adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο pc. Τι είναι καλύτερο? 1)Intel Core i7 3770k + Ati Radeon HD 7950 3GB 2)Intel Core i7 3770k + Nvidia GTX 660Ti 3)Intel Core i5 3570k + Nvidia GTX 670 To pc το θέλω για gaming και livestreaming. 7970 θα του βάλεις την ποιο φτηνή !
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν ενοω αυτο. Ενοώ να κάνω livestream πχ to Call of Duty Black Ops 2. Τώρα ή εγώ έχω γεράσει αρκετά και έχω χάσει επεισόδια ή μάλλον κάτι άλλο θες να πεις... Φαντάζομαι ότι θες να παίζεις COD Black-Ops live. Multiplayer δηλαδή στους επίσημους servers. Το streaming στο τέλος γιατί το βάζεις και με μπερδεύεις τον δύστυχο? Δεν παύει να είναι gaming. Που κολλάει λοιπόν ο 3770? Τέτοιον επεξεργαστή θα τον εκμεταλλευτείς σε heavy multi-threaded εφαρμογές και τα gaming δεν είναι τέτοιες (τουλάχιστον ακόμα...) Εκεί μετράει η VGA.
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μην τα πιάνεις αυτά γιατί είπαμε έχει πολλά λάθη (αυτό είναι το πιο χτυπητό). Έχει ανοίξει άλλο topic στα Νέα συστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα