Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lg optimus l7 εχω βαλει μια microSDhc 16gb class 4

το κινητο αναγνωριζει την μουσικη που του εχω μεσα , αλλα τα παιχνιδια δεν τα εγκαταστει στην sd αλλα στο κινητο,με αποτελεσμα να μην εγκαταστονται(ειναι γεματη του κινητου,2 γβ).

να το παω στο σερβις ή μηπως πρεπει να κανω εγω καμια ρυθμιση ή μηπως φταιει η sd?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

εγκατεστησε την εφαρμογη app2sd απ το google play και πες μας τι σου βγαζει.

δικο μου λαθος,μαλλον, η καρτα του κινητου ειναι φουλ, απο τα data του παιχνιδιου. τικανω τωρα?

Δημοσ.

με το app2sd μεταφερεις προγραμματα και παιχνιδια στη καρτα μνημης.

sry κιολας για το υφος μου, αλλα πως θα το κανω εγκατασταση με γεματη τη μνημη του κινητου,δεν με αφηνει,

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αντιγραψω,μετακινησω να κανω οτιδηποτε στη καρτα που του εβαλα(δεν την αναγνωριζει). Καποιος μου ειπε πως ολα τα lg θελουν ολα τα αρχεια στην εσωτεικη μνημη και οχι στην εξωτερικη, ισχυει?

κια αν οχι πως μετακινω εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα sd.

Δημοσ.

Όχι, δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα τα LG, μια χαρά δουλεύουν οι εφαρμογές και από την κάρτα μνήμης. 

Αν δεν βλέπει την κάρτα μπορεί να έχει καταστραφεί. Δοκίμασε να την διαμορφώσεις (format) μέσα από το κινητό (κανόνισε πρώτα να έχεις πάρεις, αν γίνεται, τα αρχεία από μέσα)

Δημοσ.

εχω βαλει στο κινηρο micro sdhc και η lg λεει οτι το κινητο θελει micro sd transflash καμια διαφορα?

το app2sd δεν δουλεψε στην περιπτωση μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...