kanesaxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Mια χαρά ειναι και ας ειναι τα 1ης γενιάς...Πλήρες κουτάκι, χωρίς πολλες πολλες απαιτήσεις. 8GB πάντως είναι υπεραρκετά, οπότε μη σε αγχώνει αυτό.
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Με ανοιχτά Firefox,explorer,chrome,word,excel, και βάλε οτι άλλο θες ακομα,αν καταφέρεις και περάσεις τα 3γιγα ειναι θαύμα. Αν το κουτί ειναι οκ,τότε με 8γιγα μνήμη θα αντέξει άνετα 5-6χρονια. Δε σημαίνει οτι επειδή γίνονται ποιο απαιτητικα τα office,και οι λοιπές εφαρμογές,θα πρέπει να τις αναβαθμιζεις και να μη σου φτάνει η μνήμη. Το λέω αυτο,γιατι σε γνωστού ΓΡΑΦΕΙΟ,με p4,1gb ram,χωρίς γραφικών,μια χαρά τρέχει τα xp, και ανοίγει 3-4 καρτέλες στο Ίντερνετ,ακούει live ράδιο απο κει και κάνει τις δουλειές του office.σε Pc 9 ετών...θελω να πω μ αυτο το παράδειγμα οτι αν κρατήσεις σ αυτο τα windows που χέι και τα office για 10χρονια δε θα χεις θεμα.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
phovos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Με ανοιχτά Firefox,explorer,chrome,word,excel, και βάλε οτι άλλο θες ακομα,αν καταφέρεις και περάσεις τα 3γιγα ειναι θαύμα. Αν το κουτί ειναι οκ,τότε με 8γιγα μνήμη θα αντέξει άνετα 5-6χρονια. Δε σημαίνει οτι επειδή γίνονται ποιο απαιτητικα τα office,και οι λοιπές εφαρμογές,θα πρέπει να τις αναβαθμιζεις και να μη σου φτάνει η μνήμη. Το λέω αυτο,γιατι σε γνωστού ΓΡΑΦΕΙΟ,με p4,1gb ram,χωρίς γραφικών,μια χαρά τρέχει τα xp, και ανοίγει 3-4 καρτέλες στο Ίντερνετ,ακούει live ράδιο απο κει και κάνει τις δουλειές του office.σε Pc 9 ετών...θελω να πω μ αυτο το παράδειγμα οτι αν κρατήσεις σ αυτο τα windows που χέι και τα office για 10χρονια δε θα χεις θεμα.. Sent from my iPhone using Insomnia Συμφωνω με το φίλο! Σπίτι έχω ακόμα τον c2d Ε4400 με 2Gb και για δουλεια γραφείου είναι άριστος,(τον έχω περίπου 6 χρόνια) Στο γραφείο έχω 12 υπολογιστές. οι 6 είναι 10ετίας με ram 512 και 1gb! Φέτος θα τους αλλάξω γιατί απλά αργούν πλέον να ανταποκριθούν στα βασικά... άρα με 8gb ram και i5 έχεις χαλαρά 10 χρόνια μπροστά σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα