John-lamia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μονο eshop.gr κοιτας John? δυστυχως ναι.
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα και αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305760
cabdik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχως ναι. και ακομα πιο δυστυχως για σενα, που θα χρειαστεις γαιδουρινη υπομονη, να παραλαβεις ολα τα κομματια. αν τυχον και τα εχουν ΟΛΑ αμεσα διαθεσιμα, σου προτεινω να τρεξεις αμεσως να παιξεις τζοκερ-λοττο-προτο και παρε κανα πρωτοχρονιατικο, θα σου κατσουν σιγουρα....!!!!!! 1
cabdik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Άδικο έχω ρε παιδιά; εδώ ένα ακουστικό παράγγειλα από crazy sundays κι έκανε 15 μερες..... Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App
salonika91 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα το Pc της υπογραφης μου εκαναν ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ(!) να μου το φερουν.Αφηστε που μετα απο κανενα δι-βδομαδο θυμηθηκαν να μου πουν οτι δεν ειχαν καποια κομματια και τα ειχα αλλαξει.Και μετα απο 2 βδομαδες μου το εφεραν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα