xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχει σημασια. Αναλογως με το τι δεχεται η μητρικη ειναι. Οχι ποσα σλοτ εχει κενα.
iMarilina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αυτο δεν το καταλαβαινω και εγω, αν το λαπτοπ εχει 2 υποδοχες για ραμ δεν παει μεχρι 16 γιγα; αυτο δεν το καταλαβαινω και εγω, αν το λαπτοπ εχει 2 υποδοχες για ραμ δεν παει μεχρι 16 γιγα; Οχι δεν πάει γιατί κανονικά παίρνουν μέχρι 8 συνδυαστικά. Κάποια μοντέλα μακμπουκ μονο παίρνουν μεχρι 16. Sent from my iPhone using Insomnia
Νοστραδαμος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον πηγα σε ενα καταστημα συγκεκριμενα στο pc1 και λεω θελω αυτην την μνημη. 4gb ddr3 1333 χ2 και μου λεει που ξερεις οτι παιρνει αυτη τη μνημη και στο λεω γιατι αμα την ανοιξεις δεν επιστρεφεται μπες στην kingston και δες ποιο μοντελο εχει διοτι δεν ειναι ολες ιδιες. Τη να κανω δεν ειμαι τοσο εμπειρος ουτε εχω πολλες γνωσεις εκτος απο το να μαγειρευω. Μπαινω στην kingston το μοντελο του υπολογιστη δεν τον εχει καν μεσα. Παθαινω ενα αλαλουμ. και λεω αφουμε ενημερωσες Χριστοφορε μηπως τελικα κανω εγω καποιο λαθος? Διοτι βλεπω οτι η μνημη που φοραει ειναι αυτη αφου ανοιξα το laptop και ειδα τη εγραφε επανω Description: DDR3-1066MhzGenuine SAMSUNG 2GB 2Rx8 PC3 10600S – 09-10-F2 For Laptop Only Genuine HP Envy 15 Parts Μηπως δεν μπαινει 1333 ? Αναρωτιεμαι γιατι μου ειπε ο μαλλιας οτι μπορει να φαινεται οτι ταιριαζει αλλα δεν ειναι ομως 100% Και λεω κατσε να γινω λιγο ποιο κουραστηκος με μια ερωτηση παραπανω τι αλλο πρεπει να προσεξω εκτος απο αυτα τα νουμερα?
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το λαπτοπ σου εχει αυτη την μνημη μεσα x2: http://www.computergate.com/products/item.cfm?prodcd=ISRS73EHH9 η οποια ειναι στα 1333. Οποτε δεχεται κανονικα την 1333. Εσυ το μονο που εχεις να προσεξεις ειναι να ειναι so-dimm ddr3. Αυτος ο τυπος σε ενδιαφερει. so-dimm=μνημη για λαπτοπ.
Νοστραδαμος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ειλικρινα με φοβισε ο μακρυμαλλης ετσι οπως μου το ειπε κ λεω λες? Ετσι κ αλλιως μονο μια μνημη διαθεσημη ειχε οποτε παω σε αλλο καταστημα. Ευχαριστω κ παλι αυριο θα ενημερωσω μεσημερι πως θα πηγαινει το μηχανημα
Νοστραδαμος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και παλι εδω!!! Εβαλα τις μνημες για πρωτη εντυπωση ανοιγμα φακελων κλπ σφεντονα.. δεν παιζει Ανοιγω office γενικα δεν υπαρχει λογος να συγκρινω. Ελα ομως που μπαινω στο Performance Information and Tools η τιμη του υπολογιστη ειναι στα 6,8 αλλα η μνημη που ειχα ηταν στα 7.1 μου την κατεβασε στα 7.0. Παιζει κανα ρολλο? ανοιγει ο υπολογιστης και εχει διαφορα απλα ρωταω
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 O δεικτης εμπειριας windows ποσο σου δειχνει;
Νοστραδαμος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Συνολο 6,8 αλλα μνημη εδειχνε 7,1 κ δειχνει τωρα 7,0
arianos16 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεικτης εμπιρειας τον windows... Μαλιστα. Υπαρχει ανθρωπος εν'ετει 2013 που εμπιστευετ αυτο το πραμα?
Νοστραδαμος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εν ετει 2013 (Καλη Χρονια) με ολο το συμπαθειο επιτρεπεται να μην ξερει το μεγαλ. ποσοστο των ανθρ. ποσα καρκινογονα εψιλον " και πολλα αλλα τρωει απο τα ετοιμα φαγητα κ πολλα αλλα προιοντα? Ναι ειναι δυνατον. Δεν γινεται να γνωριζουμε τα παντα! Μια λιστα που μπορει να σε ενδιαφερει οταν θα βλεπεις καποια επωνυμα προιοντα στο Super Market Επικίνδυνο Ε 102 ΤαρτραζίνηΕπικίνδυνο Ε 110 Πορτοκαλοκίτρινο S, SunsetYellow FCFΕπικίνδυνο Ε 120 Καρμίνες, Καρμινικό οξύ, ΚοχενίληΕπικίνδυνο Ε 124 Ερυθρό της Κοχενίλης Α, Πονσώ 4RΕπικίνδυνο Ε 127 ΕρυθροζίνηΕπικίνδυνο Ε 128 Αζωγερανίνη, Κόκκινο τροφίμων 10, Κόκκινο 2GΕπικίνδυνο Ε 554 Πυριτικό ΑργιλιονάτριοΕπικίνδυνο Ε 556 Πυριτικό ΑργιλιασβέστιοΕπικίνδυνο Ε 621 Γλουταμινικό ΝάτριοΕπικίνδυνο Ε 951 ΑσπαρτάμηΕπικίνδυνο Ε 172 Οξείδια & Υδροξείδια του ΣιδήρουΚαρκινογόνο Ε 131 Μπλε Πατεντέ V, Μπλέ τροφίμων 5Καρκινογόνο Ε 142 Λαμπρό Πράσινο ΒS, Πράσινο S, Πράσινο τροφίμων 4Καρκινογόνο Ε 210 Βενζοϊκό οξύΚαρκινογόνο Ε 211 Βενζοϊκό ΝάτριοΚαρκινογόνο Ε 212 Βενζοϊκό ΚάλιοΚαρκινογόνο Ε 213 Βενζοϊκό ΑσβέστιοΚαρκινογόνο Ε 214 ρ- Υδροξυβενζοϊκό ΑιθύλιοΚαρκινογόνο Ε 215 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού ΑιθυλίουΚαρκινογόνο Ε 216 ρ- Υδροξυβενζοϊκό ΠροπύλιοΚαρκινογόνο Ε 217 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού ΠροπυλίουΚαρκινογόνο Ε 218 ρ- Υδροξυβενζοϊκό ΜεθύλιοΚαρκινογόνο Ε 219 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού ΜεθυλίουΚαρκινογόνο Ε 239 ΕξαμεθυλενοτετραμίνηΚαρκινογόνο Ε 249 Νιτρώδες ΚάλιοΚαρκινογόνο Ε 250 Νιτρώδες ΝάτριοΚαρκινογόνο Ε 251 Νιτρικό ΚάλιοΚαρκινογόνο Ε 252 Νιτρικό ΝάτριοΚαρκινογόνο Ε 330 Κιτρικό οξύΎποπτο Ε 104 Κίτρινο ΚινολίνηςΎποπτο Ε 122 Αζωρουμπίνη, ΚαρμοϊζίνηΎποπτο Ε 133 Λαμπρό Κυανούν FCF, Μπλέ τροφίμων 2Ύποπτο Ε 141 i Σύμπλοκα χαλκού των χλωροφυλλών, Χαλκοχλωροφύλλη, Χαλκοφαιοφυτίνη, Φυσ.πρασ.3Ύποπτο Ε 141 ii Σύμπλοκα χαλκού των χλωροφυλλινών, Χαλκοχλωροφυλλινικό Νάτριο ή Κάλιο, Φυσικό πράσινο SΎποπτο Ε 150 ΚαραμελόχρωμαΎποπτο Ε 151 Λαμπρό Μαύρο ΒΝ, Μαύρο τροφίμων 1, Μαύρο ΡΝΎποπτο Ε 153 Φυτικός άνθρακας, Φυτικό μαύροΎποπτο Ε 171 Διοξείδιο του Τιτανίου, Λευκή χρωστική 6Ύποπτο Ε 173 Αργίλιο (αλουμίνιο), Μεταλλική χρωστικήΎποπτο Ε 180 Λιθορουμπίνη ΒΚΎποπτο Ε 240Ύποπτο Ε 241Ύποπτο Ε 242 Πυροκαρβονικό διμεθύλιοΑπαγορευμένο Ε 103Απαγορευμένο Ε 105Απαγορευμένο Ε 111Απαγορευμένο Ε 121Απαγορευμένο Ε 125Απαγορευμένο Ε 126Απαγορευμένο Ε 130Απαγορευμένο Ε 152Απαγορευμένο Ε 181
arianos16 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αφού δεν ξέρεις τα πάντα θα μπορούσες να καταλάβεις από την απάντηση μου ότι το συγκεκριμένο πράμα είναι μια μπαρούφα. Και από την στιγμή που δεν ξες τα πάντα από το να κάθεσαι και να με κράζεις θα μπορούσες να είχες βρει πολύ πιο χρήσιμα πράματα από την συγκεκριμένη λίστα.
Νοστραδαμος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Tο οτι δεν γνωριζω δεν ειναι κακο να ρωταω... Απλα στην ειρωνια την δικια σου , γνωστης υποθετω εισαι, σου απαντησα σεμνα δεν σε εκραξα. Οτι απλα δεν μπορει καποιος να γνωριζει τα παντα! Εαν γνωριζεις καποια πραγματα απο την λιστα γραψε δεν ειναι κακο για αυτο μπαινω εδω μεσα για να μαθαινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα