερω εαν ειναι ετσι τωρα. Α, παρε και ρολόι το οποιο να κοιτας συχνα.

Επεξ/σία από brickman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-παντου δωρεαν ειναι εκτος απο τα premium

-στα 21+1 λεπτο

-κλασεις ανωτερο το λουτρακι απο παρνηθα

http://www.clubhotelloutraki.gr/

Η τιμή για όλα τα δρομολόγια είναι μόνο 10 € και περιλαμβάνει: μεταφορά από και προς το καζίνο, εισιτήριο εισόδου, ποτό ή ρόφημα(ενα μονο?!) στους χώρους των παιγνίων και γεύμα στο Neptune Restaurant.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Τα καλύτερα είναι τα καζίνο των σκοπίων, σε πάει λεωφορείο τσάμπα, τρως τσάμπα και γυρνάς τσάμπα.Και κερδίζεις πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καλύτερα είναι τα καζίνο των σκοπίων, σε πάει λεωφορείο τσάμπα, τρως τσάμπα και γυρνάς τσάμπα.Και κερδίζεις πάντα.

Το τελευταιο δεν το σχολιαζω αλλα μονο και μονο που βρισκονται στα Σκοπια ειναι αρκετο για να μην πατησεις το ποδι σου.

Σοβαρα τωρα Παυλίνα, και σε ειχα συμπαθησει, αυτο δεν το περιμενα απο σενα. Τς τς τς τς τς

• Like 1
Δημοσ.

Παντα κερδιζεις; :huh:

Απο καζινα κλπ δε ξερω, για το φαϊ μονο πηγα στο Regency καζινο,  2 φορες τη περασμενη βδομαδα που ειχε τζαμπα εισοδο και 6ευρω για το Alfredo restaurant και χωνεψα στις 9 το βραδυ.Ωωω γες!

• Like 1
Δημοσ.

Παντα κερδιζεις; :huh:

Απο καζινα κλπ δε ξερω, για το φαϊ μονο πηγα στο Regency καζινο,  2 φορες τη περασμενη βδομαδα που ειχε τζαμπα εισοδο και 6ευρω για το Alfredo restaurant και χωνεψα στις 9 το βραδυ.Ωωω γες!

Φαι καλο ή μαπα;

Δημοσ.

Ε για να χωνεψα στις 9 το βραδυ, μάλλον θα έφαγα πααααρα πολύ, δλδ θα ήταν καλό. Απο πιατα ειχε αρκετα, ειχε και θαλασσινά, σαλάτες ενα σωρο, γλυκά πάμπολα!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα,μερες που ειναι λεω να παω πρωτη φορα στο λουτρακι...οσοι εχουν παει ας πουν τις γνωμες τους,οριο ηλικιας ειναι 21+?? τι παιχνιδια προτεινετε,τι λεει το φαγητο,ποτο?? θα αω μαλλον με το λεωφορειο που ειδα οτι δινεις 10 ευρω! εχει φαι ποτο εισοδο αυτο ?

Δεν αξιζει πλεον να πας στο λουτρακι καποτε ειχε τσαμπα ποτα και φαει αλλα μεχρι καποιες στανταρ ωρες και ημερες.

Ειχα παει περσι τετοια εποχη φετος που ηθελα να ξαναπαω μου ειπε γνστος που πηγε πριν κανα διμηνο οτι κοπηκαν ολα τα free ποτα και το φαει τωρα μονο ενα ποτο εχει.

Δημοσ.

Είχα πάει μια φορά που είχε δωρεάν είσοδο/εγγραφή και δωρεάν φαγητό. Το κυρίως φαγητό εκείνη την μέρα ήταν γουρουνόπουλο στην σούβλα. "Πεθάναμε" στο φαγητό. Από παιχνίδια δεν ξέρω. Δεν έπαιξα καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδιά σόρρυ για την ερώτηση μου αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από καζίνο... Τρως κιόλας εκεί μεσα σε νορμάλ τιμές;

Δημοσ.

ρε παιδιά σόρρυ για την ερώτηση μου αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από καζίνο... Τρως κιόλας εκεί μεσα σε νορμάλ τιμές;

Αναλογως το καζινο και αναλογως το τι τρως. Σε ενα στην Αμερικη που ειχα παει ηταν πανακριβο και τα πιατα ολα γκουρμέ που δεν τρωγόταν τιποτα. Εδω στην Ελλαδα αν και εχουν φαι που τρωγεται οι τιμες ειναι αναλογως το που θα πας.

Δημοσ.

Πρεπει οπωσδηποτε να εισαι πανω απο 21 για να μπεις

Υποθετω πως ολα τα καζινο εχουν μεσα εστιατορια στα οποια πληρωνεις(περί τα 6 ευρώ) εξτρα απο την εισοδο και τρως οτι θες απο τον μπουφε.

Τη περασμενη βδομαδα οταν πηγαμε-αδερφη, εγω και η μαμα- επειδη ηταν νεο μελος η αδερφη μου μια απο εμας εφαγε τζαμπε. Στο regency αυτό, δε ξερω σε άλλα τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...