Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το forum του Insomnia  :-D

βασικα εχω ενα προβληματακι και αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας..ειμαι 18 ετων και οπως αναφερω και στον τιτλο δεν εχω αναπτυξει σχεδον καθολου τριχοφυια..απλα λιγες ξεμπαρκες πανω απο το χειλος και στος φαβοριτες..αλλα πολυ αραιες

σχεδον ολοι οι κολλητοι μου εχουν βγαλει μεχρι και γενειαδα (!) και φοβαμαι μηπως το προβλημα ειναι ορμονικο η εχει σχεση με προβλημα υγειας.

θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας αν γνωριζετε κατι πανω στο θεμα, και μετα να μου προτεινετε και καποια λυση ωστε  γινει καλυτερη η κατασταση  B)

ευχαριστω εκ τον προτερων  
Και καλη χρονια να εχουμε :-D

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορω να πω οτι εισαι τυχερος που δεν εχεις βγαλει (ακομα) γένι. Φαντασου να ειχες και να επρεπε να το ξυριζεις συνεχεια.......

• Like 3
Δημοσ.

Μπορω να πω οτι εισαι τυχερος που δεν εχεις βγαλει (ακομα) γένι. Φαντασου να ειχες και να επρεπε να το ξυριζεις συνεχεια.......

ισως να ειναι μπελας, αλλα ας βγαλουμε πρωτα και βλεπουμε  :unsure:

Δημοσ.

Ρε συ, καποια ατομα βγαζουν αραια και που γενι και καποια αλλα απο τα 15 τους ειναι σαν τον Gandalf. Απλά εσυ πρεπει να ευχαριστεις μερα νυχτα τον Θεο επειδη αυτο που θεωρεις τωρα μειονέκτημα αυριο-μεθαυριο θα σε γλυτώσει απο ΠΟΛΥ μπελα......

Δημοσ.

Ανταλλάζεις;

μπεσα :ρ

Ρε συ, καποια ατομα βγαζουν αραια και που γενι και καποια αλλα απο τα 15 τους ειναι σαν τον Gandalf. Απλά εσυ πρεπει να ευχαριστεις μερα νυχτα τον Θεο επειδη αυτο που θεωρεις τωρα μειονέκτημα αυριο-μεθαυριο θα σε γλυτώσει απο ΠΟΛΥ μπελα......

ναι αυτο ειναι αναλογα το ατομο και τον οργανισμο του, το θεμα ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να επιταχυνθει η διαδικασια.

δεν ξερω, γιατι τοσο μισος απεναντι στο μουσακι?  :huh:

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί που δεν βγάζουν γένι ούτε για δείγμα, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να πας πάντως σε ενδοκρινολόγο και να τσεκάρεις τις ορμόνες σου άμα θες και αν το θεωρήσει κι αυτός σκόπιμο.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί που δεν βγάζουν γένι ούτε για δείγμα, χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να πας πάντως σε ενδοκρινολόγο και να τσεκάρεις τις ορμόνες σου άμα θες και αν το θεωρήσει κι αυτός σκόπιμο.

ευχαριστω πολυ, θα το εχω υποψιν.

Δημοσ.

γιατι τοσο μισος απεναντι στο μουσακι?  :huh:

Θες να σου πω γενικα γιατι δεν θελουμε το μουσι οι αντρες ή εγω προσωπικα;

Δημοσ.

Η αυξημενη τεστοστερονη προκαλει τριχοφυια. Ποσες φαπ-φαπ ριχνεις τη βδομαδα; (αν εισαι κατω απο 6-7, αυξησε τες!)

• Like 2
Δημοσ.

Θες να σου πω γενικα γιατι δεν θελουμε το μουσι οι αντρες ή εγω προσωπικα;

Για πες και εγώ ενδιαφέρομαι. Δεν έχω ξανακούσει ότι μισούμε το μούσι...

Και εγώ βγάζω λίγο. Και είμαι 22. Στα 20 πήγα ενδοκρινολόγο και το περίεργο ήταν πως όχι μόνο ήμουν ΟΚ αλλά ήμουν παραπάνω και από ΟΚ. Η τέστο (τεστοστερόνη) στα ύψη πάνω από το μέσο όρο τότε...

Είναι στον οργανισμό του καθενός...

Πάντως αυτά τα διάσπαρτα και αρεά γένια (λίγο εδώ λίγο εκεί) είναι πιο εκνευριστικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...