Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο pc. Τι είναι καλύτερο?

1)Intel Core i7 3770k + Ati Radeon HD 7950 3GB

2)Intel Core i7 3770k + Nvidia GTX 660Ti

3)Intel Core i5 3570k + Nvidia GTX 670

To pc το θέλω για gaming και livestreaming.

Δημοσ.

3 επιλογή έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και  με τον i5 δεν χάνεις και πολλά, επίσης σε ενδιαφέρουν τα o/c αν δεν σε ενδιαφέρουν μην βάλεις τον 3570κ  πεταμένα λεφτά 

Αν θες πες το ποσό που δίνεις συνολικά να σου βγάλουμε εμείς μια σύνθεση εδώ στο φορουμ 

Δημοσ.

δεν ξέρω εμένα μου αρέσουν ποιο πολύ η  nvidia την  εμπιστεύομαι  στο άπυρο από amd μονό επεξεργαστές θέλω να ακούω της κάρτες της έχω ξεγράψει  

οθονη στην συνθεση θες. αν εχεις ποιο μοντέλο η έστω πόσοι ανάλυσή. o/c θα κανεις ;;;

Δημοσ.

1000E θέλω να δώσω.

Ίδια χρήματα κάνουν οι GTX670/7970. Δεν στο έβαλα έτσι τυχαία. Και αν κλοκάρεις η 7970 πάει πάνω και από την 680, όχι απλά πάνω από την 670...

Δημοσ.

Ίδια χρήματα κάνουν οι GTX670/7970. Δεν στο έβαλα έτσι τυχαία. Και αν κλοκάρεις η 7970 πάει πάνω και από την 680, όχι απλά πάνω από την 670...

αυτο δεν το ηξερα αρα αξιζει τοτε η 7970 :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Πάντως επειδή καταλαβαίνω ότι πας για καινούριο PC, θέλω να πεις και το PSU που σκοπεύεις να βάλεις.

Πάντως ξέχνα τον 3770 και το gaming. Περιττά έξοδα

Δημοσ.

Φίλε Tasos555 αρκετά fail σε αυτά που έβαλες. Καλύτερα να παρακολουθήσεις λίγο καλύτερα τους πιο έμπειρους στο σπορ στο αντίστοιχο section του forum και να συζητήσεις μαζί τους, προτού αρχίσεις να κάνεις προτάσεις.

Εντελώς φιλικά και ελπίζω να μην με παρεξηγείς. Όλοι με λάθη ξεκινήσαμε :)

Και ακόμα ο TS δεν ζήτησε πρόταση για σύνθεση. Έχει ζητήσει (προς το παρόν) γνώμη για CPU+VGA

Δημοσ.

Τιμή 1000Ε χωρις οθόνη. Αν μπορείτε προτείνετε συνθέσεις.

Απλά το θέλω και για livestreaming γιαφτό έλεγα να πάω για ι7

Δημοσ.

Φίλε μου όχι έτσι. Θα το κάνεις σωστά για να πάρεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Έχει εδικό section το forum για νέες συνθέσεις. Στα sticky θα βρεις και μια φόρμα. Θα την κάνεις copy-paste στο thread που θα ανοίξεις και θα την συμπληρώσεις ;)

Το Live streaming* (εκτός αν θες να πεις κάτι άλλο)  γίνεται και με Pentium IV

* Έχει να κάνει με το να βλέπεις ζωντανά TV/Video από το Internet. Γρήγορη σύνδεση θέλει και όχι HW.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...