Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

slotmachines! μπορείς να βάλεις κι άλλα αν θες αλλά εγώ πολλές φορές έκανα τα 10 ευρώ 20

Ειναι θεμα τυχης και ποσο το εχει ταισει ο αλλος εμεις την αλλη φορα με 10 πηραμε 100 αλλα ηταν ενας τυπας που ειχε χασει τα αντερα του πριν απο εμας.

Με το all in one που κάνει 15 ευρώ έχεις 10 ευρώ για να παίξεις και τρως απεριόριστα.

Αλλιώς πληρώνεις 6 ευρώ είσοδο συν 18 ευρώ για να φας.

Τώρα για το λουτράκι δεν ξέρω.

Επίσης είναι το all in one των 8 ευρώ που παίζεις τα 5 ευρώ και δικαιούσαι αναψυκτικό και σάντουιτς.

χίλιες φορές από την μπυραρία που πήγα και πλήρωσα 9 ευρώ για να φάω ένα πιατάκι μανιτάρια κι ένα πιάτο ψητά λαχανικά.

Εκεί με 5 ευρώ απλά τρως τα πάντα.

Και μπορεί να φύγεις και κερδισμένος!

Εγω περσι που ειχα παει και παρνιθα και λουτρακι στη παρνιδα ειχε απεριοριστα ποτα και εκτωση 50% στα σαντουιτς στο μπαρ και στο λουτρακι ειχε φαει μεχρι τις 11 νομιζω εκτος παρασκευης σαββατο και ποτο μεχρι τις 3.

Το καλο με το λουτρακι προ κρισης ηταν οτι αμα ησουν τακτικος πελατης ειχες πολλα μπονους πχ αμα πηγαινες 20 φορες μεσα σε 3 ή 6 μηνες επαιρνες μια δωρεαν διανυκτερευση στο ξενοδοχειο ενω αμα πηγαινεις δευτερη μερα σερι ειχες 50 ευρω στα σλοτ μασινς.

Τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν πια αυτα.

Δημοσ.

Αν μπορεσεις μην πατησεις ποτε το ποδι σου μεσα σε καζινο. Pretty much that's the end of story.

Διαφωνω μια χαρα διασκεδαση ειναι αμα εχεις μυαλο στο κεφαλι σου.

Αμα δεν εχεις δεν φταει το καζινο αλλωστε θα εχεις ηδη επισκεφτει το κοντινο σου καφενιο....

• Like 3
Δημοσ.

Χμ, να δώσεις τουλάχιστον 50 ευρω το άτομο να πας να στριμωχτείς στα μπουζούκια να ακούσεις πάολα ή να πας μια βόλτα γευγελη που πήγαμε όλη η παρέα, πήγαμε με 20 ευρω ο καθένας μεσο όρο με μεταφορά με δικά μας αμάξια , σκάσαμε στο φαι, παίζαμε για την πλάκα μέχρι και 0,10€ μπετ στη ρουλετα και 0,01€ στα σλοτς, οπότε κράτησε αρκετές ώρες και μάλιστα εμένα μου άνοιξε και γύρισα και με 40€ στην τσέπη.

Δεν παίρνεις μαζί σου παρά μονο ταυτότητα και όσα μετρητά θες να χαλάσεις εκείνο το βράδυ και περνάς καλά..

• Like 2
Δημοσ.

Το όριο για είσοδο στα καζίνο ήταν 23 συν 1 λεπτό.

Πολύ αμφιβάλλω αν το έχουν αλλάξει. Ας πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει.

Βέβαια, σαν επισκέπτης μπαίνει και έφηβος μέσα, αλλά είτε κυβερνητικό πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά για να σε βάλει, είτε κάποιο στέλεχος του καζίνου, ή να το ζητήσει παίχτης που τα χώνει γερά. Φυσικά ο επισκέπτης απαγορεύεται να παίξει.

Edit

Άκυρο, το έψαξα και βλέπω ότι από πέρσυ κατέβηκε το όριο στα 21 συν 1 λεπτό.

Δημοσ.

Στα Σκόπια το όριο είναι 18. Στην Ελλάδα κατέβηκε στα 21 τώρα από τα 23.

Αυτο το 23 ποτε δεν το καταλαβα γιατι υπαρχει και πως βγαινει οτι ειναι η καταλληλη ηλικια.

Δημοσ.

Στα 23 υποτίθεται ότι έχεις αρχίσει να βγάζεις τα δικά σου λεφτά οπότε μπορείς να τα ξοδεύεις όπως θέλεις, Ενώ μέχρι τα 23 θα σπουδάζεις και θα συντηρείσαι από τους γονείς σου...υποτίθεται....

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το σπορ καζίνο είναι ΑΚΡΙΒΟ και αν σε κάποιον δεν περισσεύουν τα χρήματα, καλύτερα να μην πάει καθόλου. Πόσες φορές δεν πήγαμε με τη γυναίκα μου καζίνο την 2η μέρα (το εισητήριο μετράει για 24ωρο) και χάσαμε ένα σκασμό λεφτά? Πόσες φορές δεν μπήκαμε για το φαϊ (που είναι κακής ποιότητας) ή για μία κλήρωση και πληρώσαμε πολλαπλάσια !!! Ο τζόγος γίνεται εθισμός. Πόσοι από τους παίκτες δεν ξεκινήσαν στη ρουλέττα με 10 - 15 Ευρώ (" για να περάσει η ώρα") με μαύρο - κόκκινο και καταλήξανε να ρίχνουν στο τραπέζι 500Ε την μπιλιά !  Το Σάββατο που μας πέρασε ενώ έχουμε χάσει κάποια κέρδη στο πόκερ και είμαστε στα λεφτά μας, χαλάμε 300Ε στην 25άρα ρουλέττα για να γράψουμε πόντους (στο Λουτράκι όταν δίνεις λεφτά για μάρκες σου γράφει πόντους στην κάρτα σου και σου δίνει παροχές). Είπαμε να παίξουμε μόνο 2 μάρκες (2 Χ 25 = 50Ε) και πολύ γρήγορα τις χάσαμε όλες (12 μάρκες). Τρέχει η γυναίκα μου και βγάζει από το λογαριασμό μου ένα 500άρικο και κάνουμε 20 μάρκες. Δεν ήθελε και πολύ να χάσουμε τα 800Ε! Και όλα αυτά, φεύγοντας από το καζίνο, για να γράψουμε πόντους. Τελικά μας έκατσε το 33 που το πιάσαμε με 5 μάρκες (16 γειτονικά) και ρεφάραμε τη χασούρα. Τελικά φύγαμε με 200Ε χασούρα, το οποίο ήταν αποδεκτό. Μπορούσαμε όμως να χάσουμε 800Ε, τα οποία ήταν ένα μέρος του μισθού, που μόλις είχε μπει στην τράπεζα (μισθός Αυγούστου). Θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Δημοσ.

Το σπορ καζίνο είναι ΑΚΡΙΒΟ και αν σε κάποιον δεν περισσεύουν τα χρήματα, καλύτερα να μην πάει καθόλου. Πόσες φορές δεν πήγαμε με τη γυναίκα μου καζίνο την 2η μέρα (το εισητήριο μετράει για 24ωρο) και χάσαμε ένα σκασμό λεφτά? Πόσες φορές δεν μπήκαμε για το φαϊ (που είναι κακής ποιότητας) ή για μία κλήρωση και πληρώσαμε πολλαπλάσια !!! Ο τζόγος γίνεται εθισμός. Πόσοι από τους παίκτες δεν ξεκινήσαν στη ρουλέττα με 10 - 15 Ευρώ (" για να περάσει η ώρα") με μαύρο - κόκκινο και καταλήξανε να ρίχνουν στο τραπέζι 500Ε την μπιλιά !  Το Σάββατο που μας πέρασε ενώ έχουμε χάσει κάποια κέρδη στο πόκερ και είμαστε στα λεφτά μας, χαλάμε 300Ε στην 25άρα ρουλέττα για να γράψουμε πόντους (στο Λουτράκι όταν δίνεις λεφτά για μάρκες σου γράφει πόντους στην κάρτα σου και σου δίνει παροχές). Είπαμε να παίξουμε μόνο 2 μάρκες (2 Χ 25 = 50Ε) και πολύ γρήγορα τις χάσαμε όλες (12 μάρκες). Τρέχει η γυναίκα μου και βγάζει από το λογαριασμό μου ένα 500άρικο και κάνουμε 20 μάρκες. Δεν ήθελε και πολύ να χάσουμε τα 800Ε! Και όλα αυτά, φεύγοντας από το καζίνο, για να γράψουμε πόντους. Τελικά μας έκατσε το 33 που το πιάσαμε με 5 μάρκες (16 γειτονικά) και ρεφάραμε τη χασούρα. Τελικά φύγαμε με 200Ε χασούρα, το οποίο ήταν αποδεκτό. Μπορούσαμε όμως να χάσουμε 800Ε, τα οποία ήταν ένα μέρος του μισθού, που μόλις είχε μπει στην τράπεζα (μισθός Αυγούστου). Θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.

παληκαρι οχι να στην χαλασω αλλα και οι 2 ειστε εθισμενοι...

http://www.kethea.gr/FAQ/tabid/72/language/el-GR/Default.aspx?QuestionID=33&AFMID=524

καζινο παει οποιος δεν εχει αναγκη τα λεφτα που θα χαλασει.-

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...