Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω να βρώ τηλέφωνα μπάνιου με μεγάλη διάμετρο, πάνω απο 10-12cm με σκοπό όταν κάνω ντούζ να γίνεται "κατακλυσμός". Εκτός από τέτοια τηλέφωνα ξέρει κανείς άλλες καλαίσθητες λύσεις ώστε να μπορώ να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα; Κατακλυσμό δηλαδή!  :-D

Δημοσ.

Είχα πετύχει ένα τέτοιο μεγάλο "τηλέφωνο" σε ένα ξενοδοχείο. Εκτός οτι ήταν αρκετά βαρύ, με τη δυνατή πίεση του νερού ήταν σαν να κρατάς κροταλία που πάει πέρα δώθε

Δημοσ.

4.jpg

Χμμ δεν γίνεται να βάλω αυτό γιατί αφενώς υπάρχει παράθυρο εκεί, από την άλλη δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά λεφτά, θα κάνει πάνω από 100 ευρά αυτό!

Παιδιά ξέρει κανείς εαν μπορώ να συνδυάσω και τα δύο; Δηλαδή και αυτό που πρότεινε ο φίλος ο poulinos αλλά και το μικρό τηλέφωνο που ήδη έχω. Έτσι, ανάλογα τις ορέξεις να γυρνάω την παροχή μια στο κατακλυσμό μια στο κανονικό!

Δημοσ.

Γειά σου φίλε, pournaras... always to the rescue  :-D . Υπάρχουν τέτοια ταφ για μπαταρίες; Ξέρεις για τι διαστάσεις/διατομές πρέπει να ψάχνω;

Δημοσ.

Τωρα που το ματασκεφτομαι, υπαρχει και η αλλη λυση.

Ξεβιδωνεις το μπροστα φιλτρακι της μπαταριας, πας με αυτο σε ενα μαγαζι με υδραυλικα και ψαχνεις να δεςι αν υπαρχει ανταπτορας απο τη μια μερια με τις σπειρες του φιλτρου, και απο την αλλη με σπειρες για να βιδωσει πανω το σπιραλ του τηλεφωνου.

Οποτε στην ουσια καταργεις τη μπροστινη βρυση και με τον υπαρχοντα διακοπτη αλλαζεις απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο.

(μμμ, μου αρεσε αυτο, μου εβαλες ιδεες, ειδικα δε και με το τετραγωνο που εδειξε ο παυλιδης, ψηνομαι).

Εντιτ.

Χμμ, κατι βρηκα, νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι ιδανικο

http://www.ebay.com/itm/White-3-Way-Diverter-Three-Way-Valve-Connects-Shower-Head-to-Hand-Held-Massage-/150942812735?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2324e48a3f

Δημοσ.

Με τρώει, το θέλω, τόχω ανάγκη πολύυυυυυ!  :-D  Bασικά με τις βλακείες που κυκλοφορούν σε θέμα design αλλά και τις άλλες πανάκριβες βλακείες (μεν ωραίες, πανάκριβες δε) τι να κάνω έχω στραφεί προς λύσεις custom & do it yourself, και σας τα πρίζω, το ξέρω!  :-)

Δημοσ.

Πολύ καλό αλλά πως το στηρίζεις αυτό ρε γαμώτο, στο μπάνιο μου έχω βέργα!

Οταν λες οτι εχεις βεργα; Για δωσε μορ ινφο και καμμια φωτο.

Δημοσ.

Με τρώει, το θέλω, τόχω ανάγκη πολύυυυυυ!  :-D  Bασικά με τις βλακείες που κυκλοφορούν σε θέμα design αλλά και τις άλλες πανάκριβες βλακείες (μεν ωραίες, πανάκριβες δε) τι να κάνω έχω στραφεί προς λύσεις custom & do it yourself, και σας τα πρίζω, το ξέρω!  :-)

Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; :lol:

post-97453-0-37901800-1356803413_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες οτι εχεις βεργα; Για δωσε μορ ινφο και καμμια φωτο.

Nα πως έχει το θέμα μου και όπως βλέπεις δεν έχει ρουξουνάκι η μπαταρία μου, μόνο μια έξοδο νερού αυτή του τηλεφώνου!

post-74587-0-07007500-1356809977_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...