zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, ψάχνω να βρώ τηλέφωνα μπάνιου με μεγάλη διάμετρο, πάνω απο 10-12cm με σκοπό όταν κάνω ντούζ να γίνεται "κατακλυσμός". Εκτός από τέτοια τηλέφωνα ξέρει κανείς άλλες καλαίσθητες λύσεις ώστε να μπορώ να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα; Κατακλυσμό δηλαδή!
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 κατακλυσμό ήθελες...; http://www.ebay.com/itm/8-inch-10-inch-Bathroom-Chrome-Square-Mixer-Shower-Heads-Bathing-Rain-Shower-NEW-/280891968666?pt=UK_Bathroom_Mats_Rugs&var=&hash=item4166774c9a εχει και σε 20" και με φωτισμό led αλλα σου εστειλα αυτο που ειχε και μια νορμαλ τιμή... 1
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό αλλά πως το στηρίζεις αυτό ρε γαμώτο, στο μπάνιο μου έχω βέργα!
Whiteyez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό αλλά πως το στηρίζεις αυτό ρε γαμώτο, στο μπάνιο μου έχω βέργα!
g_alkis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Είχα πετύχει ένα τέτοιο μεγάλο "τηλέφωνο" σε ένα ξενοδοχείο. Εκτός οτι ήταν αρκετά βαρύ, με τη δυνατή πίεση του νερού ήταν σαν να κρατάς κροταλία που πάει πέρα δώθε
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Η ΕΥΔΑΠ σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας. 6
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Χμμ δεν γίνεται να βάλω αυτό γιατί αφενώς υπάρχει παράθυρο εκεί, από την άλλη δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά λεφτά, θα κάνει πάνω από 100 ευρά αυτό! Παιδιά ξέρει κανείς εαν μπορώ να συνδυάσω και τα δύο; Δηλαδή και αυτό που πρότεινε ο φίλος ο poulinos αλλά και το μικρό τηλέφωνο που ήδη έχω. Έτσι, ανάλογα τις ορέξεις να γυρνάω την παροχή μια στο κατακλυσμό μια στο κανονικό!
pournaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μονο με ταφ και 2 βανες στις εξοδους... 1
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Γειά σου φίλε, pournaras... always to the rescue . Υπάρχουν τέτοια ταφ για μπαταρίες; Ξέρεις για τι διαστάσεις/διατομές πρέπει να ψάχνω;
pournaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα που το ματασκεφτομαι, υπαρχει και η αλλη λυση. Ξεβιδωνεις το μπροστα φιλτρακι της μπαταριας, πας με αυτο σε ενα μαγαζι με υδραυλικα και ψαχνεις να δεςι αν υπαρχει ανταπτορας απο τη μια μερια με τις σπειρες του φιλτρου, και απο την αλλη με σπειρες για να βιδωσει πανω το σπιραλ του τηλεφωνου. Οποτε στην ουσια καταργεις τη μπροστινη βρυση και με τον υπαρχοντα διακοπτη αλλαζεις απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο. (μμμ, μου αρεσε αυτο, μου εβαλες ιδεες, ειδικα δε και με το τετραγωνο που εδειξε ο παυλιδης, ψηνομαι). Εντιτ. Χμμ, κατι βρηκα, νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι ιδανικο http://www.ebay.com/itm/White-3-Way-Diverter-Three-Way-Valve-Connects-Shower-Head-to-Hand-Held-Massage-/150942812735?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2324e48a3f
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά φίλε ζοράμπι, face it. Θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου. Σε τρώει. 1
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με τρώει, το θέλω, τόχω ανάγκη πολύυυυυυ! Bασικά με τις βλακείες που κυκλοφορούν σε θέμα design αλλά και τις άλλες πανάκριβες βλακείες (μεν ωραίες, πανάκριβες δε) τι να κάνω έχω στραφεί προς λύσεις custom & do it yourself, και σας τα πρίζω, το ξέρω!
pournaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό αλλά πως το στηρίζεις αυτό ρε γαμώτο, στο μπάνιο μου έχω βέργα! Οταν λες οτι εχεις βεργα; Για δωσε μορ ινφο και καμμια φωτο.
IOSTEFO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με τρώει, το θέλω, τόχω ανάγκη πολύυυυυυ! Bασικά με τις βλακείες που κυκλοφορούν σε θέμα design αλλά και τις άλλες πανάκριβες βλακείες (μεν ωραίες, πανάκριβες δε) τι να κάνω έχω στραφεί προς λύσεις custom & do it yourself, και σας τα πρίζω, το ξέρω! Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; 1
zoranb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Οταν λες οτι εχεις βεργα; Για δωσε μορ ινφο και καμμια φωτο. Nα πως έχει το θέμα μου και όπως βλέπεις δεν έχει ρουξουνάκι η μπαταρία μου, μόνο μια έξοδο νερού αυτή του τηλεφώνου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα