Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

It's okay to be ga........ γκουχ-γκουχ! Ερμμμμμ.... Αν και δεν μπορεσα να παρακολουθήσω ολη την εκπομπη σε ευχαριστώ για τις αφιερώσεις! Πάντως μέχρι τις 21:30 σε άκουγε ολη η φρεγάτα, σε ειχα βάλει στα ηχεία!

Δημοσ.

Κ καλά δε βρέθηκε ένας από όλη τη φρεγάτα να σου πει ότι δεν έκανα κάποια αφιέρωση σε σένα actually?Toύβλαμεν ναυτάκια βλέπω έχουμε

Δημοσ.

Κ καλά δε βρέθηκε ένας από όλη τη φρεγάτα να σου πει ότι δεν έκανα κάποια αφιέρωση σε σένα actually?Toύβλαμεν ναυτάκια βλέπω έχουμε

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Δεν μου εκανες αφιέρωση;  :mad:  Τοτε τι ελεγε ο αλλος στο τσατ οτι μου εκανες αφιέρωση;

Υ.Γ.Μονο 5 ατομα ημασταν σε ολοκληρη την φρεγατα, περιμενες κανεις να ακουει εσενα; :P

Δημοσ.

Κάποια στιγμή μέσα στο σουκου θα είμαι home alone.Ετοιμαστήτε για ρεπετισιόν.Κουμπάρε περιμένω την αποφώνηση 

Δημοσ.

Βασικά σκέφτομαι να κάνω σοου σήμερα.Δε ξέρω τι ώρα ακριβώς θα είμαι μόνος στο σπίτι όμως.Τι λέτε?Δια βοής ψήφισμα.Χειροκρότημα κ έτσι κ θα καταλάβω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λέω  να φιλοτιμηθώ μέσα στο ΣΚ κάποια στιγμή να κάνω εκπομπή.Κουμπάρε στείλε κ την κραγμένη αποφώνηση στο τέλος να σπάσουμε πλάκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...