Προς το περιεχόμενο

Linux Mint 14 Καλό ή όχι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα με το vga των windows κολλαει το συμπαν, ενω στο linux δε κολλαει κατι. Μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

Επισης, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι εχεις ηχο στα windows, χωρις να βαλεις τους drivers..

Δημοσ.

πλεον αλλαξανε τα πραγματα luxx :)

Ειδικα αν βαλεις 8αρια...μονο vga βαζεις (και κανα chipset για να παρουν οι sata controllers του οδηγους) και δεν ξανα-ασχολεισαι με drivers.

και ηχο , και εικονα και τα παντα ολα....και οχι απλο driver vga της κακιας ωρας.Εναν απλο συμπαθητικο και τιμιο driver απο την microsoft .

Σαφως πρεπει να περασεις τον "κανονικο" μετα αλλα ενταξει....

Δημοσ.

Ναι, αλλα με τα Laptops δεν ειναι το ιδιο. Διορθωσε με εαν κανω λαθος.. Τοσα χρονια χρησιμοποιω μονο λαπτοπ και η εγκατασταση των drivers ειναι πιο δυσκολη σε σχεση με ενα desktop.

Δημοσ.

To ιδιο πραγμα ειναι laptop και desktop στο θεμα drivers.

Οτι hardware εχει ενα laptop, το εχει και ενα desktop.

Motherboard εχει το ενα, motherboard εχει και το αλλο.

Απλα τα laptops εχουν ενσωματωμενη καμια ασυρματη καρτα δικτυου, κανα Bluetooth, καμια webcam κλπ, που συνηθως τα desktop δεν εχουν.

Δημοσ.

Επειδη στο νετμπουκ μου τελευταια εχω περασει διαφορα λειτουργικα..ετσι για να γεμιζει η μερα :)...μεταξυ αυτων και 7αρια και 8αρια αρκετα συχνα...μια απο τα ιδια ειναι...αντε να μην βρει καναδυο συσκευες παραπερα απο την vga.

Και ειναι λογικα μιας και εκει παιζουν αρκετες ενσωματωμενες οπως ειπε και ο corrupted.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...