Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!μενω στη θεσσαλονικη και πριν απο 1 μηνα μου εγκατεστησαν στο σπιτι φυσικο αεριο.ο εγκαταστατης, μου ειπε οτι την πιεση στον καυστηρα την ανεβαζω μια φορα στις 15 μερεσ που θα πεφτει αλλα τωρα τελευταια πεφτει 2 φορες τη μερα.γνωριζει κανεις τι μπορει να εχει?δεν τηλεφωνησα στον εγκαταστατη λογω γιορτων αλλα αν συνεχισει ετσι πρεπει κατι να γινει.

Δημοσ.

τι είναι η πίεση στον καυστήρα ?  δεν το έχω ξανακούσει.

αν έχει αισθητήρα και ηλεκτροβάνα ασφαλείας και πέφτει, κάπου χάνει αέριο στη σωλήνα ή σε μούφες..

ή κάποια μαλακία ηλεκτρολογική .

Δημοσ.

τι είναι η πίεση στον καυστήρα ?  δεν το έχω ξανακούσει.

αν έχει αισθητήρα και ηλεκτροβάνα ασφαλείας και πέφτει, κάπου χάνει αέριο στη σωλήνα ή σε μούφες..

ή κάποια μαλακία ηλεκτρολογική .

εχει ενα ρολοι που μετραει την πιεση σε bar ακριβως απο την κατω πλευρα του καυστηρα.ο εγκαταστατης μου ειπε να κοιταω να ειναι αυτο συνεχεια πανς απο 1 bar. οταν πεφτει απο το 1 μπαρ υπολειτουργει και αν πεσει τελειως σταματαει η λειτουργια του.εχει μια βαλβιδα που ανοιγοντας την ανεβαζεισ την πιεση.αλλα ατομα που εχω μιλησει με ειπαν πως το κανουν αυτο 2 φορεσ το μηνα

Δημοσ.

εχει ενα ρολοι που μετραει την πιεση σε bar ακριβως απο την κατω πλευρα του καυστηρα.ο εγκαταστατης μου ειπε να κοιταω να ειναι αυτο συνεχεια πανς απο 1 bar. οταν πεφτει απο το 1 μπαρ υπολειτουργει και αν πεσει τελειως σταματαει η λειτουργια του.εχει μια βαλβιδα που ανοιγοντας την ανεβαζεισ την πιεση.αλλα ατομα που εχω μιλησει με ειπαν πως το κανουν αυτο 2 φορεσ το μηνα

έχω δει και ατομικό λέβητα στης πεθεράς μου και μεγάλο λέβητα στην πολυκατοικία μου.

σε κανέναν δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο.

στης πεθεράς μου πάντως έχει πέσει ταλαιπώρια μέχρι να στρώσει. όταν πέφτει το ρεύμα πρέπει να πάει και κάποιος να πατήσει μια ασφάλεια πάνω στη μονάδα για να ξαναπάρει μπρος..

Δημοσ.

έχω δει και ατομικό λέβητα στης πεθεράς μου και μεγάλο λέβητα στην πολυκατοικία μου.

σε κανέναν δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο.

στης πεθεράς μου πάντως έχει πέσει ταλαιπώρια μέχρι να στρώσει. όταν πέφτει το ρεύμα πρέπει να πάει και κάποιος να πατήσει μια ασφάλεια πάνω στη μονάδα για να ξαναπάρει μπρος..

το δικο μου ειναι ατομικο.παντως με οσους εχω μιλησει ολοι εχουν αυτο το θεμα απλα το διορθωνουν καθε 15 μερες και οχι 2 φορες τη μερα σαν και μενα. δνε γινεται να το αποφυγεισ αποτι καταλαβα.εκτοσ ισως αν βαλεις κανα πολυ καλο καυστηρα με κανα αυτοματισμο.ισως ναναι και αυτο π λες οτι θελει χρονο για να στρωσει.με τ ρευμα παντως δν νομιζω να εχει σχεση.

Δημοσ.

Αυτο που λες πρεπει να ειναι τα νερα. Μαλλον απο καπου χανει λιγο νερο και χρειαζεται να ανεβαζεις την πιεση, ψαξε για καμια διαρροη αλλοιως περιμενε τον τεχνικο.

Δημοσ.

Αυτο που λες πρεπει να ειναι τα νερα. Μαλλον απο καπου χανει λιγο νερο και χρειαζεται να ανεβαζεις την πιεση, ψαξε για καμια διαρροη αλλοιως περιμενε τον τεχνικο.

οκ θα το κοιταξω αυτο π λες.ελπιζω να ειναι κατι π δεν χρειαζεται πολυ φασαρια για να διορθωθει.

Δημοσ.

Οπωσδήποτε, δεν μπορεί να έχει σχέση το μανόμετρο της πίεσης με το αέριο. Αλλοίμονο αν είχε, και έπρεπε κάθε νοικοκυριό να κατεβαίνει στο λεβητοστάσιο για να το ελέγχει.

Το πιθανότερο είναι αυτό που αναφέρει ο lary και ίσως έχει σχέση και με το δίκτυο της περιοχής. Ρώτησε τον εγκαταστάτη για να μάθεις περισσότερα για το λόγο που έβαλε το μανόμετρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...