Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ δεν τους λατρεύω κιόλας αφού όσες φορές έχω πάει με το αυτοκίνητο μας φτύσαν στην κυριολεξία αλλά έτυχε να πάω στα καζίνο 7-8 φορές λόγω παρέας.Πάλι προτιμώ το regency πιο πολλές φορές έχω κερδίσει εδώ.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν τους λατρεύω κιόλας αφού όσες φορές έχω πάει με το αυτοκίνητο μας φτύσαν στην κυριολεξία αλλά έτυχε να πάω στα καζίνο 7-8 φορές λόγω παρέας.Πάλι προτιμώ το regency πιο πολλές φορές έχω κερδίσει εδώ.

ροχαλα?

Δημοσ.

μέσα στο αμάξι ήμασταν, καλά αν την ρίχνανε στην μάπα μου θα είχαν φάει κλωτσιά στα παπάρια

Να φανταστώ με γόβα, ε; :P :fear:  :X

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά σόρρυ για την ερώτηση μου αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από καζίνο... Τρως κιόλας εκεί μεσα σε νορμάλ τιμές;

Οχι δεν τρως σε λογικες τιμες μονο σε μπουφε για να παρσγγηλεις θες τα μαλλια της κεφαλης σου.
  • Like 1
Δημοσ.

Με το all in one που κάνει 15 ευρώ έχεις 10 ευρώ για να παίξεις και τρως απεριόριστα.

Αλλιώς πληρώνεις 6 ευρώ είσοδο συν 18 ευρώ για να φας.

Τώρα για το λουτράκι δεν ξέρω.

Επίσης είναι το all in one των 8 ευρώ που παίζεις τα 5 ευρώ και δικαιούσαι αναψυκτικό και σάντουιτς.

χίλιες φορές από την μπυραρία που πήγα και πλήρωσα 9 ευρώ για να φάω ένα πιατάκι μανιτάρια κι ένα πιάτο ψητά λαχανικά.

Εκεί με 5 ευρώ απλά τρως τα πάντα.

Και μπορεί να φύγεις και κερδισμένος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...