Nikolakisg13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους ! Εχω ενα aspire 5920g ενος φιλου που εμφανισε το εξης προβλημα.. Μια χαρα επαιζε 3 χρονια και παραπανω μεχρι που μια μερα σταματησε να δουλευει.. Τελος παντων το ψαχνω απο δω και απο κει και βρισκω ενα ενος συναδελφου ιδιο μοντελο ακριβως και το τσιμπαω να κανω τραμπες τα parts να δω τι πεθανε.. Τελικα η κλασσικη 8600gt που φοραγε αιωνια της η μνημη και αυτο μακαριστον!! μιας και με αλλαγη της καρτας γραφικων (τα Acer αυτα ειχαν ΜΧΜ πως το λενε που αλλαζεις καρτουλα) επεξε μια χαρα... Reballing λεω δεν αξιζει σε παλιο πισι μιας και ειναι 2ο πλεον για οταν μετακινειται Βρισκω και του βαζω μια μεταχειρισμενη 8400gs απο ebay (25 euros!!!) και ολα μια χαρουλα (πλην games βεβαια δεν τραβαγε μια!) Και ερχομαστε στο προβλημα αφου σας ανελυσα το ιστορικο.. Απαξ και περασω HDMI καλωδιο και το βαλουμε σε HDTV τα δειχνει στην τηλεοραση ολα ΠΡΑΣΙΝΑ!!! Πρασινα εντελως ομως.. Εχω σπασει τα νευρα μου...αλλαξα παστες,ανεμηστηρακια,καλωδια,λειτουργικο (εβαλα τα 7αρια απο vista) το πρασινο παραμενει πρασινο.. Οσον αφορα τους Drivers στα win7 το λαπτοπ ακουει μονο με τον driver nvidia απο το site της acer γιατι με update απο το site της nvidia μολις συνδεσω HDMI η ανοιξω nvidia control panel τρωω BSOD μεσα στην μουρη με τους ποιο προσφατους ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???? ΥΓ θελουμε να το χρησιμοποιησουμε πλεον σαν media center PC γι αυτο σπαω το κεφαλι μου pLZ help!
filip123go Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά..!Άλλο καλώδιο δοκίμασες....?
nike1600 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε αν στο κανει αυτο και με τη vga εξοδο
Nikolakisg13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Nope η VGA παιζει καμπανα αλλα δεν βγαζει 1920χ1080 Nαι μεχρι και ακριβο πηγα και πηρα high quality klain main Τιποτα!!
nike1600 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ΕΑΝ εχεις τουν νεοτερους drvers και καλο καλωδιο και δεν αλλαζει τοτε φταιει η καρτα και ισως σαν μεταχειρισμενη καποια μαλ@$#%α εκανε ο προηγουμενος.... Aααα επισης μερικες τηλεορασεις δειχνουν πρασσινη εικονα οταν δεν ερχεται σωστα το σημα σε αυτες, κατι σαν error message Πασο... νομιζα εναν ανεμιστηρα....
Nikolakisg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ελεος !! Τελικα εφταιγε η τηλεοραση ! Δεν ξερω τι μαγικη ασυμβατοτητα υπαρχει αλλα το λαπτοπ οταν το συνδεσω οπουδηποτε αλλου παιζει καμπανα Στην TV του τιποτα!!! Το αστειο ειναι οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ συνδεσω στην τιβι παιζει κομπλε ΕΚΤΟΣ απο το λαπτοπ του..το οποιο παιζει κομπλε οπουδηποτε αλλου... Τελικα μερικα ερωτηματα σχετικα με τους υπολογιστες θα μεινουν αναπαντητα για παντα!!! Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα