Taulphess Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα υπαρχει ταμειο ανεργιας για εμας που κλεισαμε το μαγαζια μας;
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κατι ειπε στις ειδησεις οτι θα παιρνετε και σεις επιδομα ανεργιας...δεν εχει υπογραφει ακομα αλλα θα γινει προφανως αμεσα στις επομενες μερες.
kfyros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 αν χρωστάς στον ΟΑΕΕ δε νομίζω να πάρεις. κατά τα λοιπά από ότι λέει ο βρούτσης θα ανακοινωθεί τώρα κοντά.Πόσο κοντά δεν ξέρω !
LOULATRANS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δικαιουται ταμειο απο τον οαεε μονο οσοι πληρωναν τους τελευταιους 17 μηνες αυτο το νταβατζιλικι των 30-40 ευρω υπερ ανεργιας.οσοι πληρωναν "μονο " τα λιγα 600-800 ευρω,δεν δικαιουνται............
Taulphess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 διάβασα στο ίντερνετ ότι θα το δικαιούνται όσοι είναι από 30 χρονών και πάνω και πρέπει να έχουν κάποια χρόνια ασφάλισης(δεν ξέρω πόσα) ενώ το ποσό που θα δίδεται κάθε μήνα,θα είναι 360€ για 1 χρόνο το ανώτερο!λογικά ανάλογα με την ηλικία θα δικαιούσαι και περισσότερο καιρό ταμείο. στο τεβε δεν χρωσταω παρα μονο αυτο που θα μου ερθει νοεμβριου-δεκεμβριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα