Cryptic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Έχει βάλει σε τάπερ κάτι μαυράκια που αφήνουν που πιστεύει ότι μπορεί να είναι τα περιττώματα τους και θα τα πάμε στο χημείο του κράτους ή στο πανεπιστήμιο ή σε μικροβιολογικό εργαστήριο. Μπορεί να είναι ψείρες δε ξέρω έχουμε τρελαθεί. Οι γονείς της ξύνονται ακόμη...ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ? Θα τους βγάλετε όλους τρελούς τώρα;Και κάποιοι φίλοι της που είχαν πάει σε εκείνο το σπίτι, ξυνόντουσαν όταν φύγαν από εκεί. Τι ψύλλοι μωρέ;Οι ψύλλοι φαίνονται, έχω δει σε ζώα πόσο μεγάλοι είναι, άντε κι εσείς και οι ψυχίατροι σας. Τα ρούχα τα πλένει στους 60 και καθαρίζουν αλλά με τα στρώματα και τα χαλιά τι να κάνεί; Πες της να απευθυνθεί σε αλλεργιολόγο και παρασιτολόγο. Και όχι με τον αέρα του "Έχω ακάρεα κάντε κάτι", αλλά να τους αφήσει να εξετάσουν αυτοί το θέμα.
kostarika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εδώ λέμε ότι αυτά τα γαμ... είναι ορατά μόνο με μικροσκόπιο κι αυτή, όχι μόνο είδε τα περιττώματά τους, αλλά τα έβαλε και σε ...τάπερ;;; Έπρεπε να βρίσκεται ήδη πίσω απ' τα σίδερα, παρέα με τους τύπους με τα λαμπερά βλέμματα και τα λουριά στα μανίκια... σας παρακαλώ...
saya Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει οτι καποιοι γιατροι ειναι για ξυλο ειναι . Για καποια προβληματα πχ οπως ειναι η σπαστικη κολλητιδα που δεν εχει παθολογικη αιτια , ειναι θεμα που προκαλειται απο το αγχος,βεβαια ο αλλος υποφερει αρα παιρνει αγωγη, αν δεις λενε στα διαφορα σαιτ στο ιντερνετ οτι πολλοι που πηγαν σε γιατρους τους αντιμετοπιζαν σαν τρελους . Πραγμα αγενεστατο γιατι ο αλλος εχει προβλημα ασχετο που εσυ δεν το βλεπεις γτ δεν ειναι παθολογικο, δεν γινεται να του φερεσαι και σαν να ειναι του γιατρου . Απλως επειδη μαλλον φοβουνται εκεινη την στιγμη οτι βγαινουν ανεπαρκεις αντιδρουν ετσι..και μιλαμε για ασθενεια κιολας που ειναι και πολυ διαδομενη..
sphinxgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγω πιστευω πως μεταφέρθηκαν - επιζούν και αναπαράγονται σε κάποιο στρώμα, πάπλωμα, φουσκωτό μπουφάν,χαλιά- μοκέτες, μαξιλάρια , καναπέδες κλπ. Γενικά σε μέρη τα οποία δεν είναι ορατά όμως υπάρχουν και μεταφέρονται. Ιδανικό θα ήταν η μεταφορά των πραγμάτων απο κάποιο σπίτι σε κάποια αποθήκη τμηματικά ώστε να βρεθεί σε ποιο τμήμα γίνεται η μεταφορά. Η απολύμανση πρέπει να γίνει στα παραπάνω που έγραψα απο ειδικές εταιρίες που ασχολούνται με αυτό και όχι με την απολύμανση του σπιτιού. εφόσον όπως κατάλαβα το βλέπουν και το ζουν και άλλοι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ψυχοπάθεια. Αν ήταν μόνο σε ένα άτομο, τότε θα είχαμε κάποιες πιθανότητες.
pascalia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει λύση. Σε κτηνιατρεία πουλάνε ένα ειδικό σπρέι που είναι σε στυλ καπνογόνο. Το σπας και αυτό βγάζει πολύ πραμα. Είναι ένα τέτοιο σε κάθε δωμάτιο. Ένα τέτοιο κάνει 7-8 ευρώ. Με 4-5 τέτοια (δεν ξέρω τώρα) καθαρίζεις το σπίτι σου. Θα ανοίξει όλες τις ντουλάπες και όλα τα συρτάρια με τα ρούχα και θα απλώσει τις κουβέρτες σε καρέκλες. Στο κρεβάτι να τα βγάλει όλα και να είναι γυμνό το στρώμα. Τα σπας ένα ένα και αυτά κάνουν κάτι σαν θάλαμο αερίων με ουσίες. Φέβγεις αμέσως απο το σπίτι και γυρίζεις μετά απο 4 ώρες. ενοείτε κλίνεις όλα τα παράθυρα Με 40 ευρώ καθαρίζεις, και γλιτώνεις αλεργιολόγους ψυχίατρους ...και πηδάς το ταμ τιριριμ σε ψύλους ακάρεα κτλ.
xpapias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ γιατί νομίζω ότι πρέπει να πάει σε ένα σοβαρό δερματολογικό νοσοκομείο να τελειώνει το θέμα; Αν βρίσκεται στην Αθήνα θα έλεγα να πάει στο Συγγρός.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Τελικά έβγαλες άκρη τι είχε ή την ξέκοψες και ησύχασες;
ennoeitai Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τι πρέπει να κάνω;;; Πρέπει να της δείξεις πώς φαίνονται τα ακάρεα με γυμνό μάτι. Δηλαδή αυτό: 1. (απο http://www.eimaimama.gr/2012/05/akarea.html) ΚΑΙ 2. Δες και το τυρί με τη στρώση ακάρεα, που είπε ο michael92: https://www.google.gr/search?q=Altenburger+Ziegenkase&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Jo4FUbHFEo7Zsga8-IHgBQ&biw=1280&bih=556&sei=Ko4FUe7GB8bHsgbd0IGoCA Δηλαδή φαίνονται άσπρα. Και αξίζει να σημειωθεί ότι το δέκα τα εκατό του βάρους ενός μαξιλαριού που χρησιμοποιείται για 2 χρόνια μπορεί να είναι τα νεκρά ακάρεα και τα περιττώματά τους. Ξέρεις τι σημαίνει το δέκα τοις εκατό; Και αυτό μόνο σε δύο χρόνια. Ολόμαυρα έπρεπε να τα βλέπουμε τα μαξιλάρια και σεντόνια μας αν ήταν έτσι που τα λέει η φίλη σου. Και το ποιό σημαντικό από όλα. Από πού κι ως πού θεωρείται προσβολή να πας σε ένα ψυχίατρο;
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καποια μικροσκοπικα λευκα πραγματακια, σαν κοκκους σκονης, που κινουνται, ακαρεα είναι, ή κατι αλλο? Τελικα πως τα σκοτωνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα