gamer hd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ρε μηπως δεν τη αναγνωριζει γενικα , δες το σιτε τησ μητρικης μηπως θελει bios update
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ μαζί σου αλλά επειδή δουλεύει άλλου ψάχνω και το πιο απίθανο.. δοκίμασε στο δεύτερο Pci any way μήπως την δει εκεί ..
gamer hd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι για αυτο και παιζει να μην την αναγνωριζει η μητρικη και θελει bios update
jokerakias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 σαν κάτοχος της συγκεκριμένης μητρικής μάλλον αυτό είναι λίγο απίθανο.έχω την 3870 πάνω και αναγνωρίζει μια χαρά .
gamer hd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ε ναι ισα ισα ειαι παλιο μοντελο και αυτη νεα καρτα γραφικων
jokerakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτό εννοούσα...έχω δύο οθόνες την μία την έχω συνδέσει στην pci και την άλλη στην μητρική(cpu) αν αυτό βοηθάει(αν και νομίζω οτι το έχει ήδη δοκιμάσει) οι επιλογές μου στην μητρική είναι init display "auto" internal graphics "enabled" internal graphics memory size "64m"
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε φιλε εσυ εχεις παλια καρτα (δεν το λεω προσβλητικα) ενω αυτος καινουρια μπορει να μην την ξερει οτι υπαρχει η μητρικη
jokerakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε φιλαράκι και έγω αυτο εννούσα ,οτι δεν υπάρχει περίπτωση συμβατότητας γιατί η δικιά μου είναι παλιά και του παιδιού πιο καινούργια. καλά epic συζήτηση
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 οπα συγνωμη εσυ εχεις μια 3870 και αυτος μια 6850 3 γενιες μετα
Johnny99gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 gamer είσαι τρελός όλα σωστά τα πες αλλά δεν έχω την 6850,έχω την 6670 δεν έχει σημασία όμως Θα δοκιμάσω να κάνω update τα BIOSΤζόκερ εμένα οι επιλογές μου είναι ίδιες μόνο που και το internal graphics είναι auto.Περιμένω να δω μήπως καταφέρει να βρει κάτι και ο moviemaker προς το παρών θα κάνω update και παίζει να κάνω και format μήπως αλλάξει κάτι.
Jamest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Να προσθέσω μια δική μου εμπειρία, πριν 10 μέρες έβαλα στο pc μια gigabyte 7970 oc πάνω σε mobo gigabyte z77x UD3. Η gpu δούλευε αλλα δεν είχα εικόνα ότι κ να έκανα... Τελική μου προσπάθεια ήταν update του bios όπου κ τελικά δούλεψε κανονικά. Απόρισα με τη μη συμβατότητα gup k mobo μιας και είναι της ίδιας εταιρίας και τελευταίας γενιάς...
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι bios version εχεις? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2013 από gamer hd
Johnny99gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φίλε Gamer! Δεν έχει σημασία τι έγραψα και τι κατάλαβες,το θέμα επιτέλους έκλεισε χάρη στην βοήθεια όλων σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ξεχωριστά γιαυτό!Solution -> Update στα BiosΜακάρι να βοηθήσουμε και άλλους με το ίδιο πρόβλημα.Σας ευχαριστώ ξανά και αν μπορώ και εγώ να βοηθήσω σε κάτι πείτε μου.
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αυτο που ειπα στο τελευταιο μηνυμα κανε πως δεν το ειδες ξερεις αυτο για τις δυο καρτες , δεν ξερω πως στο καλο το εγραψα. . Και εμεις χαιρομαστε να σε εξυπηρετουμε αντε να τη χαιρεσαι τη καρτα. Btw τι παιχνιδια παιζεις?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα