tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα παιδες, σημερα το πρωι εκανα bios update στην εν λογο μητρικη. Ενω ολα εδειξαν πως πηγαν καλα οταν εκανα reboot μου εβγαλε μηνυμα πως εντοπιστηκε νεα cpu και μου ειπε περιμενε να γινει το update. Εμεινε εκει περιπου 20 λεπτα...θεωρησα πως κολλησε και εκανα shutdown... Απο εκεινη την στιγμη οταν αναβω το pc δουλευουν τα fans αλλα η mobo δεν δινει σημαδια ζωης. Εκανα: Reset bios κλεινοντας το ρευμα. Εβγαλα την μπαταρια της μητρικης και το αφησα 1-2 λεπτα Αλλαξα τα jumpers για reset bios οπως ακριβως προτεινει το manual. Το ξεκινησα χωρις μνημες ΤΙΠΟΤΑ! Δεν postαρει με τιποτα... Σας παρακαλω...για να μην ξεκινησει το 13 με 350ε αναβαθμιση εχετε κατι αλλο να προτεινετε;;;;; 2
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δεν επρεπε ρε φιλε να το σβησεις μεγαλο λαθως κατεστρεψες εντελως και δυστηχως η asus δεν εχει dual bios.... Δυστηχως θες νεα mobo ... και δεν θες 350 ηρεμησε
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχει λεει crash bios κατι σε περιπτωση που γινει corrupted το bios...εχω βρει και καποιες οδηγιες για να το επαναφερεις αλλα μονο εφοσον περασεις το post...και ουτε στο post δεν φτανει...
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου εδω , θελεις αναγκαστηκα νεα μητρικη... δεν κολανε αυτα ρε δεν επρεπε να κανεις ρεσταρτ..
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στα 20 λεπτά εσύ τι θα έκανες θα έφευγες και θα πήγαινες για καφέ και όταν θα γύριζες θα έβλεπες αν τελείωσε ? Φίλε μου αν δεν έχεις εγγύηση... Δυστυχώς.. 1
sobi1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="tsotrilos" data-cid="5163503" data-time="1357123993"><p>Καλημερα παιδες, σημερα το πρωι εκανα bios update στην εν λογο μητρικη. Ενω ολα εδειξαν πως πηγαν καλα οταν εκανα reboot μου εβγαλε μηνυμα πως εντοπιστηκε νεα cpu και μου ειπε περιμενε να γινει το update. Εμεινε εκει περιπου 20 λεπτα...θεωρησα πως κολλησε και εκανα shutdown... Απο εκεινη την στιγμη οταν αναβω το pc δουλευουν τα fans αλλα η mobo δεν δινει σημαδια ζωης. Εκανα: Reset bios κλεινοντας το ρευμα. Εβγαλα την μπαταρια της μητρικης και το αφησα 1-2 λεπτα Αλλαξα τα jumpers για reset bios οπως ακριβως προτεινει το manual. Το ξεκινησα χωρις μνημες ΤΙΠΟΤΑ! Δεν postαρει με τιποτα... Σας παρακαλω...για να μην ξεκινησει το 13 με 350ε αναβαθμιση εχετε κατι αλλο να προτεινετε;;;;;</p></blockquote> αρχικα πως να ποσταρει χωρις μνημες.. δευτερον βαλε μνημες πανω περνα το bios se ena usb και προσπαθησε μεχρι να bootarei..δωσε της λιγο χρονο ομως της μητρικης.. δεν πας για μητρικη σιγουρα αν θες την αποψη μου... και τελευταιο για ποιο λογο εκανες biow update δεν δουλευε κατι καλα ?
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δικιο εχει ο sobi . νομιζω δεν τον καλυπτει η εγγυηση για αποτυγχημενο bios update
sobi1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="MoviemakerGr" data-cid="5163629" data-time="1357126690"><p>Στα <strong>20 λεπτά</strong> εσύ τι θα έκανες θα έφευγες και θα πήγαινες για καφέ και όταν θα γύριζες θα έβλεπες αν τελείωσε ? Φίλε μου αν δεν έχεις εγγύηση... Δυστυχώς..</p></blockquote> στην ιδια μητρικη εχω παθει κατι παρομοιο ... και ακομα ζει..ειναι σκυλι του πολεμου..
sobi1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 υγ.δεν σου ειπε οτι εντοπιστηκε νεος επεξεργαστης κατσε να κανω update... σου λεει press f1 to continue και bootarei κανονικα...<br />αλλο αν εσυ ηθελες να πειραματιστεις και εκανες προφανως κατι λαθος...
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Sobi εβγαλε μηνυμα new cpu detected please wait while updating rom(κατι).... Και εμεινε εκει... Οσον αφορα τις μνημες τις εβγαλα να δω αν θα αρχιζει να σφυριζει...αλλα δεν.
sobi1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πως θες να σφυριξει εφοσον δεν εχει ηχειακι η μητρικη αυτο που σου εκανε update πρωτη φορα το ακουω...και δεν ξερω για ποιον λογο να κανει ετσι στο ξεκουδουνο απο μονη της η μητρικη αναβαθμηση
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Επειδη για καποιο λογο δεν μπορω να δω απο το κινητο την δευτερη σελιδα του thread,μπορω να απαντησω για το ηχειακι μονο.onboard οντως δεν εχει εχεις δικιο.της εχω βαλει εγω ηχειο στο panel που βαζεις τα κουμπια και τα led των σκληρων.
nickelodeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 CrashFree BIOS 2The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support DVD. Users can reboot their system through the support DVD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process. ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM. http://www.asus.gr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI/ Γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ελπίδα να το προαναφέρεις με usb stick
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 CrashFree BIOS 2 The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support DVD. Users can reboot their system through the support DVD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process. ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM. http://www.asus.gr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI/ Γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ελπίδα να το προαναφέρεις με usb stick Το διαβασα και αυτο και ευτυχως δεν το εχω κανει ακομα.το dvd δεν το εχω με το stick που εχω το αρχειο του bios λετε να κνω δουλεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα