Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως μεροκαματάκι βγάζουν η συντριπτική πλειοψηφία των προπατζίδικων..

ούτε κανονικό μισθό υπαλλήλου δεν μπορούν να πληρώσουν οι περισσότεροι γιατί δεν βγαίνουν και βαράνε 14ωρα κάθε μέρα.

και οι κίνδυνοι με τους γαμωαλβανογεωργιανούς με τα ak47  είναι πολύ μεγάλοι..

λεφτά βγάζουν όσοι έχουν και πίσω δωμάτια, ή πολύ μεγάλα μαγαζιά σε κεντρικά σημεία σε μεγάλες πόλεις..

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά ποιοι έχουν δικαίωμα για απεργία; Οι Δ.Υ. που δούλευαν λιγότερο (με τον νόμο, δεν βάζω μέσα την γαϊδουριά) και πληρωνόντουσαν περισσότερο;

Σε μια χώρα που έχει ανεργία 25%, είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάμε για κλειστά επαγγέλματα. Πέραν από τους συνήθεις υπόπτους (Δ.Υ.), όσοι έχουν καταχρηστικά προνόμια, να σταλούν στον καιάδα τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Στην πόλη μου πάντως, πλούσιο ιδιοκτήτη "ΠΡΟΠΟ" δεν ξέρω.

Γενικά ποιοι έχουν δικαίωμα για απεργία; Οι Δ.Υ. που δούλευαν λιγότερο (με τον νόμο, δεν βάζω μέσα την γαϊδουριά) και πληρωνόντουσαν περισσότερο;

Με την λογική αυτή μόνο ο ιδιωτικός τομέας έχει δικαίωμα να φωνάζει. Και σε αυτούς δεν το επιτρέπουν...

πλουσιος μπορει να μην ειναι,αλλα ειναι αλλο ενα επαγγελμα μαλακια που πουλαει αερα χωρις να παραγει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

πλουσιος μπορει να μην ειναι,αλλα ειναι αλλο ενα επαγγελμα μαλακια που πουλαει αερα χωρις να παραγει τιποτα.

Σαν τα ξενυχτάδικα, τα γκουρμέ εστιατόρια, cinema κ.α. δηλαδή. Δεν πρέπει να τα υπερασπίσουν αυτοί που τα έχουν;

Δημοσ.

Ενώ καφετέριες,μπουζουκτσίδικα,κλαμπ,ιντερνετ καφε,βιντεοκλαμπ και άλλα πόσα τι παράγουν? Στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι ρε παιδιά και τα προπό..τι θέλετε να παράγουν δλδ?Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ καφετέριες,μπουζουκτσίδικα,κλαμπ,ιντερνετ καφε,βιντεοκλαμπ και άλλα πόσα τι παράγουν? Στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι ρε παιδιά και τα προπό..τι θέλετε να παράγουν δλδ?Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...

γραφει πουθενα ο τιτλος για κατι απ ολα αυτα?

Δημοσ.

γραφει πουθενα ο τιτλος για κατι απ ολα αυτα?

Δηλαδή σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό όλα αυτά τα επαγγέλματα είναι μαλακία και πρέπει να υπάρχει μόνο βιομηχανικός και αγροτικός τομέας για να παράγουν κάτι?

Δημοσ.

Oσο υπηρχε οικοδομη στην Ελλαδα τα προπο πηγαιναν τραινο.

Ολοι οι αλβανοι ακουμπαγανε μεροκαματο στο κινο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.Το ιδιο και οι συνταξιουχοι.

8 μηνες δουλεψα μονο σε προπο ημιαπασχοληση.Το μαγαζι ηταν σε λαικο προαστιο της Αττικης,μικρο δημο.

Δεν υπηρξε μερα που να μην φυγω με 20ευρω τουλαχιστον στην τσεπη μπουρμπουρι απο κερδισμενο στο κινο.

Εισπραξη ημερας το μαγαζι κατω απο 3κ δεν εκανε ποτε.Για σ-κ η ημερα με τσου-λου δεν συζηταω.

Τι μου λετε τωρα οτι δεν βγαλανε τα ακουω βερεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Oσο υπηρχε οικοδομη στην Ελλαδα τα προπο πηγαιναν τραινο.

Ολοι οι αλβανοι ακουμπαγανε μεροκαματο στο κινο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.Το ιδιο και οι συνταξιουχοι.

8 μηνες δουλεψα μονο σε προπο ημιαπασχοληση.Το μαγαζι ηταν σε λαικο προαστιο της Αττικης,μικρο δημο.

Δεν υπηρξε μερα που να μην φυγω με 20ευρω τουλαχιστον στην τσεπη μπουρμπουρι απο κερδισμενο στο κινο.

Εισπραξη ημερας το μαγαζι κατω απο 3κ δεν εκανε ποτε.Για σ-κ η ημερα με τσου-λου δεν συζηταω.

Τι μου λετε τωρα οτι δεν βγαλανε τα ακουω βερεσε.

Μόνος σου το λες αδερφέ..εκείνες ήταν τόσο καλές εποχές που όπως λες ως και οι μετανάστες πετούσαν λεφτά σαν τρελοί..εννοείτε ότι βγάζαν και τα προπό..ποιος δεν έβγαζε εκείνα τα χρόνια λεφτά?Απτα 3 και χιλιάρικα που έβγαζε τι έμενε στο τέλος όμως?κάνα 80-100 ευρώ μήπως?

Δημοσ.

Καλα... ο λογος για τον οποιον κανουν απεργια ειναι απλα γελοιος. Τι επαιζε το 2012;

Πχ κερδιζες 50 ευρω στο στοιχημα, πηγαινες στο ταμειο και επαιρνες 50 ευρω

Κερδιζες 200 ευρω στο στοιχημα, πηγαινες στο ταμειο και επαιρνες 180 ευρω (-10% φορο)

Τωρα 

Κερδιζεις 50 ευρω στο στοιχημα, πας ταμειο και παιρνεις 45 ευρω (-10% φορο)

Κερδιζεις 200 ... ταμειο 180 ευρω(-10% φορο).

Δηλαδη ελεος! Εδω μας εχουν γαμησει στους φορους και καποιοι παλευουν για να μην φορολογειται ο ΤΖΟΓΟΣ των 100 ευρω ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Μωρε πατε καλα; 

Δημοσ.

Θες 3500 τζίρο την ημέρα για να βγάλεις 300 ευρώ περίπου

Διάβασα καλά; Είπες 300 ευρώ εισόδημα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; Δηλαδή 6000+ το μήνα με ουσιαστικά μηδενικό ρίσκο και χωρίς εμπόρευμα; Και καθόμαστε και το συζητάμε;;;Α, ξέχασα, έχουν ΤΕΒΕ και ρεύμα κλπ. Έχεις δίκιο, τα άλλα καταστήματα με το 1/10 του τζίρου ημερησίως, είναι σε αντίσκηνα, χωρίς ταμειακές και με αδήλωτο προσωπικό. Τι χαζός που είμαι ώρες ώρες.

• Like 5
Δημοσ.

Διάβασα καλά; Είπες 300 ευρώ εισόδημα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; Δηλαδή 6000+ το μήνα με ουσιαστικά μηδενικό ρίσκο και χωρίς εμπόρευμα; Και καθόμαστε και το συζητάμε;;;Α, ξέχασα, έχουν ΤΕΒΕ και ρεύμα κλπ. Έχεις δίκιο, τα άλλα καταστήματα με το 1/10 του τζίρου ημερησίως, είναι σε αντίσκηνα, χωρίς ταμειακές και με αδήλωτο προσωπικό. Τι χαζός που είμαι ώρες ώρες.

Κάνε μια γύρα σε 20 προποτζίδικα και αν βρεις πάνω από 2 που κάνουν 3 χιλιάρικα τζίρο την ημέρα εγώ θα κάτσω να με....και αυτά που κάνουν κατά 90% θα είναι κάτι μαγαζάρες με κάτι παλαβά νοίκια και 2-3 υπαλλήλους. Το 300 ευρώ εισόδημα χωρίς τις αφαιρέσεις των λειτουργικών εξόδων...όσο για το ρίσκο που δεν υπάρχει απλά γελάω με την άγνοια.Ρουχάδικα,καφετέριες και όλα τα άλλα φοροδιαφεύγουν τρελά..όλοι το ξέρουμε αυτό.Το προπό δεν μπορεί να φοροδιαφύγει ούτε ευρώ καμάρι μου...

Δημοσ.

Κάνε μια γύρα σε 20 προποτζίδικα και αν βρεις πάνω από 2 που κάνουν 3 χιλιάρικα τζίρο την ημέρα εγώ θα κάτσω να με....και αυτά που κάνουν κατά 90% θα είναι κάτι μαγαζάρες με κάτι παλαβά νοίκια και 2-3 υπαλλήλους. Το 300 ευρώ εισόδημα χωρίς τις αφαιρέσεις των λειτουργικών εξόδων...όσο για το ρίσκο που δεν υπάρχει απλά γελάω με την άγνοια.Ρουχάδικα,καφετέριες και όλα τα άλλα φοροδιαφεύγουν τρελά..όλοι το ξέρουμε αυτό.Το προπό δεν μπορεί να φοροδιαφύγει ούτε ευρώ καμάρι μου...

Ωραια, πες οτι δεν βγαζεις 6000€ τον μηνα και βγαζεις 5000€! Αλλαζει κατι; Ειναι υπερβολικά πολλα αυτα τα λεφτα και κλαίγεστε κιολας!

Ρουχάδικα,καφετέριες και όλα τα άλλα φοροδιαφεύγουν τρελά..όλοι το ξέρουμε αυτό.

Και αυτο σημαινει οτι πρεπει να φοροδιαφεύγετε κι εσεις, ε;

• Like 2
Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα. Το 10% απο 1 ευρω, θα το πληρω εσυ ή ο "παω ταμειο"; Τι σε κοφτει εσενα αν ο παικτης θα δωσει φορο απο τα κερδη ΤΟΥ;

Θα τον χασεις απο πελατη; Γιατι; που θα παει; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...