Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο δεν το καταλαβαινω και εγω, αν το λαπτοπ εχει 2 υποδοχες για ραμ δεν παει μεχρι 16 γιγα;

αυτο δεν το καταλαβαινω και εγω, αν το λαπτοπ εχει 2 υποδοχες για ραμ δεν παει μεχρι 16 γιγα;

Οχι δεν πάει γιατί κανονικά παίρνουν μέχρι 8 συνδυαστικά. Κάποια μοντέλα μακμπουκ μονο παίρνουν μεχρι 16.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπον πηγα σε ενα καταστημα συγκεκριμενα στο pc1 και λεω θελω αυτην την μνημη.

4gb ddr3 1333 χ2 και μου λεει που ξερεις οτι παιρνει αυτη τη μνημη και στο λεω γιατι αμα την ανοιξεις δεν επιστρεφεται μπες στην kingston και δες ποιο μοντελο εχει διοτι δεν ειναι ολες ιδιες.

Τη να κανω δεν ειμαι τοσο εμπειρος ουτε εχω πολλες γνωσεις εκτος απο το να μαγειρευω. Μπαινω στην kingston το μοντελο του υπολογιστη δεν τον εχει καν μεσα. Παθαινω ενα αλαλουμ. και λεω αφουμε ενημερωσες Χριστοφορε μηπως τελικα κανω εγω καποιο λαθος? Διοτι βλεπω οτι η μνημη που φοραει ειναι αυτη αφου ανοιξα το laptop και ειδα τη εγραφε επανω 

Description:

DDR3-1066Mhz
Genuine SAMSUNG 2GB 2Rx8 PC3 10600S – 09-10-F2 For Laptop Only Genuine HP Envy 15 Parts

Μηπως δεν μπαινει 1333 ? Αναρωτιεμαι γιατι μου ειπε ο μαλλιας οτι μπορει να φαινεται οτι ταιριαζει αλλα δεν ειναι ομως 100% Και λεω κατσε να γινω λιγο ποιο κουραστηκος  με μια ερωτηση παραπανω τι αλλο πρεπει να προσεξω εκτος απο αυτα τα νουμερα?

Δημοσ.

Το λαπτοπ σου εχει αυτη την μνημη μεσα x2: http://www.computergate.com/products/item.cfm?prodcd=ISRS73EHH9

η οποια ειναι στα 1333. Οποτε δεχεται κανονικα την 1333.

Εσυ το μονο που εχεις να προσεξεις ειναι να ειναι so-dimm ddr3.

Αυτος ο τυπος σε ενδιαφερει.

so-dimm=μνημη για λαπτοπ.

Δημοσ.

Ειλικρινα με φοβισε ο μακρυμαλλης ετσι οπως μου το ειπε κ λεω λες? Ετσι κ αλλιως μονο μια μνημη διαθεσημη ειχε οποτε παω σε αλλο καταστημα. Ευχαριστω κ παλι αυριο θα ενημερωσω μεσημερι πως θα πηγαινει το μηχανημα

Δημοσ.

Και παλι εδω!!! Εβαλα τις μνημες για πρωτη εντυπωση ανοιγμα φακελων κλπ σφεντονα.. δεν παιζει

Ανοιγω office γενικα δεν υπαρχει λογος να συγκρινω.

Ελα ομως που μπαινω στο Performance Information and Tools η τιμη του υπολογιστη ειναι στα 6,8 αλλα η μνημη που ειχα ηταν στα 7.1 μου την κατεβασε στα 7.0. Παιζει κανα ρολλο? ανοιγει ο υπολογιστης και εχει διαφορα απλα ρωταω 

Δημοσ.

Εν ετει 2013 (Καλη Χρονια) με ολο το συμπαθειο επιτρεπεται να μην ξερει το μεγαλ. ποσοστο των ανθρ. ποσα καρκινογονα εψιλον " και πολλα αλλα τρωει απο τα ετοιμα φαγητα κ πολλα αλλα προιοντα?

Ναι ειναι δυνατον.

Δεν γινεται να  γνωριζουμε τα παντα!

Μια λιστα που μπορει να σε ενδιαφερει οταν θα βλεπεις καποια επωνυμα προιοντα στο Super Market

Επικίνδυνο Ε 102 Ταρτραζίνη

Επικίνδυνο Ε 110 Πορτοκαλοκίτρινο S, SunsetYellow FCF

Επικίνδυνο Ε 120 Καρμίνες, Καρμινικό οξύ, Κοχενίλη

Επικίνδυνο Ε 124 Ερυθρό της Κοχενίλης Α, Πονσώ 4R

Επικίνδυνο Ε 127 Ερυθροζίνη

Επικίνδυνο Ε 128 Αζωγερανίνη, Κόκκινο τροφίμων 10, Κόκκινο 2G

Επικίνδυνο Ε 554 Πυριτικό Αργιλιονάτριο

Επικίνδυνο Ε 556 Πυριτικό Αργιλιασβέστιο

Επικίνδυνο Ε 621 Γλουταμινικό Νάτριο

Επικίνδυνο Ε 951 Ασπαρτάμη

Επικίνδυνο Ε 172 Οξείδια & Υδροξείδια του Σιδήρου

Καρκινογόνο Ε 131 Μπλε Πατεντέ V, Μπλέ τροφίμων 5

Καρκινογόνο Ε 142 Λαμπρό Πράσινο ΒS, Πράσινο S, Πράσινο τροφίμων 4

Καρκινογόνο Ε 210 Βενζοϊκό οξύ

Καρκινογόνο Ε 211 Βενζοϊκό Νάτριο

Καρκινογόνο Ε 212 Βενζοϊκό Κάλιο

Καρκινογόνο Ε 213 Βενζοϊκό Ασβέστιο

Καρκινογόνο Ε 214 ρ- Υδροξυβενζοϊκό Αιθύλιο

Καρκινογόνο Ε 215 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού Αιθυλίου

Καρκινογόνο Ε 216 ρ- Υδροξυβενζοϊκό Προπύλιο

Καρκινογόνο Ε 217 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού Προπυλίου

Καρκινογόνο Ε 218 ρ- Υδροξυβενζοϊκό Μεθύλιο

Καρκινογόνο Ε 219 ¶λας με νάτριο του ρ-Υδροξυβενζοϊκού Μεθυλίου

Καρκινογόνο Ε 239 Εξαμεθυλενοτετραμίνη

Καρκινογόνο Ε 249 Νιτρώδες Κάλιο

Καρκινογόνο Ε 250 Νιτρώδες Νάτριο

Καρκινογόνο Ε 251 Νιτρικό Κάλιο

Καρκινογόνο Ε 252 Νιτρικό Νάτριο

Καρκινογόνο Ε 330 Κιτρικό οξύ

Ύποπτο Ε 104 Κίτρινο Κινολίνης

Ύποπτο Ε 122 Αζωρουμπίνη, Καρμοϊζίνη

Ύποπτο Ε 133 Λαμπρό Κυανούν FCF, Μπλέ τροφίμων 2

Ύποπτο Ε 141 i Σύμπλοκα χαλκού των χλωροφυλλών, Χαλκοχλωροφύλλη, Χαλκοφαιοφυτίνη, Φυσ.πρασ.3

Ύποπτο Ε 141 ii Σύμπλοκα χαλκού των χλωροφυλλινών, Χαλκοχλωροφυλλινικό Νάτριο ή Κάλιο, Φυσικό πράσινο S

Ύποπτο Ε 150 Καραμελόχρωμα

Ύποπτο Ε 151 Λαμπρό Μαύρο ΒΝ, Μαύρο τροφίμων 1, Μαύρο ΡΝ

Ύποπτο Ε 153 Φυτικός άνθρακας, Φυτικό μαύρο

Ύποπτο Ε 171 Διοξείδιο του Τιτανίου, Λευκή χρωστική 6

Ύποπτο Ε 173 Αργίλιο (αλουμίνιο), Μεταλλική χρωστική

Ύποπτο Ε 180 Λιθορουμπίνη ΒΚ

Ύποπτο Ε 240

Ύποπτο Ε 241

Ύποπτο Ε 242 Πυροκαρβονικό διμεθύλιο

Απαγορευμένο Ε 103

Απαγορευμένο Ε 105

Απαγορευμένο Ε 111

Απαγορευμένο Ε 121

Απαγορευμένο Ε 125

Απαγορευμένο Ε 126

Απαγορευμένο Ε 130

Απαγορευμένο Ε 152

Απαγορευμένο Ε 181

Δημοσ.

Αφού δεν ξέρεις τα πάντα θα μπορούσες να καταλάβεις από την απάντηση μου ότι το συγκεκριμένο πράμα είναι μια μπαρούφα.

Και από την στιγμή που δεν ξες τα πάντα από το να κάθεσαι και να με κράζεις θα μπορούσες να είχες βρει πολύ πιο χρήσιμα πράματα από την συγκεκριμένη λίστα.

Δημοσ.

Tο οτι δεν γνωριζω δεν ειναι κακο να ρωταω... Απλα στην ειρωνια την δικια σου , γνωστης υποθετω εισαι, σου απαντησα σεμνα δεν σε εκραξα. Οτι απλα δεν μπορει καποιος να γνωριζει τα παντα!

Εαν γνωριζεις καποια πραγματα απο την λιστα γραψε δεν ειναι κακο για αυτο μπαινω εδω μεσα για να μαθαινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...