Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω λεω οτι και ο LunaTic παντως...

Πηρα το steelseries 6gv2 και το feeling του πληκτρολογιου

ειναι τοσο εμπειρο που εκοψα τις συνομιλιες στο skype και λεω

σε ολους -ΜΟΝΟ CHAT ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ-

γιατι ευχαριστιεμαι να γραφω!!!!!!!!!

Αληθεια !!

Take care!~

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω οτι και ο LunaTic παντως...

Πηρα το steelseries 6gv2 και το feeling του πληκτρολογιου

ειναι τοσο εμπειρο που εκοψα τις συνομιλιες στο skype και λεω

σε ολους -ΜΟΝΟ CHAT ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ-

γιατι ευχαριστιεμαι να γραφω!!!!!!!!!

Αληθεια !!

Take care!~

Ειλικρινά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, μόνο ότι έχω δει σε video.

ΟΜΩΣ ρε σεις διαβάζετε το θέμα απ' την αρχή... 

Τι πετάτε ξέμπαρκα τέτοια πράγματα? 

Ο άνθρωπος έχει budget max 50€ κι αν διάβαζες προσεκτικά, θα καταλάβαινες γιατί δεν θα έπρεπε να το προτείνεις κι όχι απλά λόγω των +40€, αλλά λόγω των αναγκών του ενδιαφερόμενου...

Δημοσ.

Μια χαρά διάβασα το θέμα φίλε.!

Εαν παρα τα videos που εχεις δει εβλεπες και το πληκτρολογιο

αυτο in real θα καταλαβαινες για ποιο λογο το προτείνω σε καποιον

που παιζει fps και cod (post #12)

Αρα οι ανάγκες του υπερκαλύπτονται για χρονια !!

Το ποσό βεβαια ειναι υποκειμενικο εντελώς..

Εάν καποιος θελει να διαθεσει ενα ποσο για κατι τετοιο θα το κανει

για την κ@υλ@ του και μόνο..!

Οχι οτι μου τρεχουν απο τα μπατζακια...Νεο πισι και εβαλα κουτι των 30 ευρω και

τα έκοψα και απο το DVDrw που δεν εβαλα καθολου...

Να μου λεω το κουτι δεν το βλεπω ποτε και γραφω 1 dvd το μηνα...

Το πληκτρολογιο ομως ειναι μερος της καθημερινοτητας μου!!

Choices,Choices...

Anyway βγηκα και offtopic

Δημοσ.

λοιπον επειδη θελω και εγω σε αυτο το Budget να παρω ενα πληκτρολογιο... το χ4 κανει θορυβο στα πληκτρα? οταν πατιετε... για το ροκατ λογω εταιριας δε το προτιμο και το ραζερ επισης κανει θορυβο?

υγ: ειναι και ασηρματο το χ4?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι ασυρματο και κανει το συνηθισμενο περιπου θορυβο που θα κανει ενα οποιοδηποτε πηκλτρολογιο της ms..ισως λιγο λιγοτερο

σε δακτυλογραφηση δε συναρπαζει παντως (χωρις να προβληματιζει ιδιαιτερα, το συνηθιζεις γρηγορα ) σε gaming ομως ειναι πολυ καλυτερο απο ενα συμβατικο πληκτρολογιο ,εκει ειδα αμεσως τη διαφορα μιας και με βολεψε απο τη πρωτη ωρα

τελος, το οτι ειναι φωτειζομενο ειναι τεραστια τελικα υποθεση σε σκοτεινο χωρο (ειδικα οταν παιζεις ) και προσωπικα δε θα το αλλαζα με μηχανικο που δεν ειναι φωτειζομενο

επισης ο φωτισμος του ειναι πολυ διακριτικος (και ρυθμιζομενος) και δε προκειται ποτε να ενοχλησει

συνολικα εννοειται οτι δε πιανει κορυφη στα πληκτρολογια, ομως πραγματικα αξιζει το τελευταιο του cent

οποιος θελει να κινηθει στο συγκεκριμενο budget , το παιρνει με κλειστα ματια

• Like 1
Δημοσ.

ααα οκ.. και εγω για αυτο κλεινω... για ατο ασυρματο σε ρωτησα γιατι ετσι γραφει στο αμαζον:

Stowable Nano Transceiver

Be free, with wireless freedom.

http://www.amazon.com/Microsoft-JQD-00001-SideWinder-X4-Keyboard/dp/B002ZV51DI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358176118&sr=8-1&keywords=sidewinder+x4

καπου στη μεση το λεει

Δημοσ.

ααα οκ.. και εγω για αυτο κλεινω... για ατο ασυρματο σε ρωτησα γιατι ετσι γραφει στο αμαζον:

Stowable Nano Transceiver

Be free, with wireless freedom.

http://www.amazon.com/Microsoft-JQD-00001-SideWinder-X4-Keyboard/dp/B002ZV51DI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358176118&sr=8-1&keywords=sidewinder+x4

καπου στη μεση το λεει

Μάλλον έκαναν copy-paste το συγκεκριμένο κείμενο από το Arc... ;)

mk_arcb_productfeatures.jpg

Δημοσ.

Κάτι θέλω να γράψω σχετικά με τις αγορές hardware και ίσως κατ'επεκταση και σε περισσότερους τομείς.

Πολλές φορές στο παρελθόν... και νομίζω και όλοι όσοι ασχολούνται με αγορές περιφερειακών κτλ ...  αγοράζουν "φτηνό" hardware με σκοπό να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. 

Όμως με την χρήση και με το πέρας του χρόνου αυτά τα φτηνά πράγματα χαλάνε και πιο εύκολα με αποτέλεσμα η κατα τη γνώμη τους "φτηνή και συμφέρουσα λύση" να μην είναι τελικά σωστή

Παράδειγμα αν η αγορά ενός mouse με 60 ευρώ σας φαίνεται ακριβή... δοκιμάστε να αθροίσετε τα 2-3-4 "φτηνιάρικα" που θα σας χαλάσουν στον ίδιο χρόνο.

Το ίδιο ισχύει για όλα σχεδόν οπότε το σκεπτικό μου είναι να πάρεις κάτι που θα το χαρείς και σε βάθος χρόνου θα είσαι αν όχι κερδισμένος ...στα ιδία με καλύτερη ποιότητα.

Δημοσ.

Κάτι θέλω να γράψω σχετικά με τις αγορές hardware και ίσως κατ'επεκταση και σε περισσότερους τομείς.

Πολλές φορές στο παρελθόν... και νομίζω και όλοι όσοι ασχολούνται με αγορές περιφερειακών κτλ ...  αγοράζουν "φτηνό" hardware με σκοπό να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. 

Όμως με την χρήση και με το πέρας του χρόνου αυτά τα φτηνά πράγματα χαλάνε και πιο εύκολα με αποτέλεσμα η κατα τη γνώμη τους "φτηνή και συμφέρουσα λύση" να μην είναι τελικά σωστή

Παράδειγμα αν η αγορά ενός mouse με 60 ευρώ σας φαίνεται ακριβή... δοκιμάστε να αθροίσετε τα 2-3-4 "φτηνιάρικα" που θα σας χαλάσουν στον ίδιο χρόνο.

Το ίδιο ισχύει για όλα σχεδόν οπότε το σκεπτικό μου είναι να πάρεις κάτι που θα το χαρείς και σε βάθος χρόνου θα είσαι αν όχι κερδισμένος ...στα ιδία με καλύτερη ποιότητα.

Κατά βάση δε διαφωνώ, αλλά τα άτιμα τα €πουλα δεν βρίσκονται όταν εμείς το θέλουμε ή απλά οι προτεραιότητες είναι άλλα πιο σημαντικά πράγματα σε μια δεδομένη στιγμή. ;) 

Δημοσ.

και εγω που πηρα ποντικη των 60 ευρω τη καταλαβα? το δεξι πληκτρο μπικε πιο μεσα απο το αριστερο(ποιανει κανονικα) και στα πλαγια οταν εχει πολυ ζεστη βγαζει κολλες..θελει προσοχη απλα

Δημοσ.

Δεν έχει πάντα να κανει η ποιότητα με τη τιμή δυστυχώς ή ευτυχώς..

Μου έχει χαλάσει 100 ευρώ ποντίκι στον 1.5 χρόνο και το φθηνιαρικο κλασικο optical της ms δε χάλασε ποτέ μέχρι που διέλυσε το καλώδιο η αδερφή της κοπέλας μου

Το προηγούμενο πληκτρολόγιο που επίσης είχα απο ms και έκανε 30 ευρώ δούλεψε άψογα για 6.5 χρόνια μέχρι που εγώ το απέσυρα γιατί το βαρέθηκα.

Απο την άλλη δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε προβληματα σε πολύ ακριβό hw

Μακάρι να ηταν απλά τα πράγματα, αλλά στο τομέα της αξιοπιστίας τουλάχιστον δεν πάει έτσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...