Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αυτό που λες αμα αποτυχεις με την 1η παθαίνουν ψυχολογικα και κωλοχτυπιούνται μετα.

όχι ακριβώς..

μετά απλά μαθαίνουν και πονηρεύονται όταν σε δουν κάπως..

δεν υπάρχει γατί που να του αρέσει να του χώνεις χάπια στο λαρύγγι.

απλά κάποια θα σε φάνε λιγότερο και κάποια περισσότερο.

τον πούστη τον κτηνίατρο πως δεν τον ακουμπάει κανένα όταν τα πηγαίνω δεν έχω καταλάβει ακόμα.

βέβαια έχουν χεστεί ήδη πάνω τους στο κλουβάκι μέχρι εκεί, οπότε μετά κάθονται παναγίες !

Δημοσ.

τι να πω και εγω που τον πηγαινω σε χεστη κτηνιατρο, οταν ειναι να του κανω εμβολιο.

ειλικρινα δεν εχω ξαναδει κτηνιατρο να φοβαται τα ζωα. μια αποτομη κινηση να κανει ο δικος μου με το κεφαλι του, οταν τον εξεταζει και τον βλεπεις τον κτηνιατρο να τον παραταει, να τιναζεται πισω και να κραταει αποσταση.

• Like 1
Δημοσ.

τι να πω και εγω που τον πηγαινω σε χεστη κτηνιατρο, οταν ειναι να του κανω εμβολιο.

ειλικρινα δεν εχω ξαναδει κτηνιατρο να φοβαται τα ζωα. μια αποτομη κινηση να κανει ο δικος μου με το κεφαλι του, οταν τον εξεταζει και τον βλεπεις τον κτηνιατρο να τον παραταει, να τιναζεται πισω και να κραταει αποσταση.

Ποιός ξέρει τι έχουν δει τα ματάκια του!

• Like 1
Δημοσ.

τον πούστη τον κτηνίατρο πως δεν τον ακουμπάει κανένα όταν τα πηγαίνω δεν έχω καταλάβει ακόμα.

βέβαια έχουν χεστεί ήδη πάνω τους στο κλουβάκι μέχρι εκεί, οπότε μετά κάθονται παναγίες !

οι κτηνιατροι λες και εχουν καποιο καρμα (εμπειρια εχουν εννοείται)

και τα γατια μένουν χεσμένα και νιαουρίζουν κακομοιρικα οταν τα πλησιαζει!

Ε μυρίζουν και την φαρμακίλα!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για εσωτερική αποπαρασίτωση υπαρχει και το profender που ναι σε αμπουλα και το τοποθετείς στο σβέρκο του γατιού στο δερμα όπως και το stronghold το οποιο πιάνει πιο πολύ εξωτερικά παράσιτα αλλά είναι και για μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

θα πάω για profender γιατι τα ξέρω τα γατιά θα μου κανουν "κόνξες" και μετά θα τα κυνηγάω να τα πιάσω και δεν θα κάθονται με τίποτα και θα με φοβούνται.

Πήγα σε ένα κτηνιατρίο και πήρα το profender 

9 ευρώ η αμπούλα x2 = 18 ευρώ με έσκισαν (σύμφωνα με τιμές εξωτερικού)!!!

Χαλάλι τους όμως.  :-D

Δημοσ.

θα πάω για profender γιατι τα ξέρω τα γατιά θα μου κανουν "κόνξες" και μετά θα τα κυνηγάω να τα πιάσω και δεν θα κάθονται με τίποτα και θα με φοβούνται.

Πήγα σε ένα κτηνιατρίο και πήρα το profender 

9 ευρώ η αμπούλα x2 = 18 ευρώ με έσκισαν (σύμφωνα με τιμές εξωτερικού)!!!

Χαλάλι τους όμως.  :-D

Μόνο που επειδή τα συγκεκριμένα σκευάσματα είναι φάρμακα ( για να κυκλοφορήσουν παίρνουν έγκριση ΕΟΦ αν δεν κάνω λάθος ) όσο καλή τιμή και να έχει στο εξωτερικό , μέσω Internet δεν μπορείς να αγοράσεις φάρμακα διότι είναι παράνομο , οπότε αρκείσαι είτε σε pet shop με άδεια πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων . ( Μόνο 1 στα 6 pet shop Που πουλάνε φάρμακα έχουν άδεια πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων )είτε στον Κτηνίατρο .

Πάντως η κουβέρτα και η απόχη , είναι καλή λύση , εγω αυτά χρησιμοποιώ στα δύσκολα.

Δημοσ.

εμενα αφου του καθαριζει τα αυτια, του βαζει τις μπατονετες στη μυτη να τις μυρισει. γιατι το κανει αυτο;

για να το συνηθίσουν και να καταλάβουν ότι δεν είναι "εχθρός" . Βέβαια μάλλον πως το γράφουν στα αρχίδια τους !!

ο δικός μου ζεσταίνει και τα συμπράγκαλα του (θερμόμετρα-στηθοσκόπια-εμβόλια-ορούς κλπ.)  σε κάποια θερμοκρασία για να μην είναι κρύα και τα στρεσάρουν !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Mu7aPLc0Lq4

οκ παιζουν πολλα βιντεο αλλα αυτο ειναι το ποιο γλυκο..δεν ξερω αν βοηθαει στη συγκεκριμενη περιπτωση..

νομίζει το χαζό ότι το έχει βουτήξει η μαμά του !!!

μπα, δεν πιάνει στα μεγάλα! γυρνάνε και στη φυτεύουν τα μούλικα!

Μόνο που επειδή τα συγκεκριμένα σκευάσματα είναι φάρμακα ( για να κυκλοφορήσουν παίρνουν έγκριση ΕΟΦ αν δεν κάνω λάθος ) όσο καλή τιμή και να έχει στο εξωτερικό , μέσω Internet δεν μπορείς να αγοράσεις φάρμακα διότι είναι παράνομο , οπότε αρκείσαι είτε σε pet shop με άδεια πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων . ( Μόνο 1 στα 6 pet shop Που πουλάνε φάρμακα έχουν άδεια πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων )είτε στον Κτηνίατρο .

Πάντως η κουβέρτα και η απόχη , είναι καλή λύση , εγω αυτά χρησιμοποιώ στα δύσκολα.

τα περισσότερα χαλάνε σε μη ελεγχόμενες θερμοκρασίες

αν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα μπορεί και να παραγγείλει απέξω.

σιγά που τα ελέγχουν, τρίχες!

ειδικά με απλό ταχυδρομείο τίποτα δε θα γίνει.

Το ίδιο γίνεται και με αγορές καπνού από το εξωτερικό που μπορείς να ζητήσεις να τα συσκευάσουν και περίεργα για να μην φαίνεται τι είναι και δεν τα κοιτάζει κανένας και γλυτώνεις τα χαράτσια.

Α, και μακριά τα λουράκια με το μπόλφο ..

δημιουργούν όγκους ..

Και οι αμπούλες είναι επιβαρυντικές με τα χρόνια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...