iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Θα θελα να ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει. Ο κερσορας του ποντικιου ενω κανω μια εργασια η οτιδηποτε ξαφνικα πηγαινει μονος του πανω αριστερα στην οθονη και παταει και μου σπαει τα νευρα η παταει σε σελιδες δε ξερω και γω η τωρα ας πουμε που γραφω μου χει σπασει τα νευρα μεχρι να γραψω αυτο το κειμενο. Παιζει να ειναι ιος??? εντωμεταξυ ειναι λαπτοπ οποτε εχει και το δικο του αλλα ειναι και οθονη αφης αλλα ετσι οπως φαινεται ειναι σα να πατιεται απο τη οθονη γιατθ βγαζει ενα συμβολακι που το βγαζει οταν παταω στη οθονη., Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;;;;;
tasos555 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 τσεκαρε μηπως ειναι βρομηκο μου το ποντικη
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αρχικά αποσύνδεσε το USB ποντίκι και έλεγξε αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Ποιο μοντέλο είναι ο υπολογιστής σου?
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το αποσυνδεσα και δεν το εχω καν στο λαπτοπ τωρα μου χει σπασει τα νευρα δε με αφηνει να γραψω. Το μοντελο ειναι το L702x της Dell αποσυνδεθηκα και απο το ιντερνετ αλλα τιποτα
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Η οθόνη είναι καθαρή? πέρασε με ένα πανάκι το σημείο που φαίνεται να πιέζει ο κέρσορας!
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 To touchpad του λάπτοπ το απενεργοποίησες?
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 οχι απο που το κανω αυτο;;; το εκανα τιποτα
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πάντως έχει εμφανιστει και σε άλλους από οτι βλέπω αυτό το πρόβλημα. Διάβασα και μια ΄΄κουφή΄΄ αιτία. Μπορεί να φταίει το δίκτυο της ΔΕΗ, βγάλε το λαπτοπ από την πριζα και πες μας αν παραμένει το πρόβλημα ενώ δουλεύει με την μπαταρία.
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 παραμενει παλι ερε ολα σε μενα με αυτο το λαπτοπ μη το χαρω λιγακι. και οσο περναει η ωρα το κανει πιο πολυ
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αφού δοκιμάσεις αυτό με την μπαταρία και δεν δεις αλλαγή, μετά κάνε απεγκατάσταση τον driver του touchpad ''Synaptics TouchPad Driver'' και κατέβασε τον καινούργιο από εδω και εγκατεστησέ τον.
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Βασικα δε νομιζω να φταιει το ποντικι γιατι ειναι σ ακαποιος να παταει την οθονη την ωρα που κανω δουλεια ωαχνω και εγω και πραγματικα μου ρχεται να το σπασω απο τα νευρα μου γιατι δε μπορω να κανω τιποτα κολλαει. σημερα το παθε αυτο
madtaz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Θα σε στεναχωρήσω αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις με την DELL από οτι βλέπω ειναι γενικό το πρόβλημα και πιθανόν να χρειαστεί αντικατάσταση οθόνης αφής. Αν έχεις εγγύηση που μάλλον έχεις, μην το καθυστερείς καθόλου, πήγαινε στο μαγαζί που το αγόρασες.
iwannart Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τελικα μου φαινεται θα παω το λαπτοπ πισω και θα παρω τα χρηματα μου γιατι εχω ταλαιπωρηθει γενικως. αγορασα λαπτοπ πριν μια βδομαδα απο τα media markt και ολο εκει ειμαι μια το ενα δε δοθλευε το σιντι μετα κατι αλλο μοθ δωσανε λαθος φορτιστη οταν το πηρα με αποτελεσμα να μη φορτιζει να κλεινει ο θπολογιστησ και να κρασαροθν τα windows το ξαναπαω για recovery και ολα αυτα μεσα σε μια βδομαδα που το χα αγορασει και τωρα αυτο ε δε πα να πνιγουνε δε ξαναψωνιζω μου φαινεται εχουν ολα τα ελλατωματικα και ελεγα απο την αρχη να μη παω εκει αλλα...
άδικος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ...αλλά Όταν πας στο μανάβη για να πάρεις κρέας... μη περιμένεις και κάτι διαφορετικό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα