iguana Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και σε μένα άκυρο ..αυτή την στιγμή στο λογαριασμό μου υπάρχουν 2 παραγγελίες , αυτη, και μια για ενα all in one pc και οι 2 ακυρωμενες από αυτους .... Επίσης μου έχει ακυρώσει άλλη μια το public και 2 το get it now. Έυγε στα ελληνικά καταστήματα για άλλη μια φορά. Τους αξίζει να κλείσουν και να πάνε και φυλακή. Μόνο τους υπάλληκους λυπάμε που είχαν την ατυχία να μπλέξουν με τέτοιους ερασιτέχνες..
sv2kgl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ μόλις παρέλαβα το padfone μαζί με το station, χωρίς το pen και τη θήκη. Τώρα το επεξεργάζομαι. Γνώμη μου είναι για σας που σας ακυρώσανε την παραγγελία, ν'ακολουθήσετε το link που έδωσε ο συμφορουμίτης νωρίτερα και να κάνετε καταγγελία.
Redshift Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 εγω νευριασμενος με το @@ρα εξυπνακια καπου πιο πισω τους παιρνω τηλ χθες το πρωι επι λεξη πρωτον του λεω οι τριχες που γραφετε στην σελιδα σας περι μη δεσμευτικης παραγγελιας δεν ευσταθουν ,ο νομος λεει οτι αν δεν μου παραδωσετε προκειται περι αθετηση συμβασης (νομος περι δικαιωματων κ υποχρεωσεων καταναλωτη) δυο,η asus το πουλαει πακετο οτιδηποτε αλλο ειναι μπακαλικο τεχνασμα τρια θελω το ονομα σου ,το ονομα της προισταμενης σου ,τα τηλεφωνα σας και πριν παρει ο δικηγορος μου την προισταμενη σου θελω να με παρει η ιδια στο κινητο να μου εξηγησει γιατι δεν θα παραλαβω αποτελεσμα μετα απο 5 λεπτα με παιρνει ο υπαλληλος στο κινητο κ μου λεει η παραγγελια σας ερχεται με κουριερ σε εσας προσωπικα (ουτε καν στο καταστημα) και το ταμπλετ του λεω ,μου λεει ναι σημερα το πρωι με ειδοποιουν απο κουριερ και τωρα εχω το κινητο να φορτιζει συμπερασμα μαγκες ειναι αλητες,οποτε μην μασατε οταν βλεπετε πουστιτσες,αυτα απο εμενα κ ευχομαι να το παραλαβετε ολοι γιατι απο το λιγο που το περιεργαστηκα ειναι πολυ ποιοτικο και γρηγορο 5
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 συμπερασμα μαγκες ειναι αλητες,οποτε μην μασατε οταν βλεπετε πουστιτσες Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... ....οποτε ΞΥΠΝΑΤΕ......... οποιος πραγματικα θελει να παρει αυτο το τουμπανακι μαζι με το ταμπλετ του...........ας αφησει τις ευγενειες και ας παρει να απαιτησει την παραγγελια του.............. Τωρα κανεναν απο τους δυο δε σας ξερω προσωπικα αλλα ειδες τελικα Redshift ποσο μοιαζουν λιγακι καποια απο αυτα που γραφετε;... Και νευριασμενος ξε-νευριασμενος αυτο που προτεινε εκανες! Και καλα εκανες και ελπιζω οπως ειπα και τοτε, με τον καλο ή με τον κακο τροπο ολοι να παραλαβουν, και σιγουρα το οτι 1-2-...10 ηδη παρελαβαν βοηθαει. Επισης βοηθαει ακομα περισσοτερο οτι παρελαβες σημερα, δηλαδη και τα "καινουργια νεα" περι εξαντλησης ειναι αηδιαστικες μπαρουφες 100% οπως εγραψες "φουστικες". 2
Redshift Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι αρχισα με web φορμες στην συνεχεια πηρα τηλεφωνο ρωτωντας τους ευγενικα και καλοπροαιρετα σχετικα με την παραγγελια και οταν αρχισα να αντιλαμβανομαι την κοροιδια ειχα σκοπο να αλλαξω τροπαριο πολυ πριν αρχισει να ποσταρει ο ανεκδιηγητος τυπος γνωμη μου το τραβας απο τα μαλλια για να βγαλεις τα συμπερασματα που θες,εγραψα μονο κ μονο για να συνειδητοποιησουμε ολοι μας ποσο αλητες και ποσο αναξιοπιστη εχει γινει η ελληνικη αγορα,εγραφα συνεχως τι κανω για να ανταλλασουμε εμπειριες και να κινουμαστε καλυτερα στο εν προκειμενω χωρις να το παιζω ουτε εξυπνος ουτε τπτ εγω θα ελεγα αντι να μου επιτιθεσαι χωρις καποιον προφανη λογο να αναρωτηθεις γιατι και πως σε ψαρωσε ενας ολοφανερα @@ρας σε σημειο να του απολογεισαι,αυτα τα λιγα απο εμενα
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον εσυ το τραβας απο τα μαλλια (εγω ισα μια φαβοριτα τραβηξα ), σιγα μη σου επιτεθηκα κιολας, ετσι το εξελαβες εσυ; Τωρα καταλαβαινω και γιατι τον αποπηρατε αρκετοι ετσι τον αλλο, αναρωτιεμαι γιατι δεν μπορειτε να το δειτε οπως εγω, οτι απλα "εκδηλωθηκε" δημοσια οντας χαρουμενος που παρελαβε. Τελος παντων ειπα δε θα μπω σε καμια κοντρα που προεκυψε στη συνεχεια και σιγουρα δε θα αρχισω δικη μου (δε νομιζω να απολογηθηκα καπου, παντα δικες μου αποψεις εκφραζω). Και ξαναλεω ειναι αδιανοητα και ομως πραγματικα τα οσα συμβαινουν με αυτον τον ομιλο και μερικους ακομα στην Ελλαδα, και ΜΠΡΑΒΟ και σε εσενα και στον αλλο και σε οποιον καταφερε με τον ενα ή αλλο τροπο να εξασφαλισει τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του σε αυτο το ...δελο! 1
Redshift Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 φιλε δεν εγραψα για να ακουσω ουτε μπραβο ουτε τπτ,αν δεις εγραψα οτι ολοι μας πρεπει να γινουμε λιγο πιο επιθετικοι με αυτους που μας κοροιδευουν ,ετσι εκλεισα το ποστ μου για τα υπολοιπα που λες δεν θα το συνεχισω γιατι οι οπτικες μας διαφερουν πολυ,ευχομαι να παραλαβετε ολοι κ καλη συνεχεια
sv2kgl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Να προσθέσω επίσης πως κι εγώ παρέλαβα το 32αρι χωρίς το πενάκι και τη θήκη.
giorgos2807 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 όλοι όσοι παραλαβατε, παραλαβατε το 32αρι?
Redshift Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 26,5gb ελευθερα λεει ,ταμπλετ χωρις θηκη και πενακι
giorgos2807 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εμφανιστηκε κιολας η πρωτη αγγελια... λογικό μου φαίνεται.............
jb1989 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά παραδόξως σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να μου πούνε ότι η παραγγελία μου(έγινε 28/12) με περιμένει στο κατάστημα. Ρώτησα και με διαβεβαίωσαν ότι περιλαμβάνεται και το tablet. Να επισημάνω ότι δε χρησιμοποίησα απειλές κτλ. Απλά επειδή με όλο το μπέρδεμα εγώ πια βρίσκομαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας(φοιτητής γαρ), θα ήθελα να μου πείτε περίπου τις διαστάσεις του πακέτου για να ξέρω πόσα περίπου θα δώσω στην acs για να μου το στείλουν. Όσοι πάντως παρέλαβαν μόνο το τηλέφωνο πιστεύω ότι θα έπρεπε να συνεννοηθούν ώστε να διεκδικήσουν και το tablet. Για λοιπές πληροφορίες αύριο όταν και ελπίζω ότι το πακέτο θα βρίσκεται στα χέρια των γονιών μου
skoulas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 λινκ αγγελιας? Να σου πω την αληθεια αν το εδινε στην τιμη που το αγορασε (αν και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι της προσφορας...) θα εγραφα το λινκ....αλλα οταν βαζει λινκ απο το σκρουτζ για να μας δειξει ποσο κανει και ζηταει ανταλλαγη με αντικειμενα αξιας 600-700ευρο δε θα κανω "διαφημιση".... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα