Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πάμε όλοι μαζί!!It's ok to be gayyyyyyyyyyyy
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Είσαι τελείως καραγκιόζης; Υποτίθεται προετοίμαζες το γεγονός εδώ και κάποιο καιρό, έγραφες πως όλα είναι σεταρισμένα και έτοιμα. Και παρουσιάζεις αυτό το πράμα. Τολμάς και το αποκαλείς "εκπομπή"; Μετά γράφεις για μικρόφωνα, τεχνικές δυσκολίες και πίπες. Μα πόσο άσχετος; Αρχίζω να έχω μια τρελή υποψία πως έχεις mac. Έκατσα και σκέφτηκα ότι άξιζε να τσεκάρω την προσπάθεια σου, δεν ξέρω ίσως να φταίει η τελευταία σου πρόταση για την εορταστική χαρά, είναι και οι μέρες τέτοιες. Απογοητεύτηκα. Όχι για μένα... Είχαν έρθει τα 2 ανιψάκια μου και τους υποσχέθηκα ένα δώρο έκπληξη. Ύστερα ήρθες εσύ. Συγχαρητήρια man, τους κατέστρεψες τις τελευταίες ώρες του έτους. Η αδερφή μου δε μπορούσε να τα ηρεμήσει, κλαίγανε και ρωτάγανε "Γιατί", τέτοια ήταν η απογοήτευση τους. Τα πήρε και τα πήγε σπίτι. Ένα πράμα να θυμάσαι, το πικρό ποτήρι της απογοήτευσης που κέρασες απόψε, θα το πιείς κάποια στιγμή στο μέλλον όταν και θα απογοητεύσεις τον υιό σου. Αυτή θα είναι η κατάρα σου. 26
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Κάτω η δικτατωρία των Mac,τον πίνει η Apple
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Είσαι τελείως καραγκιόζης; Ερωτήσεις που κάνεις. Για ψυχολόγο μιλάμε... 3
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ερωτήσεις που κάνεις. Για ψυχολόγο μιλάμε... Έλα να τους δείξουμε παρεάκι στην επόμενη εκπομπή τι σημαίνουν ψυχολόγοι συνάδελφε. 1
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πάμε όλοι μαζί!!It's ok to be gayyyyyyyyyyyy Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου φτιάξω νέο κομματάκι "It's ok to be toxos UK" 1
firewalker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που θα βγει φαρμακευτική (γονιδιακή θεραπεία) αγωγή, για τους gay κ.τ.λ. θα τα χάνουμε αυτά. :(
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εδω και πολλες δεκαετιες δεν θεωρειται ασθενεια η ομοφυλοφιλια...
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου φτιάξω νέο κομματάκι "It's ok to be toxos UK" Θέλω σε πιο πολύ ξεφώνημα/κραγμένο στυλάκι αυτή τη φορά. Να αφήσουμε ένα lasting impression
insomniaK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Επίσης τα ζωντανά είναι από το χωριό, την Ήπειρο, σχετικά πρόσφατα από τη Βουλγαρία άντε από τη Νέα Ζηλανδία. Πρόβατα στο Λονδίνο μονο ο τοξοβόλος θα μπορούσε να έχει... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κουμπάρε 50 downloads έχει χτυπήσει ήδη το intro σου λέμε
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Θέλω σε πιο πολύ ξεφώνημα/κραγμένο στυλάκι αυτή τη φορά. Να αφήσουμε ένα lasting impression Πόσο πιο πολύ πια; Μας ακούνε και τα ανήψια του slipknot
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πάει τα χάσαμε αυτά από το κοινό μας.Δώσε γερό πόνο στο ρεπετισιόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα