Προς το περιεχόμενο

IOs 4.2.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχω το i phone 3g με λογισμικό 4.2.1 και έχω ένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή επειδή ειναι όλες αναβαθμισμένες και δεν μπαίνουν!μπορώ ν κάνω κατι;

{(<br />)}

Δημοσ.

Δυστυχώς δε γίνεται.....μόνο ότι εφαρμογές υποστηρίζονται ακόμη μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εχω και γω το ιδιο προβλημα.ενας φιλος μου εχει κανει κατι σαν jailbreak.λεγεται whited00r.εβαλε ios6 σε iphone 3g.το προσπαθω και γω αλλα ματαια.ολο error βγαζει και ουτε dfu mode μπαινει το γαμιδι.καμια ιδεα???

Δημοσ.

<p>εχω και γω το ιδιο προβλημα.ενας φιλος μου εχει κανει κατι σαν jailbreak.λεγεται whited00r.εβαλε ios6 σε iphone 3g.το προσπαθω και γω αλλα ματαια.ολο error βγαζει και ουτε dfu mode μπαινει το γαμιδι.καμια ιδεα???</p>

Κοιτα πρεπει να μπει PWNED DFU πρωτα το κινητό καντο με redsn0w 0.9.6 αν θυμαμαι καλά

Δημοσ.

Κοιτα πρεπει να μπει PWNED DFU πρωτα το κινητό καντο με redsn0w 0.9.6 αν θυμαμαι καλά

το δοκιμασα.ανοιξα το προγραμμα αλλα μου ζητησε να βαλω το κινητο σε dfu.οσους τροπους και να εχω δοκιμασει δεν μπαινει με τιποτα.το 4s μπαινει πανευκολα.τι μπορει να φταιει που δεν μπαινει??

Δημοσ.

το δοκιμασα.ανοιξα το προγραμμα αλλα μου ζητησε να βαλω το κινητο σε dfu.οσους τροπους και να εχω δοκιμασει δεν μπαινει με τιποτα.το 4s μπαινει πανευκολα.τι μπορει να φταιει που δεν μπαινει??
Μήπως δεν γίνεται κάτι σωστά;Υπόψην οτι δεν μπαινει αληθινή iOS 6 με whited00r, απλά η μονταρισμένη 3.1.3 με μερικά χαραακτηριστικά των 4 5 και 6. Μη νομίζεις δηλαδή οτι θαχεις imessage icloud και τέτοια. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Μήπως δεν γίνεται κάτι σωστά;Υπόψην οτι δεν μπαινει αληθινή iOS 6 με whited00r, απλά η μονταρισμένη 3.1.3 με μερικά χαραακτηριστικά των 4 5 και 6. Μη νομίζεις δηλαδή οτι θαχεις imessage icloud και τέτοια. Sent from my iPhone using Insomnia

εφαρμογες θα μπορω να κατεβαζω??

Δημοσ.

εφαρμογες θα μπορω να κατεβαζω??
Απο το appstore δεν ξέρω,στο 2g που την είχα βάλει είχε αντικατασταθεί το appstore από ένα περίεργο που έμοιαζε με appstore αλλά ήταν λίγο διαφορετικό (κατι τύπου installous). Μπορείς να την περάσεις και να δεις κι έτσι κι αλλιώς εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις και μέσω ιτουνς στον υπολογιστή και να τις συγχρονίσεις με το κινητό.Στην τελική αν δε σου κάνει ξανακανεις ενα ρηστόρ και περνας την 4.2.1Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...