Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι τελείως καραγκιόζης; Υποτίθεται προετοίμαζες το γεγονός εδώ και κάποιο καιρό, έγραφες πως όλα είναι σεταρισμένα και έτοιμα. Και παρουσιάζεις αυτό το πράμα. Τολμάς και το αποκαλείς "εκπομπή"; Μετά γράφεις για μικρόφωνα, τεχνικές δυσκολίες και πίπες. Μα πόσο άσχετος; Αρχίζω να έχω μια τρελή υποψία πως έχεις mac. Έκατσα και σκέφτηκα ότι άξιζε να τσεκάρω την προσπάθεια σου, δεν ξέρω ίσως να φταίει η τελευταία σου πρόταση για την εορταστική χαρά, είναι και οι μέρες τέτοιες. Απογοητεύτηκα. Όχι για μένα... Είχαν έρθει τα 2 ανιψάκια μου και τους υποσχέθηκα ένα δώρο έκπληξη. Ύστερα ήρθες εσύ. Συγχαρητήρια man, τους κατέστρεψες τις τελευταίες ώρες του έτους. Η αδερφή μου δε μπορούσε να τα ηρεμήσει, κλαίγανε και ρωτάγανε "Γιατί", τέτοια ήταν η απογοήτευση τους. Τα πήρε και τα πήγε σπίτι. Ένα πράμα να θυμάσαι, το πικρό ποτήρι της απογοήτευσης που κέρασες απόψε, θα το πιείς κάποια στιγμή στο μέλλον όταν και θα απογοητεύσεις τον υιό σου. Αυτή θα είναι η κατάρα σου.

• Like 26
Δημοσ.

Ερωτήσεις που κάνεις. Για ψυχολόγο μιλάμε... ;)

Έλα να τους δείξουμε παρεάκι στην επόμενη εκπομπή τι σημαίνουν ψυχολόγοι συνάδελφε.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου φτιάξω νέο κομματάκι "It's ok to be toxos UK" :lol:

Θέλω σε πιο πολύ ξεφώνημα/κραγμένο στυλάκι αυτή τη φορά. Να αφήσουμε ένα lasting impression 

Δημοσ.

Επίσης τα ζωντανά είναι από το χωριό, την Ήπειρο, σχετικά πρόσφατα από τη Βουλγαρία άντε από τη Νέα Ζηλανδία. Πρόβατα στο Λονδίνο μονο ο τοξοβόλος θα μπορούσε να έχει...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω σε πιο πολύ ξεφώνημα/κραγμένο στυλάκι αυτή τη φορά. Να αφήσουμε ένα lasting impression 

Πόσο πιο πολύ πια; Μας ακούνε και τα ανήψια του slipknot :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...