Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω ηχεία 2.1 για τον υπολογιστή μου και δίνω μέχρι 30€. Έχετε κάποιες προτάσεις? Εγώ ψήνομαι για τα LOGITECH Z313. Τι λέτε, είναι καλά?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ καλή επιλογή τα έχω και εγώ, σε ένα δωμάτιο όχι πολύ μεγάλο θα σε καλύψουν απόλυτα!

Δημοσ.

Ολοι εσεις που προτείνετε τα logitech έχετε ακουσει κανενα edifier?

Οχι τπτ αλλο, ετσι για να δούμε με τι βασεις τα προτείνετε ... 

• Like 2
Δημοσ.

Σ' αυτή την τιμή θα έλεγα ότι και να πάρεις λίγο πολύ το ίδιο θάναι. Πάντως από logitech σίγουρα θα προτιμούσα Edifier. Αν σε παίρνει στην τιμή , ρίξε μια ματιά σ' αυτά http://www.skroutz.gr/s/1867360/Edifier-X330.html

Εξάλλου η υπέρβαση αξίζει. Ηχεία δεν αλλάζεις και πολύ συχνά.

• Like 1
Δημοσ.

Σ' αυτή την τιμή θα έλεγα ότι και να πάρεις λίγο πολύ το ίδιο θάναι. Πάντως από logitech σίγουρα θα προτιμούσα Edifier. Αν σε παίρνει στην τιμή , ρίξε μια ματιά σ' αυτά http://www.skroutz.gr/s/1867360/Edifier-X330.html

Εξάλλου η υπέρβαση αξίζει. Ηχεία δεν αλλάζεις και πολύ συχνά.

Αυτά τα Edifier Χ330 δεν υπάρχουν στην σελίδα της Edifier, μήπως είναι παλιά και καταργήθηκαν? Βρήκα αυτά τα Edifier P3060 και βγαίνουν γύρω στα 52€ σε περίπτωση που κάνω την υπέρβαση, αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ενσύρματο χειριστήριο για την ένταση του ήχου. Και κάτι άλλο, ο υπολογιστής μου δεν έχει κάρτα ήχου (είναι ενσωματωμένη) αυτό παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Οχι δεν παίζει ρόλο ... ειδικά για αυτή την κατηγορία ηχείων!

Το ηχε'ια που βλέπεις δουλεύουν με σύνδεση Usb.  Προτίμησε τα Χ330

Δημοσ.

Εχω τα Z323 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά αν μπορείς να πας σε κάποιο Edifier σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να το κάνεις,τα P3060 πρέπει να είναι εξαιρετικά.

Δημοσ.

Η onboard κάρτα ήχου παίζει ρόλο και αχρηστεύει το οποιοδήποτε ηχείο άνω των 50€ (εφόσων γίνει η υπέρβαση). Σε αυτά του 30ευρου όντως δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά.

Δημοσ.

Η onboard κάρτα ήχου παίζει ρόλο και αχρηστεύει το οποιοδήποτε ηχείο άνω των 200€ (εφόσων γίνει η υπέρβαση). Σε αυτά του 30ευρου όντως δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά.

fixed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...