Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.  Θα θελα να ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει. Ο κερσορας του ποντικιου ενω κανω μια εργασια η οτιδηποτε ξαφνικα πηγαινει μονος του πανω αριστερα στην οθονη και παταει και μου σπαει τα νευρα η παταει σε σελιδες δε ξερω και γω η τωρα ας πουμε που γραφω μου χει σπασει τα νευρα μεχρι να γραψω αυτο το κειμενο. Παιζει να ειναι ιος??? εντωμεταξυ ειναι λαπτοπ οποτε εχει και το δικο του αλλα ειναι και οθονη αφης αλλα ετσι οπως φαινεται ειναι σα να πατιεται απο τη οθονη γιατθ βγαζει ενα συμβολακι που το βγαζει οταν παταω στη οθονη., Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;;;;;

Δημοσ.

Αρχικά αποσύνδεσε το USB ποντίκι και έλεγξε αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Ποιο μοντέλο είναι ο υπολογιστής σου?

Δημοσ.

Το αποσυνδεσα και δεν το εχω καν στο λαπτοπ τωρα μου χει σπασει τα νευρα δε με αφηνει να γραψω. Το μοντελο ειναι το L702x της Dell αποσυνδεθηκα και απο το ιντερνετ αλλα τιποτα

Δημοσ.

Η οθόνη είναι καθαρή? πέρασε με ένα πανάκι το σημείο που φαίνεται να πιέζει ο κέρσορας!

Δημοσ.

Πάντως έχει εμφανιστει και σε άλλους από οτι βλέπω αυτό το πρόβλημα. Διάβασα και μια ΄΄κουφή΄΄ αιτία. Μπορεί να φταίει το δίκτυο της ΔΕΗ, βγάλε το λαπτοπ από την πριζα και πες μας αν παραμένει το πρόβλημα ενώ δουλεύει με την μπαταρία.

Δημοσ.

Αφού δοκιμάσεις αυτό με την μπαταρία και δεν δεις αλλαγή, μετά κάνε απεγκατάσταση τον driver του touchpad ''Synaptics TouchPad Driver'' και κατέβασε τον καινούργιο από εδω και εγκατεστησέ τον.

Δημοσ.

Βασικα δε νομιζω να φταιει το ποντικι γιατι ειναι σ ακαποιος να παταει την οθονη την ωρα που κανω δουλεια 

ωαχνω και εγω και πραγματικα μου ρχεται να το σπασω απο τα νευρα μου γιατι δε μπορω να κανω τιποτα κολλαει. σημερα το παθε αυτο

Δημοσ.

Θα σε στεναχωρήσω αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις με την DELL από οτι βλέπω ειναι γενικό το πρόβλημα και πιθανόν να χρειαστεί αντικατάσταση οθόνης αφής. Αν έχεις εγγύηση που μάλλον έχεις, μην το καθυστερείς καθόλου, πήγαινε στο μαγαζί που το αγόρασες.

Δημοσ.

Τελικα μου φαινεται θα παω το λαπτοπ πισω και θα παρω τα χρηματα μου γιατι εχω ταλαιπωρηθει γενικως. αγορασα λαπτοπ πριν μια βδομαδα απο τα media markt και ολο εκει ειμαι μια το ενα δε δοθλευε το σιντι μετα κατι αλλο μοθ δωσανε λαθος φορτιστη οταν το πηρα με αποτελεσμα να μη φορτιζει να κλεινει ο θπολογιστησ και να κρασαροθν τα windows το ξαναπαω για recovery και ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα που το χα αγορασει και τωρα αυτο ε δε πα να πνιγουνε δε ξαναψωνιζω μου φαινεται εχουν ολα τα ελλατωματικα και ελεγα απο την αρχη να μη παω εκει αλλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...