Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φίλη μου νοίκιασε ένα ισόγειο σπίτι πρόπερσι από το οποίο γέμισε ακάρεα αυτή, τα ρούχα ,τα έπιπλα της.Πιστεύει ότι ήταν από τις αδέσποτες γάτες που πηγαίναν στα απλωμένα ρούχα της.

Το θέμα είναι ότι τα ρούχα τα πέταξε, έφερε 3 φορές συνεργείο καθαρισμού το οποίο χρυσοπλήρωσε, στο τέλος έβρισε την ιδιοκτήτρια κι έφυγε.

Το θέμα είναι ότι γύρισε στο σπίτι της και τους γέμισε όλους εκεί, στην δουλειά της παντού. Πήγε σε γιατρούς οι οποίοι άλλοι την είπαν να πάει σε ψυχίατρο(?) άλλοι της έδωσαν φάρμακα για ψώρα και τελωσπάντων ταλαιπωρείται ακόμη μετά από τόσους μήνες. Το θέμα είναι ότι έχω πάει άπειρες φορές σπίτι της κι έχει έρθει αυτή, αλλά δεν έχω κολλήσει τίποτα.

Κανείς δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα της, αυτή ξύνεται συνέχεια και βλέπει τα μαυράκια στο δέρμα της(που είναι τα αυγά). Ρίχνει συνέχεια φάρμακα αλλά πιστεύει ότι έχουν κατασκηνώσει στο κρεβάτι και στα ρούχα της. Να πετάξει και τα υπόλοιπα ρούχα δεν λέει.

Έχει ζήσει κανείς κάτι παρόμοιο;Τώρα λέει να φέρει τις κουβέρτες της να τις πλύνει στο πλυντήριο μου επειδή στο δικό της δεν χωράνε.Εγώ τι πρέπει να κάνω;;;

Δημοσ.

Μπηκα να διαβασω το Θεμα και αρχισα να ξυνομαι...

**το πιο πιθανο ειναι να ειναι στο μυαλο της, παρτην και πατε ένα ταξιδακι καμια βδομαδα αν το ξεχασει.

BED+BUGS.JPG

Δημοσ.

ΑΕΚΑΡΑΑΑ ΟΕΕΕ ΤΡΕΛΑΙΙΙΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΕ ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΕΕΕ..

οπα οπα... λάθος ανάγνωση...

• Like 3
Δημοσ.

προσοχή εικόνες 

http://perierga.gr/2012/09/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7/

"Αξίζει να σημειώσουμε ότι έρευνες έδειξαν ότι σε ένα μονό στρώμα ύπνου υπάρχουν έως 10.000.000 ακάρεα, με σημαντικότερα τα Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae και Euroglyphus maynei. "

δεν γίνετε να τα ξεφορτωθείς οριστικά γιατι υπάρχουν παντού ! 

Δημοσ.

παντου ειναι αυτα..στη κυριολεξια παντου.αμα εχει πολυ σκονη πολλαπλασιαζονται ποιο πολυ.και δεν μπορεις να δεις ουτε αυτα ουτε τα περιττώματα τους.δεν ξερω πω να τω πω για αυτο θα το ριξω χύμα:η φιλη σου ειναι τρελη και σας εχει τρελανει ολους...πες της οτι χαλασε το πληντηριο σου και αρχισε να ξίνισε μπροστα της σαν και αυτη..θα απομακρυνθει απ9ο μονη της..

• Like 1
Δημοσ.

να αποκλείσεις πρώτα το ψυχολογικό ενδεχόμενο

τα "μαυράκια" που βλέπει εκείνη, τα βλέπουν και άλλοι? επιβεβαιώνουν οι συγγενείς της ότι κόλλησαν και αυτοί?

όχι τίποτα άλλο, αλλά τα ακαρεα όπως είδες στις φωτο, θέλουν και ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ξερω-γω να τα δεις...

αν είναι ψυχολογικό (που αυτό νομίζω) θέλει συμπαράσταση, ως φίλη και όχι απομάκρυνση

Δημοσ.

Τα ακαρεα υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν σχεδον παντου, δεν θα απαλλαχτεις ποτε! Ειναι λιγο φρικη να σκεφτεσαι πως εκει που κοιμασε και στα ρουχα σου ζουν κατι κακασχημα μικροσκοπικα αραχνοειδη αλλα ανεκαθεν αυτα υπηρχαν. Παντως η φιλη σου μαλλον τα εχει παιξει μιας και αυτα δεν μπορεις να τα δεις με γυμνο ματι.

Δημοσ.

Πες τη φιλη σου οτι τα ακαρεα ΔΕΝ διακρινονται με γυμνο ματι, ποσο μαλλον τα αυγα τους. Αυτα που φαινονται με γυμνο ματι ειναι οι κοριοι. Τα ακαρεα επισης μειωνονται αν αφησεις το στρωμα για μια μερα εξω να το χτυπα ο ηλιος. Βασικα ΟΛΑ τα στρωματα εχουν εκατομμυρια ακαρεα και ΟΛΑ τα σπιτια.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πριν χρόνια καθήσαμε σε ένα παγκάκι κάτω από ένα μεγάλο δέντρο. Μετά από λίγη ώρα αντιλίφθηκα ότι το παγκάκι ήταν γεμάτο από εκείνα τα μικροσκοπικά κατακόκκινα έντομα, ψύλλοι είναι; δεν ξέρω κι εγώ τί σκ@τά είναι.  Περιττό να σου πω ότι "ξυνόμουν" για μέρες, χωρίς φυσικά να έχω τίποτε. Το πιθανότερο είναι ότι της έγινε εμμονή. Αλλά θα ρωτήσω κι εγώ, αυτό το "κόλλησε και τους άλλους" πώς ακριβώς το διαπιστώσατε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...