Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 1ον δεν είμαι προπατζής......τα πράγματα είπε όπως είπε ένας φίλος παραπάνω..το 80 με 90% βγάζει μεροκάματο χωρίς την παραμικρή υπερβολή...απλά η ξερολίαση του Έλληνα τα ισοπεδώνει όλα..σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο επώδυνοι φοροι οπως χαρατσια,πετρελαιο κα...απλά κουβέντα κανουμε εδω. Αυτοί εννοείτε ότι τον κλάδο τους θα υποστηρίξουν..τι θέλετε να λέγανε και ευχαριστώ...αλλά αφού ψοφάει η κατσίκα του γείτονα όλα καλά μωρέ...που να σας έλεγα για τα πλαφόν που έχουν οι περισσότεροι πράκτορες...η άγνοια είναι ευτυχία αλλά η χαιρεκακία όχι...
aris1986 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη αμα κερδισω στο ΚΙΝΟ: 1,00 ευρω Θα παω ταμείο και θα μου δώσει 90 λεπτά;
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 O φορος απο το 1ο ευρω, υποθετω οτι θα διωξει κι αλλο κοσμο απο τα πρακτορεια του οπαπ, προς το ιντερνετικο στοιχημα. Ηδη πριν αυτο τον φορο, παραπονιεται κοσμος για τις χαμηλες αποδοσεις στα χρηματα απο τα κερδη στον οπαπ. Αμα με νεους φορους μειωθουν τα ποσα κι αλλο, ποιος τρελος θα μεινει να παιζει με ακομη χαμηλοτερες αποδοσεις? Οσο κερδισε το κρατος απο την αυξηση της τιμης του πετρελαιου, που η καταναλωση εγινε μηδεν, και το κρατος εχει ελαχιστα εσοδα, αλλο τοσο θα εισπραξει κι απο τους φορους που προσδοκα απο τον οπαπ. Κατι πινουν εκει στα υπουργεια. Παραζαλη.
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μπλα μπλα μπλα. Το 10% απο 1 ευρω, θα το πληρω εσυ ή ο "παω ταμειο"; Τι σε κοφτει εσενα αν ο παικτης θα δωσει φορο απο τα κερδη ΤΟΥ; Θα τον χασεις απο πελατη; Γιατι; που θα παει; Εγώ είμαι παίχτης καμάρι μου..και φυσικά χάνω από αυτό το μέτρο...καλά για το ότι θα κλείσουν πόσα προποτζίδικα και θα χάσουν πόσοι τις δουλείες τους και θα αυξήσουν την ανεργία δεν το αναφέρω καν..είναι ψιλά γράμματα για σένα.
παπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη αμα κερδισω στο ΚΙΝΟ: 1,00 ευρω Θα παω ταμείο και θα μου δώσει 90 λεπτά; Ναι. Εγώ είμαι παίχτης καμάρι μου..και φυσικά χάνω από αυτό το μέτρο...καλά για το ότι θα κλείσουν πόσα προποτζίδικα και θα χάσουν πόσοι τις δουλείες τους και θα αυξήσουν την ανεργία δεν το αναφέρω καν..είναι ψιλά γράμματα για σένα. Κλαιω. Μετα την καταναλωση των ΔΥ εχουμε την ανεργια των προπο επειδη θα δωσουν 10% απο τα ΚΕΡΔΗ. Για ονομα...
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωραια, πες οτι δεν βγαζεις 6000€ τον μηνα και βγαζεις 5000€! Αλλαζει κατι; Ειναι υπερβολικά πολλα αυτα τα λεφτα και κλαίγεστε κιολας! Ακριβώς αυτό. Και λιγότερα ακόμη θα έλεγα. Υπάρχουν καταστήματα με τζίρο ένα κλάσμα από αυτά τα νούμερα και κάνοθυν τούμπες από τη χαρά τους. Κάνε μια γύρα σε 20 προποτζίδικα και αν βρεις πάνω από 2 που κάνουν 3 χιλιάρικα τζίρο την ημέρα εγώ θα κάτσω να με....και αυτά που κάνουν κατά 90% θα είναι κάτι μαγαζάρες με κάτι παλαβά νοίκια και 2-3 υπαλλήλους. Το 300 ευρώ εισόδημα χωρίς τις αφαιρέσεις των λειτουργικών εξόδων...όσο για το ρίσκο που δεν υπάρχει απλά γελάω με την άγνοια.Ρουχάδικα,καφετέριες και όλα τα άλλα φοροδιαφεύγουν τρελά..όλοι το ξέρουμε αυτό.Το προπό δεν μπορεί να φοροδιαφύγει ούτε ευρώ καμάρι μου... Έχουμε χάσει τελείως τη μπάλα. Τελείως όμως. Μιλάς για χιλιάρικα λες και είναι φιστίκια την ώρα πιυ ο ένας πίσω από τον άλλο βάζουν λουκέτο. Προφανώς δεν λέμε ότι όλα τα προποτζίδικα δεν είναι το ίδιο, ούτε υπάρχουν πολλά που βγάζουν αυτά τα νούμερα, αλλά υπάρχουν και άλλα που βγάζουν πολλαπλάσια και το ξέρεις. Εγώ προσωπικά ακόμη δεν είδα προποτζή να χρεωκοπεί, εκτός αν είναι ο ίδιος τζογαδόρος οπότε όσα και να έβγαζε τα χάνει. Λίγα-πολλά, επιχείρηση είναι στην τελική, ο καθένας ανοίγεται όσο νομίζει, αλλά όλοι βγάζουν μεροκάματο άνω του μέσου όρου, το ξέρουν και οι πέτρες. Άντε γιατί. Μια η ΔΕΗ, μια οι συμβολάιογράφοι, μια οι υπάλληλοι της βουλής, μια οι φαρμακοποιοί, τώρα και οι προποτζήδες, πολύ κλαψομ@υνίλα μαζεύτηκε, να γκρινιάζουν και οι πλέον καλοπληρωμένες ομάδες ελλήνων είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. 1
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Κλαιω. Μετα την καταναλωση των ΔΥ εχουμε την ανεργια των προπο επειδη θα δωσουν 10% απο τα ΚΕΡΔΗ. Για ονομα... Καταρχάς απάντησες λάθος στο παιδί παραπάνω..άμα δεν ξέρεις για κάτι γιατί πρέπει με το ζόρι να πεις άποψη?Δεν θα κοιμηθείς το βράδυ αλλιώς?Η αξία του δελτίου αφαιρείτε. Εντάξει μωρέ γιατί να κλαίνε οι προπατζήδες που τους φορολογούν τους πελάτες?Γιατι να κλαίνε οι βενζινάδες που τους φορολογούν τους πελάτες?Γιατί να κλαίνε οι εστιάτορες που τους φορολογούν τους πελάτες?Το τερμάτισες ή ακόμα?
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχουμε οδηγηθει σε κοινωνικο κανιβαλισμο, αν το καταλαβατε. Βεβαιως και να πληρωσουν οι προνομιουχες μεχρι σημερα κοινωνικες ομαδες. Αλλα μεχρι να 'επιχαιρουμε' για τις ψοφιες κατσικες του γειτονα, εχει διαφορα. Απο το εν λογω μετρο, θα χασουν τα πρακτορεια, θα χασουν οι παικτες, και εν τελει, πιστευω οτι θα χασει και το ιδιο το κρατος, απο τη μειωμενη κινηση οπως θα διαμορφωθει πλεον. Πιστευω, ολοι χαμενοι. Ειναι να χαιρεται κανεις μετα?
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ακριβώς αυτό. Και λιγότερα ακόμη θα έλεγα. Υπάρχουν καταστήματα με τζίρο ένα κλάσμα από αυτά τα νούμερα και κάνοθυν τούμπες από τη χαρά τους. Έχουμε χάσει τελείως τη μπάλα. Τελείως όμως. Μιλάς για χιλιάρικα λες και είναι φιστίκια την ώρα πιυ ο ένας πίσω από τον άλλο βάζουν λουκέτο. Προφανώς δεν λέμε ότι όλα τα προποτζίδικα δεν είναι το ίδιο, ούτε υπάρχουν πολλά που βγάζουν αυτά τα νούμερα, αλλά υπάρχουν και άλλα που βγάζουν πολλαπλάσια και το ξέρεις. Εγώ προσωπικά ακόμη δεν είδα προποτζή να χρεωκοπεί, εκτός αν είναι ο ίδιος τζογαδόρος οπότε όσα και να έβγαζε τα χάνει. Λίγα-πολλά, επιχείρηση είναι στην τελική, ο καθένας ανοίγεται όσο νομίζει, αλλά όλοι βγάζουν μεροκάματο άνω του μέσου όρου, το ξέρουν και οι πέτρες. Άντε γιατί. Μια η ΔΕΗ, μια οι συμβολάιογράφοι, μια οι υπάλληλοι της βουλής, μια οι φαρμακοποιοί, τώρα και οι προποτζήδες, πολύ κλαψομ@υνίλα μαζεύτηκε, να γκρινιάζουν και οι πλέον καλοπληρωμένες ομάδες ελλήνων είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Ρε πάτε καλα?Θα ξεχάσουμε και τα βασικά?Τα χιλιάρικα είναι ο τζίρος από τον οποίο δεν μπορείς να φοροδιαφύγεις ούτε ευρώ?Και πρέπει 2 φορές την βδομάδα να πληρώνεις τον ΟΠΑΠ.. το σταματάω εδώ το όλο θέμα γιατί δεν έχει νόημα...δεν γνωρίζετε καλά και έτσι μιλάτε...εγώ έτυχε να ξέρω επειδή δούλεψα..και επειδή λόγω δουλειάς κάνω ρεπορτάζ πάνω στο θέμα...ευτυχως που υπάρχουν άτομα όπως ο μέντορας99 παραπάνω που σκέφτεται πριν μιλήσει.
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φετος ξεπαγιαζουμε σχεδον ολοι, με τις τιμες του πετρελαιου. Και το κρατος παπαλα απο εσοδα. Αντε τωρα να τα παρει? Απο που? Αφου κανεις δεν βαζει πια πετρελαιο. Λοιπον, τι καταφεραν? Κι αυτοι εσοδα δεν εχουν, κι ολοι οι ελληνες ξεπαγιαζουν? Τι καταφεραν? Τρυπες. Παρομοια φαση παιζεται παντου πιστευω, σε ολα τα ταμπλω της ελληνικης κοινωνιας. Και στο προπο.
παπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καταρχάς απάντησες λάθος στο παιδί παραπάνω..άμα δεν ξέρεις για κάτι γιατί πρέπει με το ζόρι να πεις άποψη?Δεν θα κοιμηθείς το βράδυ αλλιώς?Η αξία του δελτίου αφαιρείτε. Εντάξει μωρέ γιατί να κλαίνε οι προπατζήδες που τους φορολογούν τους πελάτες?Γιατι να κλαίνε οι βενζινάδες που τους φορολογούν τους πελάτες?Γιατί να κλαίνε οι εστιάτορες που τους φορολογούν τους πελάτες?Το τερμάτισες ή ακόμα? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τι αλλο θα γραψεις αγορινα μου εσυ για να με πεισεις οτι ειναι λογικο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΤΖΟΓΟΥ
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τι αλλο θα γραψεις αγορινα μου εσυ για να με πεισεις οτι ειναι λογικο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΤΖΟΓΟΥ Σε ποια χώρα δίνουν για αυτά τα ποσά φόρο οι παίκτες?ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΚΜΑΚΙ!!!Καλά για το ιντερνετ δεν μιλάω καν!!!Συνέχισε να εκτίθεσαι με την ημιμάθεια σου...
παπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια χώρα δίνουν για αυτά τα ποσά φόρο οι παίκτες?ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΚΜΑΚΙ!!!Καλά για το ιντερνετ δεν μιλάω καν!!!Συνέχισε να εκτίθεσαι με την ημιμάθεια σου... Τι αλλο θα γραψεις αγορινα μου εσυ για να με πεισεις οτι ειναι λογικο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΤΖΟΓΟΥ Οσο και να προσπαθεις να βγεις απο το θεμα, τοσο θα στο κοπαναω.
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή όλες οι χώρες είναι παράλογες..μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τρελό που πήγαινε στην εθνική κόντρα στο ρεύμα και νόμιζε ότι όλοι οι άλλοι πήγαιναν λάθος..χαχχαχαχαχα
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια χώρα δίνουν για αυτά τα ποσά φόρο οι παίκτες?ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΚΜΑΚΙ!!!Καλά για το ιντερνετ δεν μιλάω καν!!!Συνέχισε να εκτίθεσαι με την ημιμάθεια σου... Το οτι εχουμε πολυ ανεβασμενη φορολογια το ξερουν και οι τοιχοι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πληρωσει ο καθενας τους φορους του. Ετσι οπως εγω πληρωνω τους δικους μου, ετσι θελω κι εσυ και ο καθενας οτι ειδους δουλεια κανει, να τους πληρωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα