Beerloah Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Από περιέργεια μπήκα στη σελίδα που λες και το avast έλιωσε να μπλοκάρει malware. Βρε φιλαράκι, το να έχει κάποια σελίδα χαμηλές τιμές πάει και έρχεται. Το να έχει όμως υπερβολικά χαμηλές τιμές, ε κάτι βρωμάει και φυσικά καλό θα ήταν να κάνεις ενα search στο google πρώτα για reviews για τη σελίδα κτλπ. Θεωρώ ότι τα χρήματα σου πήγαν άκλαφτα... μακάρι να κάνω λάθος, το εύχομαι. Υ.Γ ΠΑΝΤΑ πληρωμές με PayPal.
kage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μα και να το παιρνε απο κινα σιγουρα θα περναγε τελωνειο...οποτε θα πληρωνε πολυ παραπανω... μεγαλο ρισκο για αγορες απο αγνωστα σιτε. βεβαια να ξερετε οτι στην ασια υπαρχουν 3 ειδων προιοντα. τα κανονικα με εγγυηση,κανονικα χωρις εγγυηση(με μεγαλη διαφορα) και τα μαιμου...
nikS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κι εμένα μου ήρθε email μεταφρασμένο από πρόγραμμα στα ελληνικά. Τελικά ο panos δε μας είπε τι έγινε για να ξέρουμε...
Chris_ncm Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ο τύπος www.eliexptess.com είναι απατεώνας μην αγοράζεται!!! Την πάτησα κι εγώ κι έστειλα χρήματα ήθελα να κάνω εισαγωγή από αυτούς αλλά τουλάχιστον πλήρωσα μόνο για δείγματα και όχι ολόκληρη εισαγωγή.
cris41 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ο τύπος www.eliexptess.com είναι απατεώνας μην αγοράζεται!!! Την πάτησα κι εγώ κι έστειλα χρήματα ήθελα να κάνω εισαγωγή από αυτούς αλλά τουλάχιστον πλήρωσα μόνο για δείγματα και όχι ολόκληρη εισαγωγή. Σου εστειλαν τιποτα; Καλα σορρυ κιολας αλλα δε μπορουσες να φανταστεις με βαση τιμες κλπ;
coolerman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πολλά χρήματα;; έχει παρά γίνει το κακό με τούς επιτήδειους. μιά ερώτηση μπορείς να σε σώσει από μπελάδες.
Chris_ncm Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κοίταξε έχασα 650€ τα οποία δεν είναι λίγα αν τα δεις απομονομένα αλλά αν το δεις από μεριάς επαγγελματική η χασούρα είναι σχετικά μικρή. Chris41 κοίτα λόγω των καλών τιμών είπα να φέρω μόνο δείγματα για να δω πόσο τελικά θα βγούν μετά από εκτελωνισμούς και μεταφορικά στην πόρτα μου. Όσον αφορά τις τιμές έχε υπόψη σου ότι τα προϊόντα ειδικά πληροφορικής που προσφέρει είναι ένα κλικ πίσω σε μοντέλα. Πράγμα που σημαίνει ότι όλα όσα προσφέρει είναι κυρίως end of life στις κατασκευάστριες εταιρείες. Αυτό σε γενικές γραμμές στην πληροφορική σημαίνει ότι αν αγοράζεις EOL προϊόντα πάντα έχεις πολύ καλή τιμή, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτή η καλή τιμή πάντα φθάνει με τόσο μεγάλη διαφορά στην τελικό καταναλωτή. Αν ασχολιόσουν με την χονδρική πληρφορικής θα γνώριζες ότι τέτοιες ευκαιρείες υπάρχουν μεν αλλά είναι σπάνιο να τις πετύχεις ειδικά σε προϊόντα αιχμής (Notebook, Tablet, Mobile phones κλπ.) συνήθως το βρίσκεις σε προϊόντα μικρότερης αξίας (κάμερες, Photo frames, Mouse κλπ.). Τουλάχιστον ας μην την πατήσει κι άλλος! 1
coolerman Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 να ήσουν μόνο εσύ το θύμα..πάρα πολλά άτομα την έχουν πατήσει! σάν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν με δελεαρ "δήθεν" τιμές εξωφρενικές σε προιόντα. παντού υπάρχουν απατεώνες. εύχομαι να μην το ξανά περάσει κανένας, το **πάθημα να μας γίνεται μάθημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα