Nikolas 99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα φιλοι μου αγορασα σημερα μια gigabyte p55-ud3l εστησα ολο το συστημα ομως μου αναβουν τα phase leds εχω εναν i5-750 πως μπορω να το φτιαξω ατο με τα led'??
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Χρειαζεσαι το αναλογο utility απο gigabyte νομιζω.
Nikolas 99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 φιλε ειμαι εντλως ασχετος να φανταστεις δεν ξερω τι σημαινει αυτο που μου ειπεςμπορεις να μου το εξηγησεις με ποιο απλαλογια?
Millennium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 πηγαινε εδω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3167#utility κατεβασε το easytune6 και κοιτα για επιλογη
Nikolas 99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οκ φιλε το κατεβασα τωρα τι θα το κανω αυτο?να σου υπενθυμησω οτι το pc δεν δινει ουτε εικονα απλος σφυριζει και αναβουν τα phase leds απο εκει ειναι το σφυριγμα και η καρτα γραφικων δεν φτεει..μπορεις να μου εξηγησεις βημα βημα τι θα κανω??
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωπα δεν ειχες πει οτι εχεις και αλλα προβληματα..
RcManiac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι led ανάβουν στην μητρική ? Δεξιά από τις RAM , κάτω από την κάρτα γραφικών , κάτω δεξιά ; χρώματα ;
Nikolas 99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 file m ta led anaboun pano apo ths ram kai ta xrwmata eine 1.prasino 2.prasino 3.portokali 4.kokinoayta ta phase led apo ti eida sto manual eine tou cpu...kai grafei kt oti to pathenei apo thn yperfotwsh.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ποτε τον ειχες βαλει τον επεξεργαστη? Το bios που χες τον υποστηριζε σιγουρα? Ποιο μοντελο τροφοδοτικου και ποια καρτα εχεις?
RcManiac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έχεις κάνει O/c ? Σύμφωνα με το manual σου αν έχεις 2 ραμ πρέπει να είναι στις λευκές θέσεις , δοκίμασε τες στα μπλε , αν δεν έχεις. Κάνε και reset το bios
Nikolas 99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 RcManiac σε ευχαριστω παρα πολυ γιατι νομιζα πριν το φτιαξω οτι τα χρηματα μου πηγαν για πεταμα τελικα εφτεγαν οι μνημες ρις ειχα στις μπλε θηκες τωρα τις εβαλα στις ασπρες ανοιξε το pc εκανα και ενα default optimizer στο bios και ολα ειναι ενταξει,επισης ευχαιστω και τον Μilenium γιατι και αυτος ενδιαφερθηκε..η μητρικη εφτιαξε οποτε το θεμα μπορει να διαγραφθει.
RcManiac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω την UD6 και είχα κάνει και εγώ ίδιο λάθος πριν λίγες μέρες ...
Nikolas 99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ελεος ηταν παρα πολυ απλο..να σε ωωτησω πιστευεις οτι η ud3l αξιζει 59,00ευρω που την πηραα απο multirama? Το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτη τη mobo εειναι οτι η δευτεη θυρα pci-express ειναι κατω κατω και δεν χωραει δευτερη καρτα γραφικων γιατι ειναι το τροφοδοτικο επισης η δευτερη θυρα εινε χ4 και οχι χ8
RcManiac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αυτή η μητρική αντι για pci express έχει περισσότερα PCI slots . Αναλόγως την χρήση , μπορείς να βάλεις κάρτα δικτύου , tv ..... Δεν είναι μητρική για πολλές κάρτες γραφικών , μπορείς να κάνεις CrossFireX αλλά θα πρέπει να πάρεις ψιλό κουτί . Όπως έχουν πει και εδώ οι διαφορές x8-x8 - x16-x4 είναι μικρές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα