gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Aφου δεν κανει ποστ πως να το βαλει το προγρομμα ρε φιλε
nickelodeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να κατεβάσεις το Phoenix Award BIOS flash tool από το site της Asus δύστυχος δεν μου τρέχει σε Win7 64bit είχα φάει παλιά ένα κώλυμα παρόμοιο αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, έχω την εντύπωση ότι με αυτή την εφαρμογή μπορείς να δημιουργήσεις bootable usb stick ή bootable CD. Χειρότερα πάντως αποκλείετε να την κάνεις επομένως δοκιμάζεις χωρίς φόβο. Εγώ έχω την P5N32-E SLI Plus, κάνε αναζήτηση για το δικό σου μοντέλο στην σελίδα της Asus και αφού την βρεις πήγαινε στο τμήμα με τα dowloads -> και από εκεί σε Bios utilities. Aφου δεν κανει ποστ πως να το βαλει το προγρομμα ρε φιλε Το πρόγραμμα το τρέχεις σε άλλο υπολογιστή και κάνεις bootable cd ή usb αν θυμάμαι καλά, μπορεί και να κάνω λάθος.
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εμενα μου φαινεται οτι εκανε καποιο λαθος κατα την αναβαθμιση του BIOS ή ακομη χειρότερα εβαλα λαθος bios αρχειο.
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κατα της διαδικασια του update η μητρικη checkαρε το αρχειο και ειπε ολα οκ
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δες λιγο εδω πως καποιος επαναφερει το BIOS υστερα απο αποτυχημενο update: http://www.youtube.com/watch?v=LirQ-oM9XBI Και παλι ομως θα σε ρωτησω, μηπως περασες το BIOS της P5N32-E SLI στην δικη σου P5N-E SLI ? Η P5N-E SLI ειναι διαφορετικη απο την P5N32-E SLI (εχουν και διαφορερικο chipset, 650i SLI και 680i SLI αντιστοιχα).
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ποσταρει καν η Μητρική είναι no way out.. δεν πανα χοροπηδάς πάνω της.. Έχω και εγώ μια σε ένα κουτί
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ολα καλα με το video αλλα η δικη μου δεν νιωθει να φτασει μεχρι αυτο το σημειο...
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε sobi μιας και εχεις ιδια μητρικη εσενα σου εβγαλε τετοιο πραμα? Δεν εχω ξαναδει ουτε εχω ξανακουσει αυτο που σου ετυχε φιλε.Ελπιζω να εχω αδικο αλλα νομιζω θες νεα μητρικη
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Και ενα ωραιο video, ο τυπος αφιερωσε αλλα τελικα την εσωσε την μητρικη: http://www.youtube.com/watch?v=_tEr_souZy0
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 απλα η απορια ειναι εφοσον παω σπιτι και φτιαξω το usb θα ξεσυνδεσω οτι διποτε εχει πανω και θα αφησω μονο το usb.Μου φαινεται απιθανο να παει απο μονη της να διαβασει το stick...και να κανει update
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Προσοχη, το αρχειο του BIOS που θα κατεβασεις απο την ASUS (αφου το αποσυμπιεσεις απο το zip) πρεπει να το μετονομασεις, π.χ. σε P5NESLI.ROM, δεν ειμαι ομως σιγουρος για το ποιο ειναι ακριβως το ονομα. Αν δεν μετονομασεις το αρχειο του BIOS στο σωστο ονομα, δεν θα το βρει το CrashFree BIOS 2. Αυτο βεβαια μπορει να εχει αλλαξει/βελτιωθει στο CrashFree BIOS 3. Καλο ειναι να κανεις και ενα quick format στο USB stick σε FAT32 για καλο και για κακο, πριν αντιγραψεις μεσα το (μετονομασμενο) αρχειο του BIOS.
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το αρχειο που εχω εγω ειναι 1406.bin επισης κατεβασα το Phoenix Award BIOS flash tool version 1.20 αλλα οταν το τρεχω πεταει μια οθονη απο cmd και κλεινει καπακι. ετσι θα επρεπε;
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 επισης κατεβασα το Phoenix Award BIOS flash tool version 1.20 αλλα οταν το τρεχω πεταει μια οθονη απο cmd και κλεινει καπακι. ετσι θα επρεπε; οταν το τρεχεις μονο του ετσι κανει. πρεπει να το τρεξεις μαζι με το ονομα του αρχειου. πχ, "AWDFLASH xxxxxxxxx.bin" (χωρις εισαγωγικα) οπου "xxxx" το ονομα του αρχειου
tsotrilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πως να το τρεξω; εννοεις να κανω rename το exe;
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Χρειαζεσαι ide για αυτο που σου ειπαν οχι σατα και εχει μικρες πιθανοτητες να. Γινει δοκιμασε να βγαλεις τη καρτα και να τη ξαναβγαλεις Αυτο για τη καρτα ηταν αν καταφερεις. Και τρεξεις το προγραμμα και δεν γινεται τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα