iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε γαμωτο το ξερω να τονισω πως στο τηλεφωνο τα παιδια ηταν και πολυ εξηπηρετικοι και πολυ ευγενικοι... σιγουρα dell η toshiba θα παρω κατσε να δω αυριο τι θα γινει γιατι βλεπω αν δε μου δωσουνε λεφτα να παω με το ινκα εκει θα γινει χαμος
militarist Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλά είναι και να σου κάτσει η στραβή.....Εγώ το λάπτοπ μου (lenovo g 560 -a ) το είχα πάρει απο multirama (Θεσσαλονικη) και μου δώσαν την επιλογή να διαλέξω άν θέλω το εκθεσιακό με εκπτωση 140 ευρώ (μου είπαν πόσες ώρες την ημέρα ήταν ανοικτός και πόσες μέρες το είχαν σαν εκθεσιακό). Φυσικά πήρα το εκθεσιακό και μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα.
iwannart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 βρε εδω λεμε εχω φαει μουτζα κ πλεον δε ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω να παρω τα χρηματα μου πισω η να μου αλλαξουν την οθονη γιατι στη dell μου πανε αμεσα ερχεται ο τεχνικος στο σπιτι κ το φτιαχνει ειναι κ καλο μηχανημα πολυ καλο κ στη τιμη που το πηρα λογω εκθεσιακου μια χαρα. κ δε το βρισκω πουθενα να πω να παιρνα χρηματα πισω κ να το αγοραζα καινουριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα