Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα τα fees για το χαρβαρντ ειναι 37.000 το ετος και ολα μαζι περιπου 50.000 .Μαλιστα . Μεταξυ μας εδω θελει να βρει τροπο να μην δωσει εξετασεις . Για χαρβαρντ , το ψαχνουμε;Εκει 20αρια με τις εξετασεις να βγαλει ζητημα αν τον παρουν..ρωτα στο σχολειο σου , εδω δεν ξερει ο κοσμος απαραιτητα..παντως οι καλες σχολες , καλα για χαρβαρντ μην το συζητας , θα το καταλαβουν οτι πας να αποφυγεις τις εξετασεις για να μην χασεις βαθμους και θα εχεις πιθανο προβλημα . Οι κουτοπονηριες γενικα δεν αρεσουν.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα εξυπνη Saya αν δεν ξερεις καλυτερα να μη μιλας. εγω δεν ειπα οτι δε θελω να δωσω πανελληνιες και σε πληροφορω οτι βγαζω μια χαρα.... Αν εσυ καταλαβες λαθος, προτιμοτερο θα ταν να το επιβεβαιωσεις πρωτα και μετα να απαντας σε αλλους για καποιον αλλο.... Παρ'ολα αυτα εγω προσπαθω να βρω λυσεις που θα με διευκολυνουν .... Αρα αν ειναι καλυτερο να μην περασω απο πανελληνιες τοτε θα το προτιμησω αν οχι τοτε θα συνεχισω αυτο που ηδη κανω...
Γι αυτο λοιπον παρακαλω πολυ να κοιτας πως τοποθετεις τα λεγομενα σου γιατι δεν θα σου βγαινει παντα σε καλο.... Αν και το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι εγω ο,τι και να κανω θα τα καταφερω... Και βασικα ετσι για την πληροφορηση ειμαι κοπελα οχι "αυτος" οπως με αποκαλεσες προηγουμενως!

Δημοσ.

εγώ πάντως ξέρω πως στη Γερμανία μπορείς να πας με μεταγραφή απο το  ελληνικό στο Γερμανικό (και φυσικά πρέπει να ξέρεις τέλεια την γλώσσα).

Δημοσ.

Βασικα εξυπνη Saya αν δεν ξερεις καλυτερα να μη μιλας. εγω δεν ειπα οτι δε θελω να δωσω πανελληνιες και σε πληροφορω οτι βγαζω μια χαρα.... Αν εσυ καταλαβες λαθος, προτιμοτερο θα ταν να το επιβεβαιωσεις πρωτα και μετα να απαντας σε αλλους για καποιον αλλο.... Παρ'ολα αυτα εγω προσπαθω να βρω λυσεις που θα με διευκολυνουν .... Αρα αν ειναι καλυτερο να μην περασω απο πανελληνιες τοτε θα το προτιμησω αν οχι τοτε θα συνεχισω αυτο που ηδη κανω...

Γι αυτο λοιπον παρακαλω πολυ να κοιτας πως τοποθετεις τα λεγομενα σου γιατι δεν θα σου βγαινει παντα σε καλο.... Αν και το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι εγω ο,τι και να κανω θα τα καταφερω... Και βασικα ετσι για την πληροφορηση ειμαι κοπελα οχι "αυτος" οπως με αποκαλεσες προηγουμενως!

http://www.youtube.com/watch?v=ztXY75mhjBk

• Like 1
Δημοσ.

viper 2005
??????????

εγώ πάντως ξέρω πως στη Γερμανία μπορείς να πας με μεταγραφή απο το  ελληνικό στο Γερμανικό (και φυσικά πρέπει να ξέρεις τέλεια την γλώσσα).

όντως ?? μονο στη γερμανια γινεται αυτο ?

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα , μιλουσα μεσα στο πλαισιο που εξελιχθηκε η συζητηση . Οχι για εσενα προσωπικα . Ουτε να σε απογοητευσω ηθελα...υπηρξε η προταση να μην δωσεις εξετασεις . Εγω αυτο θεωρω οτι θα το παρουν οτι πας να τους ξεγελασεις . Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα δινουν εξετασεις και ετσι βγαινει ο βαθμος γιατι οι εξετασεις ειναι πιο δυσκολες. Αν τις αποφυγεις θα φανει σαν ελλιπης εξεταση.Τωρα ουτε σε ξερω . Ουτε να σε απογοητευσω θελω . Μονο σε προειδοποιησα..για το πως μπορει να εξελιχθει..και ναι θεωρω οτι δεν θα τους αρεσει. Θα το παρουν οτι πας να τους κοροιδεψεις.Και αυτα εξω δεν αρεσουν . Δεν ειναι Ελλαδα αστον μωρε..ειναι λεπτολογοι.Τελος παντων αν το εξελαβες ως μομφη , δεν ηταν γιατι δεν σε ξερω .. ηταν ας το πουμε προειδοποιηση..οτι θα το θεωρησουν κουτοπονηρια.

H ασχημομουρα με τα αλογισια δοντια και το μπουστο ;Που κολλαει ειπαμε;Ανεβαζετε που ανεβαζετε , καντε και ενα κοπο μην μας χαλατε την αισθητικη..

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα , μιλουσα μεσα στο πλαισιο που εξελιχθηκε η συζητηση . Οχι για εσενα προσωπικα . Ουτε να σε απογοητευσω ηθελα...υπηρξε η προταση να μην δωσεις εξετασεις . Εγω αυτο θεωρω οτι θα το παρουν οτι πας να τους ξεγελασεις . Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα δινουν εξετασεις και ετσι βγαινει ο βαθμος γιατι οι εξετασεις ειναι πιο δυσκολες. Αν τις αποφυγεις θα φανει σαν ελλιπης εξεταση.Τωρα ουτε σε ξερω . Ουτε να σε απογοητευσω θελω . Μονο σε προειδοποιησα..για το πως μπορει να εξελιχθει..και ναι θεωρω οτι δεν θα τους αρεσει. Θα το παρουν οτι πας να τους κοροιδεψεις.Και αυτα εξω δεν αρεσουν . Δεν ειναι Ελλαδα αστον μωρε..ειναι λεπτολογοι.Τελος παντων αν το εξελαβες ως μομφη , δεν ηταν γιατι δεν σε ξερω .. ηταν ας το πουμε προειδοποιηση..οτι θα το θεωρησουν κουτοπονηρια.

Ok λαθος μου τοτε.... Συγνωμη απλα οπως ειπα πιο πριν δεν ειναι οτι δε θελω να δωσω πανελληνιες ειναι οτι ισως χασω καποια μορια τα οποια θα μου χρησιμεψουν στο εξωτερικο οχι ομως επειδη δε διαβαζω ή οτι δεν ειμαι καλη.... Παρ'ολα αυτα φροντηστηριο δεν παω κι αν γινει καμια "στραβη" ας το πουμε ισως να μην εχω τα μορια που θελω....

Δημοσ.

H ασχημομουρα με τα αλογισια δοντια και το μπουστο ;Που κολλαει ειπαμε;Ανεβαζετε που ανεβαζετε , καντε και ενα κοπο μην μας χαλατε την αισθητικη..

Okay ρε κοπελια.

Nτυσου, στολισου, πατα rec και περιμενε την pianomusic να σου ριξει ενα chop...

• Like 1
Δημοσ.

Η χρηματοδοτηση των διδακτρων για τα πανεπιστημια στο νησι γινεται σε ορισμενες μονο οικογενειες αναλογα με το εκκαθαριστικο εφοριας των γονεων. Δεν γινετε ολοι μα ολοι να εχουν αυτο το προνομοιο.|

Δημοσ.

βασικά για το δικό μου πτυχίο στο uni μου πλέον θες 9 χιλιάρικα per annum  μαθαίνω όταν εγώ πριν δεκαετία κ βάλε είχα σκάσει λίγο κάτω από ενα χιλιάρικο κ τα υπόλοιπα ψιλά είχε χώσει η χρηματοδότηση του dfes.Η πλειοψηφία κ των υπόλοιπων τοπ unies βλέπω σε εθνικό επίπεδο προσφέρουν undergrad courses από 6k κ πάνω.

Δημοσ.

1.τα 90% στην αγγλια θελει 10χιλ ευρω που μεχρι πριν 2 χρονια ηταν μαξ 3,5χιλ.ευρω το ΕΤΟΣ.

τωρα θα πας αγγλια να παρεις δανειο (εστω και αν οντως δεν το αποπληρωνεις) 30χιλ ευρω για σπουδες και αλλα 30χιλ.για καθημερινα εξοδα στα 3 χρονια??????????!@!!!!

2.στην αμερικη ολα σχεδον τα Unis εχουν 30χιλ δολαρια το χρονο.οκ τα τοπ εχουν χ2.

ΑΛΛα οι περισσοτεροι αμερικανοι σπουδαζουν με υποτροφια(ναι οπως στις ταινιες αθλητικη υποτροφια κτλ) αλλιως σπανιως πανε

---------------------------

γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να περασεις καπου στην ελλαδα

Δημοσ.

Αν πας μόνο με ενδοσχολικές ρισκάρεις να μην σε δεχτεί κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο που θα σου ζητήσει "panhellenic exams" ή κάπως έτσι...

Αν όμως το ψάξεις και σε δέχεται μόνο με το απολυτήριο τότε σαφώς σε συμφέρει να μην δώσεις πανελλαδικές.

Μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο: Φέτος μόνο ενδοσχολικές (οπότε εξασφαλίζεις υψηλό απολυτήριο) και του χρόνου αν θέλεις δίνεις πανελλαδικές (το υψηλό απολυτήριο διατηρείται από την πρώτη χρονιά. Δεν αλλάζει μετά). Και το έχεις δίπορτο!

Δημοσ.

Η χρηματοδοτηση των διδακτρων για τα πανεπιστημια στο νησι γινεται σε ορισμενες μονο οικογενειες αναλογα με το εκκαθαριστικο εφοριας των γονεων. Δεν γινετε ολοι μα ολοι να εχουν αυτο το προνομοιο.|

στο νησι ??

1.τα 90% στην αγγλια θελει 10χιλ ευρω που μεχρι πριν 2 χρονια ηταν μαξ 3,5χιλ.ευρω το ΕΤΟΣ.

τωρα θα πας αγγλια να παρεις δανειο (εστω και αν οντως δεν το αποπληρωνεις) 30χιλ ευρω για σπουδες και αλλα 30χιλ.για καθημερινα εξοδα στα 3 χρονια??????????!@!!!!

2.στην αμερικη ολα σχεδον τα Unis εχουν 30χιλ δολαρια το χρονο.οκ τα τοπ εχουν χ2.

ΑΛΛα οι περισσοτεροι αμερικανοι σπουδαζουν με υποτροφια(ναι οπως στις ταινιες αθλητικη υποτροφια κτλ) αλλιως σπανιως πανε

---------------------------

γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να περασεις καπου στην ελλαδα

Ναι απλα εγω ελεγα με το φοιτητικο δανειο που προανεφερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...