louben Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω ενα λαπτοπ(Dell vostro A860) και παρατηρησα οτι αφαιρωντας του την μπαταρια και εχοντας το συνδεσει με το ρευμα δουλευε κανονικα.Θα μπορουσα να αφαιρεσω μονιμα την μπαταρια για λογους προστασιας της (αφου κατα 90% το εχω συνδεδεμενο στο ρευμα) η θα κανω ζημια?
tool1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 2,5 χρονια σχεδον δουλευω το λαπτοπ μου χωρις μπαταρια γιατι δεν το μετακινω κ δεν εχω προβλημα.
louben Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω.Δυο ερωτησεις ομως. Αφου δουλευει και χωρις μπαταρια να υποθεσω οτι οσο ειναι συνδεδεμενος στο ρευμα παρακαμπτεται η μπαταρια ή οχι? Η μπαταρια δε θελει μια στις τοσες φορτιση ή οχι?Αν την αφαιρεσω δηλαδη μηπως της κανω πιο πολυ ζημια παρα καλο? ΚΑι κατι ακομη.Μηπως λερωθουν οι επαφες απο κατω η μπει σκονη κτλ η δεν υπαρχει θεμα?
fsbmaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ...χωρις αστο...και μαι φορα το 4μηνο βαλτην...τζαμπα σκατε και αγχωνεστε με τετοια θεματα ...
LambisElef Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το έχω πει πολλές φορές: Οι απόψεις για τις μπαταρίες λιθίου διχάζονται. Είναι πολύ έξυπνες μπαταρίες. Εχθρός τους είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Αν τις αφήσεις για κάποιο καιρό αποφόρτηστες, τότε μειώνουν την απόδοσή τους. Βέβαια, αν δεν έχεις την μπαταρία στο λάπτοπ, τότε μια αυξομείωση της τάσης του ρεύματος θα σου κάψει τη μητρική και ίσως και άλλα μέρη. Εγώ προσωπικά την έχω πάνω στο λάπτοπ συνεχώς, φυσικά βγάζω το καλώδιο του ρεύματος από το jack του λάπτοπ όταν το κλείνω. Την έχω εδώ και ενάμισι χρόνο και ακόμα λειτουργεί κανονικότατα. Για μένα, καλύτερα να την αφήσεις πάνω στο λάπτοπ. Αν τη βγάλεις έτσι κι αλλιώς χάνεται η έννοια της φορητικότητας. Ακόμα και με ups εγώ προσωπικά δε θα την έβγαζα, καθώς μπορεί μετά εξαιτίας της σκόνης να μην κάνει καλή επαφή και τέτοια. Καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό cooler, εγώ προσωπικά πήρα ένα από e shop με 8Ε μόνο για να αναπνέει το λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα