@zouve@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τη σειρά περιποίησης brut συνέχεια βρίσκω το άρωμα EDT και το body srpray τα άλλα όπως roll on και after shave balm δεν τα έχω δει πουθενά ξέρετε αν τα φέρνει κάποιος σε κανένα συνοικιακό μαγαζί γιατί τα μεγάλα όπως Hondos, Sephora και Gallery de beaute δεν τα έχουν http://www.brutworld.com/products.html#retail10
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Τα ειχα δει εαν θυμαμαι καλα σε ενα SM εδω περα αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος. Σε ποια περιοχη μενεις;
@zouve@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αγία Βαρβάρα είχε τα πάντα ή τα κλασσικά ;
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα, ειχε και roll-on που λες και after shave. Θα παω να ξαναδω και εαν ειναι θα τα παρω να στα φερω μια μερα οπου θα περναω απο το λιμάνι.
@zouve@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 από που; αν είναι να πάω εγώ μην σε βάζω σε κόπο!!!
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Λαγονήσι αλλα οπως σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος εαν τα εχει ακομα. Σιγα τον κοπο μωρε, στο λιμανι δουλεύω!
@zouve@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 και σε ποια αλυσίδα super market τα είδες ;
brickman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 και σε ποια αλυσίδα super market τα είδες ; My Market ΑΒ
@zouve@ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 http://www.cheapsmells.com/ έχεις ψωνίσει τίποτα από εκεί;
nickmanak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πανω απο 10 φορες. Οι καλυτερες τιμες στην ευρωπη πιστευω. Προσοχη μονο στα ΕΛΤΑ γιατι μερικες φορες αφηνουν το δεμα χυμα εξω απο το σπιτι, αν ειναι μικρο δεματακι, πχ 1 κολωνια.
nickmanak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 θα σου βγει στο check out. Τη τελευταια φορα που ειχα παρει, ανα προιον παει 1,5 λιρες αλλα αν παρεις 2 προιοντα αντι για 1,5+1,5 κανουν εκπτωση. Για 3 προιοντα αντι για 4,5 παει λιγοτερο κοκ. Κανε εγγραφη και δοκιμασε για ποιο σιγουρα, μηπως αλλαξε κατι στις χρεωσεις τους. Αγοραζω απο το 2008 και δεν ειχα προβλημα, ολα αυθεντικα και λογικες τιμες.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο το cheapsmells αλλά δεν έχει αυτό που θέλω. Υπάρχει άλλο αξιόπιστο site; Εννοείται με 100% αυθεντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα