brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 It's okay to be ga........ γκουχ-γκουχ! Ερμμμμμ.... Αν και δεν μπορεσα να παρακολουθήσω ολη την εκπομπη σε ευχαριστώ για τις αφιερώσεις! Πάντως μέχρι τις 21:30 σε άκουγε ολη η φρεγάτα, σε ειχα βάλει στα ηχεία!
Toxoman_UK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κ καλά δε βρέθηκε ένας από όλη τη φρεγάτα να σου πει ότι δεν έκανα κάποια αφιέρωση σε σένα actually?Toύβλαμεν ναυτάκια βλέπω έχουμε
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κ καλά δε βρέθηκε ένας από όλη τη φρεγάτα να σου πει ότι δεν έκανα κάποια αφιέρωση σε σένα actually?Toύβλαμεν ναυτάκια βλέπω έχουμε Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Δεν μου εκανες αφιέρωση; Τοτε τι ελεγε ο αλλος στο τσατ οτι μου εκανες αφιέρωση; Υ.Γ.Μονο 5 ατομα ημασταν σε ολοκληρη την φρεγατα, περιμενες κανεις να ακουει εσενα;
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κάποια στιγμή μέσα στο σουκου θα είμαι home alone.Ετοιμαστήτε για ρεπετισιόν.Κουμπάρε περιμένω την αποφώνηση
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Βασικά σκέφτομαι να κάνω σοου σήμερα.Δε ξέρω τι ώρα ακριβώς θα είμαι μόνος στο σπίτι όμως.Τι λέτε?Δια βοής ψήφισμα.Χειροκρότημα κ έτσι κ θα καταλάβω
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Βλέπω πάντως τα ΤτΤ συσπειρώθηκαν ήδη στο τσάτ
CtrlFreak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θέλουμε Ινδό! Μαζί με τον Τοξό!! (συνθηματικά!)
chill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σύντομα τοξοβολική εκπομπή τίγκα στο γάβ Φήμες θέλουν τον τοξοβόλο να κάνει ντουέτο με τον Ινδό το αγαπημένο τους κομμάτι αυτή τη περίοδο http://www.youtube.com/watch?v=qq4pe4uOCdI Stay tuned!!!! 1
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Λέω να φιλοτιμηθώ μέσα στο ΣΚ κάποια στιγμή να κάνω εκπομπή.Κουμπάρε στείλε κ την κραγμένη αποφώνηση στο τέλος να σπάσουμε πλάκα
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Σε κανα 2ωρο λέω,μόλις φύγει ο μωράκλας για το ναό.
slygeo87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Για τον ναό λέει. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΗΤ.
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 μπα δεν τον κόβω να την κάνει για τον ναό σήμερα.Αύριο μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα