Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι παλιά που τις μοίραζαν τελειώς χύμα.

Υπάρχει δυνατότητα τώρα να βρω δωρεάν sim?

Ξέρω πως η vodafone και η wind σου δίνουν δωρεάν αν αγοράσεις πακέτο χρόνου ομιλίας αλλά:

1. Δεν θέλω να αγοράσω πακέτο ομιλίας καθώς το θέλω για μια συσκευή όπου θα γίνονται μόνο εισερχόμενες κλήσεις
  2. Με ενδιαφέρει σε σειρά προτεραιότητας η cosmote εκτός κι αν βρω δωρεάν των άλλων εταιριών
Δημοσ.

Η wind στα μαγαζιά δίνει τσάμπα wind f2g και q.. Πας, διαλέγεις νούμερο, την δηλώνεις και έφυγες.. Βάλε και κανά ευρώ για να μεγαλώσει η ημερομηνία λήξης.. 

Διάβαστο γιατί θα χαθεί το θέμα σου :) Λάθος κατηγορία :)

Δημοσ.

Πράγματι λάθος κατηγορία αλλά το θεώρησα ως προσφορά.

Δηλαδή σου δίνει sim χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίποτα?

Ναι επίσης, δεν χρειάζεται να πας καν σε κατάστημα. Στην στέλνει στο σπίτι σου δωρεάν! μέσω του Wind.com.gr 

Δημοσ.

δεν ξέρω για τις άλλες πάντως cosmote,δεν βρίσκεις εύκολα,ακόμα και σε μαγαζιά!

στην αθήνα έχουν τα πιο κεντρικά καταστήματα γερμανός κτλ και σε επαρχιακές πόλεις,πχ λάρισα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα,πάντού λένε οτι περιμένουν να τους φέρουν.

τώρα για vodafone και wind έχει τύχει να δώ στο κέντρο της αθήνα κοπελιές που λένε, θα θέλατε νουμεράκι τάδε δωωωώρο??

αλλα δεν ξέρω τι παίζει και τι εννοούν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι επίσης, δεν χρειάζεται να πας καν σε κατάστημα. Στην στέλνει στο σπίτι σου δωρεάν! μέσω του Wind.com.gr 

Ναι αυτό το ξέρω αλλά στο site και η wind και η vodafone σε αναγκάζουν να αγοράσεις και χρόνο ομιλίας για να σου στείλουν την κάρτα.

Εγώ δεν θέλω καθόλου χρόνο ομιλίας γιατί το τηλέφωνο αυτό θα δέχεται μόνο εισερχόμενες κλήσεις και μετά από κανά 6μηνο θα του βάλω 3 ευρώ για να μην διακοπεί.

Αυτό που ζητάω υπάρχει κάπου? Στα καταστήματα τελικά είναι όπως στα sites?

Δημοσ.

5 ευρώ κοστίζει μια whatsup sim ή cosmokarta, γιατί τόσο ψάξιμο για free? 

free τα δίνει μόνο στην περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου cosmote.

Δημοσ.

Πήγαινε σε μαγαζί όπως σου είπα.. Έχουν σε όλα άπειρο στοκ.. Και διαλέγεις νούμερο και τελειώνεις σε 5 λεπτά.. 

Δημοσ.

Δωρεαν, δλδ στο χρεωνουν 0,01 λεπτό εχει στα ταμεiα του  public στο mediterranean cosmos, wind και Q

Δημοσ.

Δηλαδή στην σελίδα επέλεξες και πακέτο μονάδων αλλά δεν πλήρωσες τίποτα ή σου επιτρέπει να παραγγείλεις χωρίς να επιλέξεις πακέτο μονάδων? Γιατί δείχνει πως είναι υποχρεωτικό πεδίο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...