Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κ καλη χρονια σε ολους μας.εχω στο πσ δυο ραμ 512 mb.συνολο 1024.ειναι ddr 2. Εγω τωρα που θελω να βαλω αλλα 2 gb θα ζητησω ddr2 απλα η πρεπει να ξερω κ τπτ αλλο.γτ βλεπω στις αγγελιες κατι περιγραφες που δν ξερω τι σημαινουν οπως (sodim) για παραδειγμα..επισης οσον αφορς τα mhz της ραμ μπορω να βαλω οσο μεγαλύτερη σε mhz θελω η εχω καποιο οριο?

Δημοσ.

Καλημερα κ καλη χρονια σε ολους μας.εχω στο πσ δυο ραμ 512 mb.συνολο 1024.ειναι ddr 2. Εγω τωρα που θελω να βαλω αλλα 2 gb θα ζητησω ddr2 απλα η πρεπει να ξερω κ τπτ αλλο.γτ βλεπω στις αγγελιες κατι περιγραφες που δν ξερω τι σημαινουν οπως (sodim) για παραδειγμα..επισης οσον αφορς τα mhz της ραμ μπορω να βαλω οσο μεγαλύτερη σε mhz θελω η εχω καποιο οριο?

Οι sodim ειναι για λαπτοπ . Καλο ειναι να ξερεις τις συχνοτητες των ram σου ωστε να εχουν ολες την ιδια.

Δημοσ.
Οι sodim ειναι για λαπτοπ . Καλο ειναι να ξερεις τις συχνοτητες των ram σου ωστε να εχουν ολες την ιδια.

δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω για να βαλω 2 γβ επιπλεον τωρα? φοραω 2χ512

pc2-5300 (333mhz).

Δημοσ.

δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω για να βαλω 2 γβ επιπλεον τωρα? φοραω 2χ512

pc2-5300 (333mhz).

Θα πρεπει να ζητησεις DDR2 PC2 5300 667MHZ και θα πρεπει να δεις εαν και κατα ποσο περιθωριο αναβαθμισης εχει η μητρικη. Δηλαδη ποιο ειναι το μεγιστο μεγεθος που μπορεις αν βαλεις. Τι μοντελο μητρικης εχεις? Ποσε υποδοχες για RAM εχει?

Δημοσ.

Καταρχην πως θα βαλεις αλλα 2 gb σε slots που εχουν ηδη μνημες? εχει 4 θυρες για μνημη η μητρικη? Επισης οσο συχνοτητα ραμ και να βαλεις ολες θα τρεχουν στην τιμη της πιο αργης... δλδ πες οτι εχει 1χ2gb 667mhz και μια 2gb 333mhz τοτε και η 667mhz θα τρεξει στα 333...

Δημοσ.

εχει 4 θεσεις για ραμ.προτεινεις να τις αλλαξω ολες? και σε ποσα mhz? γτ λογω συστηματος που ειναι 32 bit θα μ διαβαζει μεχρι 3 γβ..οποτε καλυτερα να παρω μια ραμ στα 2gb και αλλη μια 1gb στα 667mhz η στα 800 mhz?

Δημοσ.

εχει 4 θεσεις για ραμ.προτεινεις να τις αλλαξω ολες? και σε ποσα mhz? γτ λογω συστηματος που ειναι 32 bit θα μ διαβαζει μεχρι 3 γβ..οποτε καλυτερα να παρω μια ραμ στα 2gb και αλλη μια 1gb στα 667mhz η στα 800 mhz?

Όχι θα διαβάζει μέχρι 4. Με 3GB θα είσαι μια χαρα

Δημοσ.

Τα συστηματα 32 Bit διαβαζουν εως και 4 gb οχι εως 3. Το θεμα ειναι μεχρι ποσα υποστηριζει η μητρικη σου. Μπορεις να μας πει το ακριβες μοντελο της? Η μητρικη σου υποστηριζει χρονισμο 800mhz?

Δημοσ.

η μητρικη μ ειναι αυτη

σορρυ αν σας παιδευω

Manufacturer ASUSTeK Computer INC.

Model P5B-E (Socket 775)

Version System Version

Chipset Vendor Intel

Chipset Model P965/G965

Chipset Revision C1

Southbridge Vendor Intel

Southbridge Model 82801HB/HR (ICH8/R)

Southbridge Revision B0

System Temperature 36 °C

BIOS

Brand American Megatrends Inc.

Version 0601

Date 10/02/2006

Voltage

CPU CORE 1.192 V

MEMORY CONTROLLER 1.848 V

+3.3V 3.296 V

+5V 4.944 V

+12V 8.029 V

VIN5 1.584 V

VIN6 1.408 V

PCI Data

Slot PCI-E

Slot Type PCI-E

Slot Usage In Use

Bus Width 32 bit

Slot Designation PCIEX16

Slot Number 0

Slot PCI

Slot Type PCI

Slot Usage Available

Bus Width 32 bit

Slot Designation PCI_1

Slot Number 1

Slot PCI

Slot Type PCI

Slot Usage Available

Bus Width 32 bit

Slot Designation PCI_2

Slot Number 2

Slot PCI

Slot Type PCI

Slot Usage Available

Bus Width 32 bit

Slot Designation PCI_3

Slot Number 3¨

εκανα επικολλησησ οτι λεει το speccy.

Δημοσ.

Απο οτι λεει η σελιδα της Asus υποστηριζει μεχρι 8 gb και εως 800mhz. Αφου ομως η υπαρχον σου μνημες ειναι 667 να παρεις ενα στικακι των 2 gb 667 χρονισμο και εισαι κομπλε γιατι δεν υπαρχει λογος να αγορασεις 800αρες μιας και οπως ειπε ο φιλος πιο πανω θα τρεχουν στο χρονισμο της πιο χαμηλης. Αν θες κατι καλυτερο μπορεις να παρεις 2 στικακια των 2 gb και εισαι κομπλε αλλα οι τιμες των DDR2 ειναι πανακριβες και δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει η τη χρηση κανεις του υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...