fermat Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite A210-1AO και το προβλημα που έχει παρουσιάσει είναι όταν το ανοίγω βγάζει μαύρη οθόνη και δε μπουτάρει. Υπήρχε και πιο πριν το ιδιο πρόβλημα αλλα με καποιες φορες πατώντας το κουμπι του power εμπαινε windos vista. Τώρα δε κάνει τίποτα. Κάποια λύση να δοκίμαζα;
kostastnt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Κανά άλλο λαμπάκι ανάβει όταν πατάς το κουμπί power? Ή μένουν όλα σβηστά?
fermat Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τα μόνα λαμπάκια που ανάβουν είναι αύτο του ρευματος και το λαμπακι του power. Του σκληρου δεν ανάβει με τίποτα και της μπαταριας δεν ανάβει γιατι δε τη βάζω επανω. Τωρα με συνεχη ανοιγοκλειματα του power αυτο που έχω καταφερει ειναι να μπω στην αρχικη σελιδα που λεει toshiba leading innovation και εχει κουμπια F2,F12 για να μπεις στο bios. Εκει όμως σταματα το λαπτοπ και δε κανει τιποτα ότι και να πατήσεις. Σταματα η εικονα στο toshiba leading innovation. Επισης ανοιξα τις RAM τις φυσηξα μην ειναι τιποτα απο επαφες σκονη κτλ τίποτα εβγαλα και το σκληρό πάλι τίποτα. Οποιος μπορεί καμία λύση; Η εστω τι φταίει;
tasbojo1979 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Βγαλε εναλλαξ της ραμ και δοκιμασε μηπως φταινε αυτες.Επισης αν εχεις αλλο σκληρο δοκιμασε μ αυτον!Αν δεν εχεις βγαλτον και δοκιμασε με ενα cd να δεις αν μπουταρει.Σε εμενα ειχε ο σκληρος προβλημα και κολλουσε οπως εσενα στην αρχη,μετα απο κανα τεταρτο εβγαζε λαθος.Οταν εβγαλα τον σκληρο ολα καλα.
fermat Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα με εναλλάξ τις RAM δε γίνεται τίποτα.Επίσης έβαλα κ ένα δίσκο που είχα όχι καινούριο πάλι τίποτα.Μήπως ο δίσκος πρέπει να είναι καινούριος;Η οθόνη λέει πάλι toshiba leading innovation κ σταματά εκεί.Το DVD rom δε λειτουργεί γιατί είχα πρόβλημα με αυτό.Να το αποσυνδέσω;Επίσης να έκανα τίποτα αλλαγή αντικατάσταση στη CMOS battery γιατί θυμάμαι δε μου έβγαζε κ σωστά την ώρα; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από fermat
alex39t Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 το πιο πιθανο φιλε μου ειναι ο πυκνωτης νεκ που βρισκετε κατω απο τον επεξεργαστη αυτος παρουσιαζει το προβλημα
fermat Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δώσατε. Πλέον το λάπτοπ με το που το ανοίγω δείχνει μάυρη οθόνη και ούτε καν το λογότυπο της Toshiba. Αν είναι αυτο που λέγεται σε μια απάντηση του alex39t οτι φταίει ο νεκ πυκνωτής, που βρίσκεται αυτός ο πυκνωτής στο λάπτοπ και αν γνωρίζει κάποιος , ποιο μπορεί να ήταν το κόστος για να φτιαχτεί;
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δώσατε. Πλέον το λάπτοπ με το που το ανοίγω δείχνει μάυρη οθόνη και ούτε καν το λογότυπο της Toshiba. Αν είναι αυτο που λέγεται σε μια απάντηση του alex39t οτι φταίει ο νεκ πυκνωτής, που βρίσκεται αυτός ο πυκνωτής στο λάπτοπ και αν γνωρίζει κάποιος , ποιο μπορεί να ήταν το κόστος για να φτιαχτεί; η αγορά του είναι φθηνή. αν έχεις κάποιον γνωστό που ασχολείτε με τέτοιες εργασίες θα σου έρθει πολύ φθηνά. κάνε ενα search **toshiba nec/tocin problem και θα βρείς πολλά τέτοια περιστατικά με αυτούς τους πυκνωτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα