Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Α, και μακριά τα λουράκια με το μπόλφο .. δημιουργούν όγκους .. Και οι αμπούλες είναι επιβαρυντικές με τα χρόνια.. Αυτά που λες πάνω σε ποιά επιστημονικά κείμενα και έρευνες που διάβασες στηρίζονται ; Εαν στηρίζονται σε απόψεις τύπου "φήμες λένε" ή το είπε ο ταδε που έχει σκυλιά "και ξέρει" , και εγω στο εξωτερικό τόσα χρόνια με αεροπλάνο πάω , αλλά πιλότος δεν έγινα . Απλά πιστεύω πως καταλαβαίνεις το γεγονός οτι τέτοιες παραπληροφορητικές "συμβουλές" πέραν απο ανήθικες και λανθασμένες είναι και επικίνδυνες διότι υπάρχει πολύς κόσμος που διαβάζει αυτό το θέμα και μπορεί να επηρεαστεί . Περιμένω , αρχικά , τις πηγές αυτης της επιστημονικής άποψης που παράθεσες . και συγγνώμη για το ύφος μου Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2013 από Adon1s
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ωχ η θηλυκιά είναι για πολλά τριψοκοιλίδια
aris1986 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ναι ειναι μακρυτριχη, καθαρή, παιχνιδιάρα, έξυπνη και με ακολουθάει σαν σκύλος. Την λένε οι χωριανοί "φουντουράδα" (φουντωτή ουρά) και "κολοβίτσα"
aris1986 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ε δικα τους κρητικο-χωριατικα. Και φουντουραδα οταν το πρωτοακουσα εκανα καιρο να μου πουν την ερμηνια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα