LRoi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Έχω το εξής θέμα. Μετακόμισα πρόσφατα σε νέο σπίτι το οποίο διαθέτει έπιπλα κουζίνας για εντοιχισμό, ενώ εγώ διέθετα ελεύθερη κουζίνα από το παλιό σπίτι. Είχα αποφασίσει να βάλω την παλιά που είχα στην αποθήκη (τριετίας είναι δηλαδή, τι παλιά) και να αγόραζα καινούργια, αλλά η καινούργια σετ, φούρνος - εστία βγαίνει 400 περίπου. Θέλω να μάθω, αν γνωρίζει κάποιος, αν γίνεται να κοπεί ο πάγκος σε εκείνο το σημείο και ακολούθως, όταν κάποτε φύγω από αυτό το σπίτι να επιδιορθωθεί ο πάγκος στην αρχική του μορφή (χλωμό το κόβω αλλά u never know.) Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη δεν γίνεται γιατί είναι σαν να προκαλείς ζημιές στο σπίτι που νοίκιασες.
LRoi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη θα γίνει, εννοείται. Ο ίδιος μου ανέφερε ότι αν το σπίτι του το επιστρέψω, όπως ακριβώς το παρέλαβα, δεν έχει κανένα θέμα. Εξάλλου και για την τοποθέτηση κεραμικής εστίας πάνω στον πάγκο, θα χρειαστεί κόψιμο ο πάγκος, γιατί οι νέες εστίες έχουν άλλο μέγεθος από αυτές που είχε εγκατεστημένες ο προηγούμενος ενοικιαστής.
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι άλλο θέμα να κοπεί μια τρύπα στον πάγκο για να τοποθετηθεί μια συσκευή και άλλο θέμα να κοπεί ο πάγκος τελείως για να μπει η κουζίνα που έχεις. Στην τρύπα μπορείς να ξαναβάλεις άλλη συσκευή ίδιων ή και λίγο διαφορετικών διαστάσεων ενώ το κομμάτι του πάγκου που θα αφαιρεθεί δεν μπορεί να τον επαναφέρει την αρχική του κατάσταση, όταν βγάλεις τη συσκευή. Θα μπλέξεις αργότερα, εάν δεν συνεννοηθείς μαζί του στο συγκεκριμένο θέμα.
Pintsie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 τσέκαρε αν είναι ήδη "κομμένος" ο πάγκος στο σημείο εκείνο ή αν είναι ενιαίος με τον υπόλοιπο. Αν είναι κομμένος ήδη, θα έχει κάποια "γωνία" με σιλικόνη. (συνήθως μεταλλική) αν είναι κάτι τέτοιο, μπορείς μετά να το ξανακολλήσεις.
LRoi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μπα, απ' όσο θυμάμαι, είναι ενιαίος με τον υπόλοιπο πάγκο αν και αυτό που προτείνεις θα ήταν πολύ καλή ιδέα για να μπαίνει είτε ελεύθερη, είτε εντοιχισμένη κουζίνα. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν με βλέπω να τη γλυτώνω την εντοιχισμένη και είναι κρίμα, γιατί η άλλη είναι τριετίας Pitsos και θα την φάει η αποθήκη...
Pintsie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να πας σε κάποιο από τα καταστήματα ηλεκτρονικών και να την "ανακυκλώσεις". (θα έχεις κάποια έκπτωση στη νέα σου κουζίνα)
LRoi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Πήγα. 100 ευρώ έκπτωση δίνουν και μάλιστα με τρελή κοροΐδία. Ούτε για αστείο, για κουζίνα τριετίας. Να αναφέρω παράδειγμα, πήγα χθες σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών για να δω την κουζίνα που είχε στο site τους από κοντά. Σετ εντοιχισμού, τιμή 399€ + 15€ μεταφορικά (ενώ μάλιστα σε όλα τους τα είδη είχαν δωρεάν μεταφορικά, για το συγκεκριμένο σετ ζητούσε 15€ λόγω ειδικής τιμής στην κουζίνα, σα να σου λέει δηλαδή, έχει αρχική 499, εγώ στην πήγα 399, αλλά θέλω και 15 ευρώ μεταφορικά, γιατί την κατέβασα πολύ χαμηλά, αστεία πράγματα) στο κατάστημα την είχε 599 και -100 με απόσυρση και όταν του έδειξα στο κινητό ότι στο site την έχει 399 μου είπε ότι είχε γίνει λάθος και επειδή δεν ήθελε να νομίζω ότι με κοροΐδεύουν, θα μου την άφηνε 449€. Μόλις βγήκα από το κατάστημα, μπήκα skroutz από κινητό για να δω αν υπάρχει κάπου αλλού να τη δω και ως δια μαγείας η κουζίνα είχε πάει στα 449 με δωρεάν μεταφορικά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ευτυχώς την έχω βρει αλλού στα 405 με δωρεάν μεταφορικά. Κοινώς αν δεν είχα ψαχτεί και πήγαινα απευθείας εκεί, θα την είχα πατήσει σαν μπούλης...
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 κοιταξε μηπως και σε συμφαιρει να κοψεις τον παγκο και οταν φυγεις αλλαζεις παγκο. μετρα το μηκος του παγκου και ρωτα σε ενα μαραγκο για το κοστος, δεν νομιζω να εχει πανω απο 100-150ε.
gorge18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Συνήθως ο παγκος κανει 70€ τα 4 μετρα . Μπορείς να τον κόψεις με μια σεγα και να παρεις απο ξυλουργείο 2 μεταλλικές ράβδους που βαζουν στις γωνίες στους παγκους και τους βαζεις στο κομμάτι που έκοψες . Οταν φυγεις προσαρμόζεις με σιλικόνη το κομμάτι αυτο και είναι μια χαρα .
LRoi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι ο πάγκος, αλλά το συρτάρι κάτω από τον πάγκο που αποτελεί μέρος του υπόλοιπου συνόλου, των ντουλαπιών δηλαδή. Εκείνο το μέρος είναι που με εμποδίζει ουσιαστικά...
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι ο πάγκος, αλλά το συρτάρι κάτω από τον πάγκο που αποτελεί μέρος του υπόλοιπου συνόλου, των ντουλαπιών δηλαδή. Εκείνο το μέρος είναι που με εμποδίζει ουσιαστικά... συνήθως στα εντοιχισμένα καθε ντουλαπι ειναι ανεξαρτητο οποτε μαλων θα μπορει να αφαιρεθεί το συρταρι. θα το φυλάξεις στην αποθηκη και το ξαναβαζεις οποτε χρειασει.
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι ο πάγκος, αλλά το συρτάρι κάτω από τον πάγκο που αποτελεί μέρος του υπόλοιπου συνόλου, των ντουλαπιών δηλαδή. Εκείνο το μέρος είναι που με εμποδίζει ουσιαστικά... Επειδή βλέπω ότι προβληματίζεσαι σταδιακά, πρώτα με τον πάγκο, στη συνέχεια με τα συρτάρια κάτω από τον πάγκο και αργότερα, ίσως, με το σύνολο των ντουλαπιών της κουζίνας, κάνε ότι σε συμβουλεύουν, σχετικά με το ξήλωμα τους, και άσε τον ιδιοκτήτη να ... κουρεύεται ... Στο κάτω-κάτω, δικό σου είναι το σπίτι; ΥΓ Προβληματίζομαι για το πώς θα αντιμετώπιζαν αυτό το θέμα, όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση, εάν το διαμέρισμα ήταν δικό τους ...
jspawn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω είναι παλιό το θέμα αλλά θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο όχι σε ενοικιαζόμενο σπίτι αλλά στο δικό μου ξέρετε πόσο περίπου παίρνουν για να κόψουν τον πάγκο ; Και αν ξέρετε και κανένα ξυλουργο που να ασχολείται προς βορεια προάστεια ; Ευχαριστώ
Christos_85 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Την άλλη εβδομάδα μετακωμίζω σε νέο διαμέρισμα και θέλω να ρωτήσω το εξής: Το σπίτι έχει μια παλιά (όχι εντοιχιζόμενη) κουζίνα την οποία και θα αντικαταστήσω. Έχω συμφωνήσει αν θέλω να αλλάξω πάγκο οπότε το μόνο που μένει, ώστε να μπορέσω να πάρω εντοιχιζόμενη κουζίνα που θέλω, είναι να δω τι θα κάνω με το συρτάρι που πρέπει να μπει από κάτω. Έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα