banned_acc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,πήγα σήμερα να κάνω ανάληψη χρημάτων, πήρα τα χρήματα και έφυγα ξεχνώντας την κάρτα στο ATM. Πήρα μονο την απόδειξη, θυμάμαι απο προηγούμενες αναλήψεις ρωτούσε αν θέλω άλλη συναλλαγή ,δεν γνωρίζω όμως τι συμβαίνει αν πατησω ναι αν μετά χρειάζεται να ξαναβάλω το pin η οχι !!!!όποιος εχει αντίστοιχη εμπειρία ας βοηθήσει παρακαλώ
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Την ρουφάει το ΑΤΜ και σε καλούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 2
caution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Όταν την βγάζει το μηχάνημα την κάρτα, για να την πάρεις, κάνει πίου πίουυυυυ, οπότε δεν παίζει να την έβγαλες ποτέ. Αρά έμεινε μέσα, και θα την κρατήσει για λόγους ασφάλειας. Πας Δευτέρα πρωί με ταυτότητα, και θα στην δώσουν
banned_acc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Όταν την βγάζει το μηχάνημα την κάρτα, για να την πάρεις, κάνει πίου πίουυυυυ, οπότε δεν παίζει να την έβγαλες ποτέ. Αρά έμεινε μέσα, και θα την κρατήσει για λόγους ασφάλειας. Πας Δευτέρα πρωί με ταυτότητα, και θα στην δώσουν δεν θα μπορουσε καποιος να κανει αναληψη ομως εφοσον η καρτα ηταν μεσα; Η ζηταει εκ νεου pin για δευτερη συναλλαγη ?
Cossutius. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν πήγες σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας από αυτή που έχεις βγάλει τη κάρτα σου (πχ αν εχεις κάρτα Πειραιώς και εσυ πήγες σε ΑΤΜ της Εθνικης) χαιρέτα εντελώς τη κάρτα σου και κάνε αίτηση για καινούργια Επίσης πάρε τηλέφωνο το κέντρο κάρτας της τράπεζάς σου και ζήτα να σου ακυρώσουν τη κάρτα. (αυτά επαναλαμβάνω εάν πήγες σε άλλη τράπεζα και χρησιμοποιησες το διατραπεζικο συστημα Διας) Θέμα κλοπής δε τίθεται αφού μετά απο περίπου 30 sec η κάρτα μπαίνει αυτόματα στο μηχανημα.
banned_acc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν πήγες σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας από αυτή που έχεις βγάλει τη κάρτα σου (πχ αν εχεις κάρτα Πειραιώς και εσυ πήγες σε ΑΤΜ της Εθνικης) χαιρέτα εντελώς τη κάρτα σου και κάνε αίτηση για καινούργια Επίσης πάρε τηλέφωνο το κέντρο κάρτας της τράπεζάς σου και ζήτα να σου ακυρώσουν τη κάρτα. (αυτά επαναλαμβάνω εάν πήγες σε άλλη τράπεζα και χρησιμοποιησες το διατραπεζικο συστημα Διας) Θέμα κλοπής δε τίθεται αφού μετά απο περίπου 30 sec η κάρτα μπαίνει αυτόματα στο μηχανημα. δυστυχως η συναλλαγη εγινε μεσω αλλης τραπεζας. Εχω κανει ηδη ακυρωση αλλα το θεμα μου ειναι μηπως πηγε καποιος και εκανε αναληψη εφοσον η καρτα ηταν ηδη μεσα!!
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο να τη ρούφηξε. case 1) θες άλλη συναλλαγή ? -> ναι -> δεν βγάζει ποτέ τα χρήματα που ζήτησες στο μηχάνημα. case 2) θες άλλη συναλλαγή? -> όχι -> βγάζει χρήματα και η κάρτα μένει πάνω στο μηχάνημα. Το πιου πιου μπορεί να μην λειτουργούσε ή να μην το άκουσε ο φίλος. Τι πρέπει να κάνει? Να πάρει τηλέφωνο στην τράπεζα και να πει ότι εκλάπη η κάρτα του και να ακυρωθεί. Αν πει ότι την ξέχασε πιθανότατα δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα σε επιτήδειους που έχουν άκρες εντός τραπέζης να φάνε επιπλέον χρήματα - μέχρι φυσικά το ανώτατο όριο ανάληψης της κάρτας. Πως? Ο κωδικός ανάληψης είναι γνωστός σε συγκεκριμένα τμήματα της τράπεζας ή ευκολο να γίνει reset και να γνωστοποιηθεί. Έχει γίνει και το γνωρίζω, δύσκολα αποδεικνύεται όμως.
Cossutius. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ηταν κάποιος άλλος εκείνη τη στιγμή στο ΑΤΜ μαζί σου? Αν όχι, το θεωρώ χλωμό να πρόλαβε κάποιος να σου κάνει ανάληψη. Ασε δε που σε πολλά ΑΤΜ ζητάει εκ νέου το πιν για νεα συναλλαγή. Ιντερνετ banking έχεις να ελέγξεις τον λογαριασμό σου? Σε κάθε περίπτωση, αύριο πρωί πρωί με τη ταυτότητά σου, σε ένα κατάστημα της τράπεζάς που ανήκει ο λογαριασμός σου και κάνεις αίτηση για νέα κάρτα οπως και ζητάς να ενημερωθεί το βιβλιάριό σου, για να δεις αν υπάρχει καμια περίεργη κίνηση.
caution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Έχουν timeout ρε... και να έχετε βάλει pin αν περιμένετε στο menu 1 λεπτό χωρίς να κάνετε κάτι, κάνουν log out
banned_acc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ηταν κάποιος άλλος εκείνη τη στιγμή στο ΑΤΜ μαζί σου? Αν όχι, το θεωρώ χλωμό να πρόλαβε κάποιος να σου κάνει ανάληψη. Ασε δε που σε πολλά ΑΤΜ ζητάει εκ νέου το πιν για νεα συναλλαγή. Ιντερνετ banking έχεις να ελέγξεις τον λογαριασμό σου? Σε κάθε περίπτωση, αύριο πρωί πρωί με τη ταυτότητά σου, σε ένα κατάστημα της τράπεζάς που ανήκει ο λογαριασμός σου και κάνεις αίτηση για νέα κάρτα οπως και ζητάς να ενημερωθεί το βιβλιάριό σου, για να δεις αν υπάρχει καμια περίεργη κίνηση. ουυφφ ευτυχως δεν ηταν κανεις!!
Cossutius. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ουυφφ ευτυχως δεν ηταν κανεις!! Kατά 99,9% δε θα έχεις πρόβλημα
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Πως έγινε η ανάληψη , αφού για να βγούν τα χρήματα πρέπει πρώτα να βγάλεις πλήρως την κάρτα από την υποδοχή ? (συνήθως) 3
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πως έγινε η ανάληψη , αφού για να βγούν τα χρήματα πρέπει πρώτα να βγάλεις πλήρως την κάρτα από την υποδοχή ? (συνήθως)Αναλόγως την τράπεζα ή το ATM νομίζω. Σ άλλες σου βγάζει πρώτα την κάρτα και σ άλλες (όπως είπε ο OP) σου βγάζει τα χρήματα και σε ρωτάει αν θες να κάνεις άλλη συναλλαγή. Αν πατήσεις όχι, σου βγάζει την κάρτα.
pournaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αναλόγως την τράπεζα ή το ATM νομίζω. Σ άλλες σου βγάζει πρώτα την κάρτα και σ άλλες (όπως είπε ο OP) σου βγάζει τα χρήματα και σε ρωτάει αν θες να κάνεις άλλη συναλλαγή. Αν πατήσεις όχι, σου βγάζει την κάρτα. Νομιζω δεν ισχυει πλεον πουθενα αυτο. Αν δε βγει τελειως η καρτα δεν ξεκινα να δινει χρηματα. Αρα προφανως και για καποιο λογο την κρατησε μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα